Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

MAN19464

mislim da nista od tog da preuzima 01.09.
valjda bi se već nešto službeno znalo.
mislim da su gorički političari skužili da bi ih ta odluka uništila na izborima, pa če rađe pričekat da prođu izbori.
autoturist ce lako nabavit autobuse ako im zatreba, njima netreba Zet-ov otpad.

Majstor

Nije bas jednostavno
Prošli tjedan otišle 2 Setre 315 UL u Iveco pod račun za onaj Iveco IKEA da smanje dug
Samo mi sudite pošteno !

smogovci.bbb2

Imamo primjer Dugog Sela koji se želi vratiti pod ZET iako su dragovoljno prešli Čazmatransu koji im je bio bolji od ZET-a yahoo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN19464

da, valjda če goričani naučit na primjeru dugog
sela.
kad zet ode više se nikada nevraća.
sta je Autoturist u financijskom problemu?

Ivan

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 05, 2015, 15:06:15
Imamo primjer Dugog Sela koji se želi vratiti pod ZET iako su dragovoljno prešli Čazmatransu koji im je bio bolji od ZET-a yahoo
Ma kajgod, već bi se vratili da stvarno žele. Pitanje je samo velikih subvencija bez kojih ZET neće ni početi razgovarati o linijma.

Nije istina da se ZET nikad ne vraća, vratio se svojevremeno u Jakovlje pa je očito ispalo da nikome ne odgovara.

Shole

Možda imaju neki ugovor od subvencioniraju Čazme pa nemogu bilo kad preć nazad na ZET.  A pitanje koje to političke konotacije ima

MAN19464

vratio se Zet i jedno kratko vrijeme u Lijeve Štefanke, pa ubrzo otišao.
Ivane jel imaš točnu informaciju da Zet odlazi iz
VG-a ili su to samo priče?

Ivan

:o Nisam ja, rekoh da sumnjam za 1.9., to je napisao travel0101.

MAN19464

moja isprika, totalno sam to predvidio tko je napisao.
moja isprika ivane.

travel0101

Kad sam isao po dozvole sluzbenici su pricali dabi od 1.9 trebao autoturist preuzet. A sad doci ce i 1.9 pa ce se vidjeti. Po meni trenutno od toga koliko vidim nema nista jer autoturist nema vozni park da preuzme VG.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

leonardo123

Danas sam vidio na 228 gbr.339 ima isto nove 4 felge!

smogovci.bbb2

I na gb 476 koji danas vozi na lin 229 felge isto izgledaju kao da su nove. E sad, da li su nove ili prelakirane ili ispolirane ili samo odlično oprane?!
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

leonardo123

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 16, 2015, 15:26:50
I na gb 476 koji danas vozi na lin 229 felge isto izgledaju kao da su nove. E sad, da li su nove ili prelakirane ili ispolirane ili samo odlično oprane?!
U planu javne nabave za 2015.godinu od ZG- Holdinga, pise da je predviđeno 23 800 000 kn za rezervne dijelove autobusnog programa MAN, te 20 900 000 kn za rezervne dijelove autobusnog programa Mercedes.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.