Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

marin

Da, fali zarez prije 780, samo on još nema (barem još prekjučer nije imao).

MAN19464

Vratio se gb. 882 nakon dugo vremena.

marin

A gbr. 780 dobio naljepnice.

Ivan

Na većini Citelisa stražnja žuta naljepnica je izlizana, na nekima do razine da se više ne vidi o čemu se radi, izgleda da će sve postat takve i treba ih skinuti jer izgledaju jadno... Ionako su cijeli polijepljeni  ::| , nije se moglo sačuvat novce i ostati na tome da samo 3-4 za predstavu a da ostali imaju samo jedan manji natpis...

Ivan

Citat: Bari  u Kolovoz 18, 2014, 16:40:51
641 u Crikvenici

Jao, kako glupo izgleda s Mercedesovim ratkapama.
Kroz ZET je od 1997. prošlo oko 70 MAN-ova s ratkapama i sramota je kako su se sve "izgubile", ili jedan pogon nije sposoban dati ih drugome... Ili je ovima u servisu u Dubravi to tako super fora imati one krive... No dobro, ništa neobično za ZET. kava

marin

Ja ne znam jel u APP ima jedan bus sa novim ratkapama, a na koji god se stave nove i lijepe ratkape, ne izdrže gore više od mjesec dana već stavljaju neke najružnije i najhrđavije koje imaju....da ih to ne smeta, to mi nije jasno. Što noviji bus to starije ratkape  glavauzid

Shole

Kakve su to hrđave ratkape ?

tramvajac 92

Vjerojatno s nekog Citara 2003/4godište.

Ivan

Citaro 2004., za razliku od brojnih MAN-ova (osim Eurobusa svi godišta 1996-2004 plus neki školski), to je jedina serija Mercedesa koja je imala ratkape, nisu ih imali ni Citari 2003. ni Conecto istog godišta 2004...

marin

Citat: Shole  u Kolovoz 19, 2014, 09:22:10
Kakve su to hrđave ratkape ?
Pardon, felge.
Ratkape tu nema niti jedan.

Shole

zato jer nikog nije briga.  Ako ih već ne farbaju u srebrno  (to je valda  SF za ZET),  barem bi mogli vodit računa da one solidnije idu na prednju osovinu,  malo gore na zadnju koja stoji naopako pa se toliko ne vidi,  a najgore na zadnju unutarnju.   Al kod vas vjerovatno  nove felge idu do diferencijala na nutarnju

marin

Strava.
Prijem mjesec danas sam vidio recimo gbr. 186 Citara kako ima lijepe felgice napred blistale su, sad ima neke najgore koje su mogli stavit valjda. Mrzim to, a najgore je kaj će te sad bit 5 godina gore.

Shole

valjda su mu gume mjenjali

marin

Pa dobro mogli su vratit te lijepe gore, a ne da uzmu koja im prva pod ruku dođe.
Ali kažem ti, nije u tom stvar, već mi ide na živce kako kad su stare gore uspiju izdržat 5 godina gore, a ove jedva 1 mjesec.

conecto

Citat: Ivan  u Kolovoz 19, 2014, 09:57:21
Citaro 2004., za razliku od brojnih MAN-ova (osim Eurobusa svi godišta 1996-2004 plus neki školski), to je jedina serija Mercedesa koja je imala ratkape, nisu ih imali ni Citari 2003. ni Conecto istog godišta 2004...

Conecti su 2005.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...