Nesreće i oštećenja Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 30, 2007, 22:18:57

STress

Citat: staypp83  u Svibanj 17, 2013, 18:07:09
Pise linija 31 ???

Znaš kako je... trica i devetka jedna blizu druge, u brzini se nounar zbuni...  ::|

troosovinac

bela lađa

staypp83

"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

Josip-Split

mislija san da je zglobni kad san vidija sliku..izgleda da mu je šasija otišla  :'( :'( :'( :'( :'(

Shole

Nebi reko da je.  To je bus sa kamionskom šasijom sa dve šine po dužini.  Sjebalo je struju kompletno, ali ostalo ne izgleda tako strašno.  Kolegi želim čim brži oporavak

staypp83

Jeli se uopce jos proizvode novi dijelovi za classice?
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

Shole

Ako možeš kupit nove komade za TAM-a ili Eurobusa onda sigurno možeš i za Classica

altenator

Meni se čini da će to najprije u rashod.

staypp83

Steta u rashd, poret SG220 I MB-ova on je mala beba  :( good_boy

neopran

Citat: makyy  u Svibanj 17, 2013, 16:05:37
ćuo sam nešto da je 205 imao sudar jućer jel zna neko detalje?

u sridu je na općini kamion malo udrija nekog zglobnog citara(linija 17) dok je ovaj staja na stanici.. udrija ga je otraga livo i razbija mu štopove, sve u svemu nije velika šteta... samo nisan siguran radi li se o 205 ili nekom drugom gb

Tomek

Paško

Čovjek nastradao par sati prije početka godišnjeg, eto ti život...

239 će najvjerojatnije ostati za dijelove, prevelika šteta je ovo za popravljati
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Shole

Ako bus ima kasko osiguranje onda nebi trebalo bit problema.  A ako i nema,  ovo me ipak i ne izgleda tako strašno.  Komplet prednja stjena, struja i upravljački mehanizam. Ostalo mi izgleda OK.  Vidiš po instrument tabli da ili uopće nije dobila šut, ili je malo pomaknuta, znači da ni ostalo nije dobilo

staypp83

U Dbk smo imali sudar sa slicnim ostecenjima
Citat: staypp83  u Siječanj 11, 2013, 13:29:41
134:

Ovdje su vec maknuti slupani dijelovi, pa izgleda bolje, ali ostecenja su slicna... Bus danas najnormalnije vozi, ne vidim razlogzasto i ovaj nebi...  good_boy

Shole

Nije ovo ni približno slično.