Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

MAN truck bus

A molim te kako da ja znam koliko ima brzina ako ne koristim školske linije? Na Googleu nema ništa. Kako da saznam?
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Ivan

Ima ručni 6 ako se dobro sjećam...

No daj kompiliraj malo svoja pitanja, tj. skupi ih više pa pitaj odjednom. Ovako kad trošiš prostor na jedan po jedan post za malo bitne stvari, ne znam, ide na živce jednostavno.

Još jednom da budemo jasni, neka pitanja su čisto za tehniku i nemaju veze sa Zagrebom, pitaj bar na tehnici ako ne tražiš po netu. Ukratko, prvo guglaj bar nešto od toga, ako ne ide pitaj par pitanja na pravom mjestu, a onda ih skupi više odjednom da ne bude stalno nešto bezvezno jer ljudi se sve više živciraju.

MAN truck bus

Al kad bi nešto pitao u Tehnici onda mi niko nebi odgovorio. :-[
"kartu imamo?"

Ivan

Taj se forum manje gleda ali netko će odgovoriti prije ili poslije, ako ne sad onda za tjedan dana. Nemoj biti razmažen, reda mora biti, ne možeš ljude vući za rukav i gnjaviti na krivim mjestima ako im se ne da.

MAN truck bus

Ali ja mislim da neće mi nitko nikad odgovorit jer ko tamo ide skoro nitko. Al nema veze
"kartu imamo?"

MAN truck bus

Evo slika iz Citara 196
"kartu imamo?"

421

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 13, 2016, 12:03:11
A molim te kako da ja znam koliko ima brzina ako ne koristim školske linije? Na Googleu nema ništa. Kako da saznam?
kava Probaj ovo:  http://zet.hr/default.aspx?id=1366  good_boy
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

221

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 13, 2016, 12:03:11
Na Googleu nema ništa. Kako da saznam?

Ili nisi gledao Google ili ne znaš pretraživati.
Treći link na Googleu za jedan rabljeni Marbus Viveo kaže:

citaro

I jos kad bi autor mogao objasniti smisao fotke iz citara 196...

MAN truck bus

Smisao fotke iz Citara 196 1234NR je umjesto 123DNR i zato je vozač stalno tipkao 1234N i obrnuto. Evo ga byeg .
"kartu imamo?"

MAN truck bus

Zanima me kako se namještava klima u Citarima i Lion'sima? Mislim na temperaturu jer je po ljetu unutra -50 a po zimi +50 kako namjestiti da bude mala razlika a ne da po ljetu nosim šal u bus a po zimi kratke rukave. I kako se namjesti jačina puhanja? Zahvaljujem na odgovoru! byeg
"kartu imamo?"

tramvajac 92

Na Lion'su kao u igrici, a ni Citaro nije puno drugačiji.

Imaš regulator za temperaturu i za jačinu ventilatora, pa ovisno kak si namjestiš tak je.

MAN truck bus

Šta nije da je odvojeno za Vozača i putnike?
"kartu imamo?"

marin

Je. Temperaturu za hlađenje reguliraš tako da držiš skoro 10 sekundi tipku za klimu za putnički prostor i kad lampica na tipki počne treperit onda sa gumbom iznad ili ispod reguliraš jel hoćeš da gasi klimu ranije ili kasnije tj. jel hoćeš da je u busu recimo 18, 20 ili 25 i slično. Za grijanje ne znam dal se tako namještava.

421

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 22, 2016, 13:33:57
Šta nije da je odvojeno za Vozača i putnike?
Jest.
Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 22, 2016, 12:54:47
Zanima me kako se namještava klima u Citarima i Lion'sima? Mislim na temperaturu... I kako se namjesti jačina puhanja?
Manuelno od 20°C - 28°C. Jačinu puhanja može regulirati vozač, ALI samo za svoj prostor. U putničkom prostoru senzor(i) vrše tu funkciju.
Ako je temperatura putničkog prostora na najmanjoj temperaturi (20°C), tad se događa stalno puhanje jer se zbog stalnog otvaranja vrata i same  temperature putnika zadana temperatura ne može dostignuti. Postoji i druga opcija za koju znade mali broj vozača, a to je funkcija "odvlaživanje" koja se koristi u slučajevima brzog odvlaživanja ili kad se u  bus123 dogodi kondenzacija na staklima iznutra, a šiberi nisu otvoreni (npr prilikom kišnog vremena).Takav mod rada traje cca 12 minuta.
Citelis ima sličan sistem rada ,ali temperatura se namješta u radionici i stalno puše isto jer nema senzor(e) u putničkom prostoru.
@ marin
insajdera si krivo pratio.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln