Nesreće i oštećenja Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 30, 2007, 22:18:57

prometnik

kupi kartu spasi Promet

Paško

Prijatelj mi šalje fotku, #221 na Sukoišanu:

Kaže da je razbijena i stanica za liniju 37 na lijevoj strani slike...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

prometnik

bombaški napad ili samo vandalizam? ima li detalja?
kupi kartu spasi Promet

Paško

(Navodno) je bio parkiran za liniju 60 i sam krenuo u rikverc i pokosio stanicu. Zvuči kao vozačeva greška, a nadam se da nitko nije nastradao

prometnik

moze bit nije bila rucna dignuta i ako su vrata bila zatvorena...
kupi kartu spasi Promet

Shole

Stanična držala dok je bilo zraka, a poslije BYE

man323

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/j7ls-split-prometov-autobus-pokosio-stanicu-na-sukoisanskoj#/clanak/j7ls-split-prometov-autobus-pokosio-stanicu-na-sukoisanskoj

Koliko vidim, dobro je toga nastradalo. Staklo, display, donji dio ispod poklopca motora,.... čak je i onu oplatu u unutrašnjosti otvorilo. Nadam se da će u servisu to Prometovci lipo napravit i ne "improvizirat" šta se tiče limarije.

Paško

Evo još slika, ovaj put od drugog prijatelja. ;D Sreća pa je bila nedjelja i nije bilo nikog - ovo je moglo puno gore završiti. Slike su od oko 18h - bus je ostao na istom mjestu par sati, a skinute su mu tablice. Ne znam je li kasnije šlepan u garažu.
Stanica je poptuno uništena, a busu je nastradao cijeli stražnji kraj.

prometnik

Citat: Shole  u Rujan 06, 2015, 21:41:42
Stanična držala dok je bilo zraka, a poslije BYE
dobro to al na nekima zna bit i onemogucena autom. stanicna kad su vrata otvorena
kupi kartu spasi Promet

man323

Kakvo je stanje sa 221? Je li stoji još razbijen u garaži ili će uskoro bit na cestama?

RegioBus

Jos stoji u garazi, uskoro ce na ceste

Paško

Jučer se dogodila jedna od bizarnijih nesreća za koje sam čuo. Biciklist se spuštao do Žnjana Velebitskom tolikom brzinom da je u sudaru s njim uspio razbiti šajbu #217 koji je vozio na 15ki. Biciklist se probudio u bolnici, a bus stoji u garaži sa smrskanom desnom stranom šajbe...

danny

eo slike tog busa. vidi se da nije samo šoferšajba oštećena nego i komad displeja:

tramvajac 92

Displaya ili stakla ispred displaya?

man323

Vjerojatno staklo ispred display-a

Sent from my iPhone using Tapatalk