Nesreće i oštećenja Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 30, 2007, 22:18:57

Intouro

Uvik ta autohrvatska i šugavi parking 😩

Lion's Driver

Nije parking šugav, šta bi da je to napučeniji i veći grad. I u Njemačkoj di je JGP "Bog i batina" se provlače al znaju da će proć jer ako ne prođe odma dolazi Stadtpolizei... Problem kod nas je manjak kulture i civilizacije, ljudi se ponašaju ko živina, na sve grintaju, svi pametni sve znaju, a kad se sjedne u auto kao da su sami na cesti.

LukaST

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/sudar-autobusa-i-automobila-u-velebitskoj-ulici/54199

Sudar autobusa i automobila u Velebitskoj ulici

Oko 17 sati došlo je do sudara u Velebitskoj ulici. U prometnoj nesreći sudjelovali su osobni automobil i Prometov autobus. Trenutno nema informacija i ozlijeđenima.

markost

Več drugi novi Citaro nastrada. Ide ih..

RV

Govori mi prijatelj da je bus normalno krenuo put garaže, a da je BMW totalka, najvjerojatnije je prokliza

Paško

Drugi veći sudar, četvrti kad sve računamo - nismo bili napisali na forumu, u Velebitskoj na stanici nakon križanja s Matice hrvatske prije petnaestak dana jedan se auto zabio u stražnji kraj C2 (ne znam koji), ali ništa strašno.

A ovo je #022. BMW proklizao i zabio se u bus. Slike mi poslao jedan vozač.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Intouro

Jutros sam s #022 išao dijelom na posao, i sad ovo😩😢

lions classic

Gbr. 17 u Jollia čeka dijelove

Nitko

lions classic

Vjerojatno Jolly ako je autobus u dugopolju, tamo je i GB.22 i njega će tamo radit samo on je dosta bolje prošao vidim desni kut prednja maska far više manje....

Paško

Citat: amfan  u Studeni 12, 2019, 17:28:24
Osim što zbog katastrofalnog vremena očekujem neko oštećenje, danas se dogodilo jedno i zbog ljudske gluposti. Jedan od novih C2 prolazio je Poljičkom nasuprot Auto Hrvatske kad je čovjek otvorio parkirani auto i autobusu razbio treća vrata. Na liniji 17, #025

Čujem da je #025 odmah popravljen (valjda su skinuli vrata s drugog Citara u Dugopolju) da bi odmah ponovno doživio neki sudarčić, udaren je u stražnji kraj.

Paško

#288 kod Lidla na Poljičkoj imao manji sudar, udario parkirani automobil autoškole.

lions classic

Paško

Još ne. Ekipa s #017 vozi #268 otkad se dogodio sudar.