Nesreće i oštećenja Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 30, 2007, 22:18:57

Urbino LE

Noćnih linija je ionako premalo ili bolje reći prerijetke su, doduše koja to linija kod Prometa nije. Plus bilo bi normalno da za iste vrijed pokaz.

Meni je i dalje veći problem što penzioneri opterećuju bespotrebno buseve, a još je po njima penzija preko 5000 kn socijalna kategorija ako se gleda po cijeni njihovog pokaza.

grga15

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/bkt3-prometov-bus-na-znjanu-pomeo-dva-bmw-a-thompsonov-i-njegovog-kuma

Citat:
Jedan od dva oštećena BMW-a je u vlasništvu popularnog pjevača Marka Perkovića Thompsona, dok je drugom vlasnik Vjekoslav Diego Miletić, Thompsonov kum i poslovni čovjek iz Ekvadora
Autobus splitskog gradskog javnog prijevoznika Prometa u srijedu je u Bračkoj ulici na Žnjanu udario u tri parkirana automobila. Jedan od dva oštećena BMW-a je u vlasništvu popularnog pjevača Marka Perkovića Thompsona, dok je drugom vlasnik Vjekoslav Diego Miletić, Thompsonov kum i poslovni čovjek iz Ekvadora.

Splitska je policija dobila dojavu o prometnoj nesreći na autobusnoj stanici oko 11,20 sati. Na sreću, nitko nije ozlijeđen, a u autobusu nije bilo putnika.

Nesreća se dogodila na stanici nasuprot kafića Crovis u žnjanskim blizancima, a očevici koji su u trenutku nesreće sjedili na kavi pričaju kako ih je odjednom prenuo glasan udarac. Autobus je otklizao s nizbrdice koja se nalazi preko puta stanice, pokupio parkiranog Golfa i zabio se u dva BMW-a koja su se nalazila na autobusnoj stanici.

Pretpostavljaju da je vozač autobusa zaboravio podignuti ručnu kočnicu.

Thompsonov BMW nije ozbiljnije oštećen jer se autobus "naslonio" na njegov prednji kraj, dok je Miletićevom automobilu prouzročena znatnija šteta.

Nakon što policija obavi očevid bit će poznato zbog čega je autobus sam krenuo s nizbrdice i kolika je šteta pričinjena.

markost

A da nisu parkirali na stanicu nebi im razbilo aute. Zato nikad ne parkirajte na stanice!

Urbino LE

Ma to su ovi "Poštujte naše stanice" sabotirali bus. kava

Gohur

draze mi je ovo nego da mi je neko da 10000e

Josip-Split

neznam di ga ovo zakačilo al iduči dan su več popravili  ;D

TAM

Planuo gbr 171

Izvor: facebook/Radio Dalmacija
Dani ponosa i slave!

RegioBus

Cini se da bi mu ovo moga bit kraj jer znamo kako je zavrsija gb.170. Ovo mu je drugo zapaljenje nakon onoga prosle godine.

XDonald

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/fz4l-prometov-bus-gorio-na-mejasima

Isti uzroci ko i prije , vrucina , preopterecenost linije (nez jel na 6 ili 18 vozio) i jos dotrajali motor kako pise  glavauzid

TAM

Dani ponosa i slave!

Paško

Prigodna ilustracija sa fb grupe Uživo iz splitskih buseva :)evil

A da se vratimo temi, kad je već nešto gorilo, onda je bolje da je to O345G, nego još jedan iz 2003. ili noviji. U zadnje 4 godine 4 autobusa su otišla u rashod zbog zapaljenja, #170, 189, 237 i 186, previše njih i previše često.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Avtomontaža

Malo su bolji od ATP-a kojem je u zadnjih 12 godina izgorilo 16 buseva (od toga 2 pod sumnjivim okolnostima jedan je udario u trafostanicu nakon što su ga neki farabuti ukrali, a za drugi se sumnja da ga je netko namjerno zapalio).

Paško

Jučer u #188 razbijane krovne oplate po prikolici - krivci navijači Rijeke koje se prevozilo s utakmice protiv Splita

NP-549

Pa di je bila murija ?  Kad je kod nas utakmica uvijek je interventna u busu

Paško

Nisam baš previše upućen (klonim se sličnih događanja ;D), ali mislim da ovdje policija samo prati bus sa svojim autom i intervenira ako ga vozač zaustavi zbog nekog većeg nereda