Nesreće i oštećenja Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 30, 2007, 22:18:57

maky

Citat: Avtomontažafan  u Svibanj 12, 2010, 12:04:37
Citat: maky  u Svibanj 11, 2010, 23:24:43
Citat: Avtomontažafan  u Svibanj 11, 2010, 21:06:45
Meni su pričali da su Regiji 250, 251 i 253 vozili nekakvu dicu na izlet i da je vozač više gleda u njih nego na vožnju i da je onda udria o retrovizor nekog auta, a šta je gore izgleda da bi se koje od stakala razbilo ionako jer su dica prčkala po čekićima...
Pa kako retrovizor od auta može razbit staklo na autobusu?!
A ni ja ne znan kako je to moguće... Meni su tako rekli.
A krivo ti je rečeno. Ovo se dogodilo u Skradinu na grani od stabla, kao što rekoh...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

G.b. 230 jutros na liniji 18 imao kontakt sa biserom koji je otvorio vrata od auta dok je autobus prolazio. Nije neka velika šteta. Mijenja ga g.b. 91...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Večeras se nešto dogodilo sa g.b. 171, stajao je na Pazaru sa upaljena sva 4 žmigavca, dva policajca i vozač su se vrtili oko stražnjeg desnog kotača, nešto su slikavali. Ili je imao kontakt s nekim autom (kojeg nije bilo nigdje za vidit), ili je  nekakvi pješak možda umješan...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

djstiv

Citat: maky  u Svibanj 28, 2010, 00:23:19
Večeras se nešto dogodilo sa g.b. 171, stajao je na Pazaru sa upaljena sva 4 žmigavca, dva policajca i vozač su se vrtili oko stražnjeg desnog kotača, nešto su slikavali. Ili je imao kontakt s nekim autom (kojeg nije bilo nigdje za vidit), ili je  nekakvi pješak možda umješan...

a taman se je bia vratia na liniju(nakon 1 dana odsutsva)....neznam kada si to točno vidio ali samo znam da je dati vozač nastavia po voznom redu(s tim da se zamjenio sa 2 busa za polazak)tako da je završio taj radni dan sat kasnije od uobičajenoga....no svakako tu bih pohvalio dogovor između vozača...jer nie baš uobičajeno da se uspiju tako dogovorit i da ne poremete vozni red....sve pohvale!!!!!

maky

Sinoć je Eurobus g.b. 151 imao sudar na autoputu, poprilično je oštećen...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

setra

Citat: maky  u Lipanj 03, 2010, 23:02:43
sudar je veliki pojam ,mislim da bi udes bolje pristajalo.....a kako stvari stoje izgleda da je umor bio uzročnik ovog udesa.ZASADA TOLIKO

maky

Citat: setra  u Lipanj 03, 2010, 23:53:50
Citat: maky  u Lipanj 03, 2010, 23:02:43
sudar je veliki pojam ,mislim da bi udes bolje pristajalo.....a kako stvari stoje izgleda da je umor bio uzročnik ovog udesa.ZASADA TOLIKO
Imaš pravo, malo sam to krivo sročio...
Bilo kako bilo, počela je sezona, a mi smo izgubili jednog Volva (i to onog najboljeg, potpuno sređenog), tako da uz direktnu štetu, treba ubrojit i onu indirektnu...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Preksinoć g.b. 231 imao sudar. Mercedes podletio pod njeghov stražnji kraj. Mercedes totalka, a izgleda da je taman udario u nosač motora na autobusu, tako da nema štete, nego je puknuo stražnji branik i lijeva stražnja svjetla. Mogao bi ubrzo bit u prometu...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Preksinoć jedan sakupljač boca udario nogom u vrata od g.b. 212 na Lovrincu. Puklo staklo...
Na g.b. 227 razbijen stražnji lijevi kraj.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mainz

Jučer sam još ovo vidio na gb 209.

maky

Citat: maky  u Srpanj 09, 2010, 10:48:09
Preksinoć g.b. 231 imao sudar. Mercedes podletio pod njeghov stražnji kraj. Mercedes totalka, a izgleda da je taman udario u nosač motora na autobusu, tako da nema štete, nego je puknuo stražnji branik i lijeva stražnja svjetla. Mogao bi ubrzo bit u prometu...
Evo mjesec dana kasnije jedan švabo udario u njega opet odtoraga...  ::|

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Solo

danas oko 11:45 je g.b.230 na liniji 9 imala mali udes na izkasku iz trajektne luke...neki stranac je malo zakacio lijevu straznju stranu,pa se odvojio lim..
(imam slike ali ih neznam stavit)..

maky

Ja sam bio tu, jedan Mađar je udario u autobus, čekali su policiju par sati:

g.b. 230 je dovoljno oštećen da sutra ne bude u prometu...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Solo

vidim da niko nista ne pise o ovom, pa evo mene...jucer je g.b.264 imala malo veću nezgodu na liniji 15..razbiveno joj je staklo s lijeve strane po sredini autobusa..očito je nekim dečkičima bilo dosadno pa su je kamenovali...neznam šta je točno bilo,ali se nadam da ce se vratit brzo... :(

Solo

Citat: Solo  u Rujan 01, 2010, 00:24:38
vidim da niko nista ne pise o ovom, pa evo mene...jucer je g.b.264 imala malo veću nezgodu na liniji 15..razbiveno joj je staklo s lijeve strane po sredini autobusa..očito je nekim dečkičima bilo dosadno pa su je kamenovali...neznam šta je točno bilo,ali se nadam da ce se vratit brzo... :(

to se dogodilo 31.8...malo vam je krivo vrijeme ovde na forumu..