Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

NP-549

Trebale bi mi određene informacije vezano za ZET-ove Caccimalije.   Da li ima ovdje neki vozač koji ih je vozio,  ili putnik koji se malo bolje razumije ?

822DoDo

pitaj i odgovorit ce ti se
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

lovac27

Nema više buseva u žici u Mandlovoj otišla su posljednja dva gbr125 i 127

421

ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA:
127 jest u žici (još) ali nije vidljiv jer pravi društvo 512 koji je na "čekanju" između tram i bus pogona! good_boy
BTW čudna praznina na parkingu gdje su stajali!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

lovac27

Ok,sorry,nisam znao da je tamo. Znam samo da nije više gdje su bili svi parkirani.

Anders

Modovi, kriva tema. Molim da se obriše ovaj post, staviti ću novi u prikladnu temu.
27302

igor 409

Citat: 421  u Lipanj 17, 2014, 20:39:09
ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA:
127 jest u žici (još) ali nije vidljiv jer pravi društvo 512 koji je na "čekanju" između tram i bus pogona! good_boy
BTW čudna praznina na parkingu gdje su stajali!
Paaa..., jučer ujutro su u žici bili samo 125 i 127 koji su se sasvim dobro vidjeli iz Mandlove. 512 nisam vidio tako da je moguće da je tokom dana naguran tamo.

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

822DoDo

na gbr. 458 napuknuto vjetrobransko staklo kod displeja

Dreamwalker

Gbr. 340 ima nove registracijske pločice ZG-5896-FG.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

822DoDo

gbr.671 tu i tam izbacuje iz brzine

marin

Zaboravih napisat da su ovi autobusi koji su malo kasnije dopeljani u APP (Citelisi), dobili naljepnice, znate da par njih nije imalo, to su gbr. 698, 753 i 780 još nema al vjerojatno će dobit.

sokre

Citat: marin  u Srpanj 13, 2014, 13:01:10
Zaboravih napisat da su ovi autobusi koji su malo kasnije dopeljani u APP (Citelisi), dobili naljepnice, znate da par njih nije imalo, to su gbr. 698, 753 i 780 još nema al vjerojatno će dobit.

Kakve naljepnice - brojeva ili `vozim se na ...`?

marin

O, ispričavam se, one skupe naljepnice su u pitanju Vozimo na prirodni prdac  :)evil

Tomek

Citat: marin  u Srpanj 13, 2014, 13:01:10

Meni nije jasno, jedini koji ih nisu imali su bili 698, 753 i 780 te 791 i 793.. Po ovoj tvojoj rečenici piše da su ova tri dobili, a onda opet piše da nisu jer nema nikakvog zareza?