Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

MAN19464

Više nije fora samo se švercati, sad je moderno švercati se i natjerati vozača da vas vozi tamo gdje vam najbolje odgovara. Evo link
http://m.24sata.hr/#crna-kronika-news/prislio-vozaca-autobusa-zet-a-da-ga-vozi-u-mjesto-popovec-327773

Lion's Driver

Ovo je stvarno žalosno, di je toj budali bila pamet  >hammer< (NE)srećom nije naletio na kojeg luđaka za volanom jer bi bilo svašta....

Shole

Lako je sad ovako sa strane bit pametan, ali u takvoj situaciji uopće ni najmanje ne treba razmišljat. Samo slušaj šta čovjek kaže i amen.  On bi do Popovca ?  Ako oćeš može mi i do Krapine, nije problem.  Odvezeš lijepo čovjeka, nastojiš se putem čim manje uzrujavat i poslije sve prijaviš svom dispečeru pa nek on dalje vodi računa o svemu.
Za koga, za šta da se ideš "borit" ?  Samo ćeš sebi stvorit problem u firmi

Lion's Driver

hah, ne bi ni ja reagirao drugačije da vozim i da mi neko to napravi ali opet kažem, ima svakakvih i vozača, možda bi ga koji udario i izbacio van i ne bi ga zanimalo za "probleme u firmi"...  ;)

MAN19464

Di je parkiran izgoren bus g.b.  335 ?

221

Ne znam koliko dugo, ali 558 nam vise nije crven. BTW, trgovina koju je reklamirao je propala.

MAN19464

Dana 27.08.2013. U Šibenku na skretanju u industrijsku zonu vidjen zet-ov bus
Gb. 867 ex 51
Vidio sam ga u 19:10 sati ali nisam ga uspio slikat dok sam se mimoilazio sa njim.
Mislim da ima probne tablice. Baš mi je drago da ponovo vozi nakon 5 godina odmora.

Servis

Ima već duže vrijeme da je u ATP-u skupa sa još jednim:

2 - MAN EL 262 Eurobus

ŠI-182-FE -- ex ZET Zagreb gbr 867, gbr 51
ŠI-594-FE -- ex ZET Zagreb gbr 865, gbr 46

MAN19464

Onda mi se učinilo da ima probe, al je garažni broj ostao, barem za sad.

Servis

Briga njih za garažne brojeve, ne skidaju oni to... Već su ih i porazbijali malo.

Dreamwalker

Čudi me da nitko nije primjetio da Gbr 523 ima nove registracije već skoro 2 mjeseca ZG-8325-EZ :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Ivan

Citat: MAN19464  u Kolovoz 28, 2013, 13:01:04
Dana 27.08.2013. U Šibenku na skretanju u industrijsku zonu vidjen zet-ov bus
Gb. 867 ex 51
Vidio sam ga u 19:10 sati ali nisam ga uspio slikat dok sam se mimoilazio sa njim.
Mislim da ima probne tablice. Baš mi je drago da ponovo vozi nakon 5 godina odmora.
Ne bi baš bilo toliko, bili su stajali manje od 4 godine od sredine 2009., u Šibeniku su počeli voziti ove zime.
Ima slika na šibenskom dijelu.

MAN19464

867 je razbijen 24.09. 2008. Onda je bio na popravku 14 mjeseci. Nakon toga je registriran vraćen u pavg odvezao prvi navrat linija 308/3 i nakon toga odmah odvežen u Dubravu na prodaju zajedno sa gb. 840 u konvoju, gdje je stajao sve dok ga nisu šibenčani kupili. Za 867 možemo reči da je odmarao 5 godina ako uračunamo vrijeme popravka
Taj bus je odlično popravljen u arz-u i jako je bio lijep za vozit nakon popravka kao i g.b. 840
Svaka čast majstorima u arz-u, samo je šteta što se nakon popravka više nisu korististili u zet-u

tramvajac 92

Dreamwalker

Citat: tramvajac 92  u Rujan 01, 2013, 20:28:34
Nekaj fali..  :(
http://i44.tinypic.com/2mhzrya.jpg
Nedostaje na poklopcu motora u donjem lijevom kutu natpis za ekološku oznaku. Umjesto toga je ostatak ljepila zakeljen na lak. Jesam li u pravu ili sam u pravu?  ;D Vrlo vjerojatno su četke u garaži otkinule prilikom pranja :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421