ZET razno (2)

Autor plavi ZET-ov bus volim, Rujan 05, 2011, 18:57:30

Ivan

Citat: MAN19464  u Veljača 26, 2014, 19:04:13
a dal će fizički napad na vozača biti kazneno ili prekršajno djelo to jelić nije objasnio.
Žalosno je da se sindikalac time bavi, to je posao uprave, oni primaju plaću da urede pravila u javnom gradskom prijevozu.
Da, to sam baš pisao na željezničkom forumu, ovaj sindikalni genijalac se bavi svime prije nego zaštitom svojih članova. Ovo stajanje i izigravanje budale je najgora moguća stvar za vozača, ako treba nešto prijaviti policiji za to postoji Atron - vozač prijavi putnika kojeg dočeka kontrola i policija, a vozač izbjegava konflikt za koji svojim opisom posla i opremom nije spreman i ostaje zaštićen umjesto da izaziva huligane koji neće platiti ali iživcira i ostatak putnika.

Žalosno je samo da tom liku novine redovito daju prostor, i novine onda redovito od njegovih divljih prijedloga pišu da će ZET raditi ovo i ono, a zapravo se radi o nadobudnom sindikalcu koji je odlučio glumiti šerifa i govoriti upravi kako da vodi poslove umjesto da štiti svoju sindikalnu bazu.

MAN19464

da, upravu si.
nije ni objasnio kako će u noćnim linijama kad ulete neki huligani hoče i onda vozač stati prijaviti policiji i čekati jel nisu platili karte,(nije niko lud nastaradat), mnogi pišu nekakva pravila,a da ni sami nisu svjesni kakva je situacija na terenu.
žalosno je da se po danu uvodi striktno prednja vrata i kontrola a po noći sasvim druga pravila i tad nitko nemora imat kartu pogotovo vikendom.
zašto se taj sindikalac nebori da vozač autobusa ima veči koficijent od vozača tramvaja jel vozač tramvaja nemora kontrolirat karte i da svaki vozač autobusa ima antivandalsku kabinu u koju se može zaključat.
znači vozač autobusa ima jedan posao više i to puno teži, mora slušat uvrede i nerjetko i dobiti šaku u nos zbog karte a vozač tramvaja uopće nemora ni razgovarat sa putnikom a kamoli da ga pita za kartu.

marin

Lijepo na terminalu otvoriš prva vrata, gledaš bezveze negdje, ne pitaš za kartu, po stanicama otvaraš sva vrata ako imaš izlaz, onda ti ionako nitko neće ući na prva pa ne moraš brinut da ćeš dobit šaku.

sokre

Citat: marin  u Veljača 27, 2014, 09:16:33
Lijepo na terminalu otvoriš prva vrata, gledaš bezveze negdje, ne pitaš za kartu, po stanicama otvaraš sva vrata ako imaš izlaz, onda ti ionako nitko neće ući na prva pa ne moraš brinut da ćeš dobit šaku.

Tako najčešće i je ..

Iako sam ja pobornik prolaska pokraj vozača i ostavljanja `Mrkog Mede` na pultu ..   8)

GT-R

Primjetio sam da vecina vozaca odustaje od pregleda karata. Jos uvijek otvaraju prva vrata, ali vecina ih nepregledava. Ocito nemogu vise podnijeti psiholoski rat s putnicima pa se povlace.

marin

Prekjučer na jednoj liniji s Črnomerca, da ne govorim sad broj, idemo zadnji krug iz smjera B, stanemo na prvoj stanici, čeka dečko sa štakama na prvim vratima i neki lik obučen sav u bijelo na drugim vratima. Uđe dečko, a on stoji i dere se otvaraj druga vrata, vozač kaže ulaz je na prva, ovaj opet, otvaraj, dolazi kod vozača i kaže sad ćeš mi otvorit druga vrata inače više ne radiš tu, on kaže neću otvorit, al ovaj svejedno ode na druga vrata, vozač zatvori prva i gas  8-8  thumbs . Jučer, isti čovjek, i vidi njega vozač ali je imao izlaz i nije stigo zatvorit vrata prije neg je ovaj ušo na druga, i ide čovjek jednu stanicu, izađe iz busa i dolazi prema prvim vratima, nije ni gledo tko vozi, al vozač se njemu zadere, gospon niste nikaj poduzeli, vidite da još radim, ovaj mu veli baš ovako, ti ćeš otvarat i druga i treća vrata inače ćeš ostat bez posla, ti i ostali. Eto točno tako je rekao.  >hammer<

conecto

Tko bi se od nas uopće mogao sjetiti koliko nam je puta uručen otkaz na ovaj način...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

MAN19464

Lukoil novi dobavljač goriva.
PAVG toči na novoj pumpi Lukoil Velika Mlaka.

sokre

To je baš blizu garaže. Kojim putem se bus vraća?

Mislim da se nigdje ne može lako polukružno okrenuti na D30 kada sa pumpe krene prema gradu.

MAN19464

Kroz veliko polje ulicama do velike mlake na semafor pa lijevo za goricu

421

Citat: MAN19464  u Ožujak 05, 2014, 12:54:50
Kroz veliko polje ulicama do velike mlake na semafor pa lijevo za goricu
Cca 12 km po busu - otprilike kao APD s Citelisima do Radničke i natrag.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN19464

tako nekako u prosjeku nešto preko 30 puta jel neki idu 2 puta po gorivo.
naprimjer završi brzu liniju ode po gorivo pa u garažu, nakon toga bude disponiran u kasnu službu pa opet po gorivo.
moglo bi se reči blizu 400 km svaki dan (osim vikenda) za gorivo.

hrvoje.skoc

Copy/paste sa http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=61663

16. sjednica Vijeća Gradske četvrti 13. ožujka 2014.

DNEVNI RED:

1. Izvještaj o radu Vijeća Gradske četvrti Podsused – Vrapče za 2013.

2. Program rada Vijeća Gradske četvrti Podsused – Vrapče za 2014.

3. Prijedlog zaključka o dodjeli prostora mjesne samouprave na povremeno i privremeno korištenje za 2014.

4. Prijedlog zaključka za promjenu voznog reda na linijama autobusa 121, 124 i 130

5. Dopisi i odgovori gradskih ureda i podružnica Zagrebačkog holdinga

6. Pitanja i prijedlozi

Točka 4 je zanimljiva, tko zna šta će sad pametno smislit... ???

Dreamwalker

ZET-ove vijesti su se opet vratile u vozila ZET-a nakon duge pauze.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

MAN19464

odlučio glasnogovornir radit malo  thumbs