Nesreće i oštećenja Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 30, 2007, 22:18:57

Paško

Jučer se na Kopilici 219 dobro zabio u zadnji kraj g.b. 270...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tlimfocit

Danas u luci sa tablom 11ice ovaj skucani Citaro:

markost

To bi triba bit g.b. 272. Na nekoga se dobro nabija.   >hammer<

Paško

Je, na MANov kamion u Zvonimirovoj, negdi oko 13:30. Stvarno ga je dobro slupalo, display je srećom netaknut. Izgleda da ko dobije reklamu odma ispada 8-8

Josip-Split

ja čuja da se 192 zapalija na liniji 18  ??? ??? ??? :o :o :o :o  :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( buljimir buljimir buljimir buljimir
gb 66 je zaminija 272 a 149 na 18ki zamjenija 192

markost

Je, eno ga u garaži malo mu je zagorija motor.

Paško

Ništa čudno. To je ipak upropaštena kanta

netko

Moje su procjene da 272 neče biti na cestama negdje oko 2 mjeseca,s obzirom na sudar.Zna li se tko je kriv.Bus ili kamion?
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

markost

Po prometnim pravilima logično je da je kriv autobus.

Paško

Kaže mi poznanik da je jedan od autobusa za prijevoz iz OŠ Pujanke danas ujutro imao sudar negdje. Jel zna itko nešto o tome?

Paško

255 neki dan imao manji sudar. Ništa strašno, dobio malo po stražnjici

Paško

64 dobro nekoga negdje naguzio, vidi se dosta na prednjem kraju

Josip-Split

neznam dal se ovo može nazvat nesreča ili...ugl..jučer sam iša učinit đir sa gb 152 na liniji 26 sa polaskom sa suhoišanske u 12:50 i kad sam doša na kamen vozač je umisto da je na zadnjoj stanici produžija ravno i onda desno u rikverc on je skrenija desno i tako ga pokuša okrenit i šta se desilo.......opalija u kamen ....ja san pobisnija...nije se ni diga da vidi kolika je šteta nego vozija je dalje  >:(  ...samo mu je malo maska ostraga nacikla i usubila se sa desne strane....majko moja  >:(

COVIK

Poljubac u guzu miksera,bija je prazan i na sriću vozaču ni dlaka nije pala s glave ;D

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Josip-Split

čuja san da su se sinoć sudarili 262 i 229 kod prime,i da šteta nije baš mala  :-\