Disponiranje autobusa (2)

Autor neopran, Kolovoz 13, 2013, 20:00:36

Paško

Citat: Nitko  u Listopad 15, 2019, 14:01:24
Primjetia san da dosta buseva naprati onaj raspored sa busevima.

A koji to? Nadam se da si razumio da je ono raspored rotacija, dakle kružni raspored gdje je svaki autobus na nekoj drugoj liniji s popisa svaki tjedan (nedjelja-subota).
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Nitko

Citat: amfan  u Listopad 15, 2019, 15:25:54
A koji to? Nadam se da si razumio da je ono raspored rotacija, dakle kružni raspored gdje je svaki autobus na nekoj drugoj liniji s popisa svaki tjedan (nedjelja-subota).
Znaci duju nije vozia 301, na liniji 11 je bia g.b.265 koji piše da je na liniji 14. I na liniji 8 je bia jedan MAN SG 313.

Paško

E, vidim da nisi skužio. #265 nije za stalno na liniji 14. On je u rotaciji. Svaki bus u rotaciji vozi jednu liniju iz rotacije pojedini tjedan. Izmjenjuju se po redu kakav je napisan. Tako #299 prati #013, #013 prati #012 i slično. Ako su vozili jedan tjedan 15, drugi će voziti 12 ili koja je već linija po rasporedu rotacije. Tako je sa svim rotacijama i zato nije ništa čudno da taj bus vozi liniju 11.

Za duju jest čudno (zato sam i napisao), kao i za MAN SG 313 - očito zamjene iz tko zna kojeg razloga, vjerojatno neispravnosti. Za to služi ova tema - autobusi na linijama na kojima ne bi trebali biti.

Nitko

Cek u nedjelju si napisa da je to raspored koji vrijedi od ponedjeljka sta znaci da bi ovaj tj trebali svi bit takvi kakvi su napisani a da bi se onda iduci tj minjalo (rotiralo).

Paško

Generalno raspored vrijedi od ponedjeljka, a jel baš ovako kako je napisano ili drugačije ne znam.

netko

Citat: amfan  u Listopad 14, 2019, 01:22:32
#300 je sigurno upravo u Trogiru......
Ipak #299, ali danas prvi put na linijama RJ Trogir. Dosad nije bilo ni njega ni #300.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

#299 je napisan na listi solo rotacija, a za #300 mi je pouzdan prijatelj rekao da ga je vidio tamo.

markost

Napisan je na desetci, a ja ga ode nisam vidija uz #002 i #011. Danas je treći boja #203.

RegioBus

Ako je navodno #266 stalan na liniji 8, zasto je onda na 17?

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk

COVIK

Ona tablica rotacija je napravljena za idealne uvjete tj.ako su svi autobusi ispravni i u pogonu. Naravno da dolazi do kvarova i drugih razloga da bus ne vozi i onda se raspoređuje po potrebi bez obzira na tablicu. Prvom prilikom a to je većinom sutradan ujutro autobusi se vraćaju na svoj rv po tablici.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Intouro

markost

markost

RV

#220 je danas u Splitu, vozi na 8

Intouro