Vozila za prijevoz osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju

Autor lav0607, Srpanj 19, 2013, 08:24:45

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Izvor: facebook Grad Zagreb Službena stranica
NOVA VOZILA ZET-a ZA PRIJEVOZ OSOBA S INVALIDITETOM
Vozni park ZET-a dodatno je proširen sa četiri nova specijalizirana vozila za prijevoz osoba s invaliditetom-dva za djecu, dva za odrasle osobe. Vozila su opremljena specijalnim rampama za osobe s invaliditetom, a zahvaljujući EURO VI motorima zadovoljavaju visoke ekološke standarde. Vrijednost novih vozila marke Iveco je 2,174 milijuna kuna. ZET sada raspolaže s 29 takvih vozila, a dnevno preveze 80 do 90 odraslih osoba, te 40 do 50 djece. Specijaliziranim kombi vozilima ZET pruža pomoć korisnicima 24 sata dnevno prevozeći ih na posao, fakultete, u školu, na rekreaciju, radnu terapiju i druge aktivnosti.

MAN truck bus

Redovni imaju gbr 5020 (ZG8324HK) i 5021 (ZG8325HK) dok školski imaju gbr 6010 (ZG8326HK) i 6011 (ZG8327HK).
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

smogovci.bbb2

conecto

OK, ova četiri nova Iveca su različito opremljeni, ali ipak da li netko može objasniti zašto je njihova pojedinačna prosječna vrijednost skoro 72,5 soma eura kad za tu lovu neki od Iveca kupe novi šleper?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

NP-549

Muči, dobro je to, mi smo Kapene platili preko 800 tisuća kuna svaku

conecto

To je ipak skroz druga karoserija, što ne znači da nije preskupo, ali ipak puno košta. Vjerojatno (sigurno) smo mi CC platili još više, a više stoje nego što voze to malo ljudi koje mogu prepeljat. Ovo je full serijska karoserija, a možda su opet uzeli čiste zatvorene teretnjake na koje su HR stavili prozore (na one prije Ivece su naopako okrenuli prozore pa je kiša curila unutra). Košta i ta rampa, ali nešto slično ima danas već svaki dostavni kamion (Iveco Eurocargo npr.) pa ne košta toliko.

I skoro sam zaboravio - ovaj put u natječaju nije bilo važno da maglenke budu u sklopu farova kao zadnji put kad su uzeli Daily?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

MAN truck bus

Nismo ih dugo imali, 5018 danas na Glavnom.
"kartu imamo?"

MAN truck bus

"kartu imamo?"

Dreamwalker

Mislio sam da nemamo 5021, ali prevario sam se. Prije nekoliko dana slikan na Glavnom.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

smogovci.bbb2

Izvor: https://www.zagreb.hr/predstavljanje-dva-nova-specijalizirana-kombi-vozi/165583
Predstavljanje dva nova specijalizirana kombi vozila ZET-a
Kako bi se usluga dodatno proširila i postala još kvalitetnija, ZET je vozni park obnovio s dva nova specijalizirana kombi vozila koji će se koristiti 24 sata dnevno za usluge prijevoza osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju.

Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika, je pozdravio prisutne i istaknuo kako je danas posebno zadovoljan zbog ovog dodatka voznom parku ZET-a. ''Ova dva specijalizirana kombi vozila, koja osim mobilnosti imaju jednu dodatnu vrijednost, a to je Zagreb - grad jednakih mogućnosti za sve.'', kazao je gradonačelnik i dodao kako uslugu prijevoza osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju ZET-a i Grad Zagreb obavljaju još od 1994. godine, a zahvaljujući ulaganju, trudu i zajedničkoj viziji svih uključenih, prijevoz specijaliziranim kombi vozilima obavlja se danas s 31 vozilom, 365 dana u godini, 24 sata dnevno za oko 1300 korisnika.

Ovom nabavom dosadašnji vozni park se povećao s 29 vozila na 31 vozilo, te sada ZET raspolaže s 18 vozila za prijevoz osoba s invaliditetom i 13 vozila za prijevoz djece s teškoćama u razvoju. Vrijednost vozila iznosi 1.080.000,00 kuna bez PDV-a.

Da nadopunim, kombi na fotografiji lijevo ima g. br. 6012, reg. ozn. ZG-6074-HZ, broj šasije ZCFC640F005360663, model IVECO IS40CI2EA hi

Majstor

Stigli prije mjesec dana /180000 € cijena pa zar imaju zlatni volan ? /
Politika je stvarno kurva
Sutra bude predstavljao novu Aku busilicu , pa caffe aparat —stvarno bolesno
Samo mi sudite pošteno !