Tipovi autobusa na linijama 2014.

Autor Dreamwalker, Siječanj 02, 2014, 17:18:00

822DoDo

Citat: Westin  u Travanj 04, 2014, 21:59:50
A recimo Citelesi solo voze sada i prigradske umjesto kontra .

Pa super je da Citelisi voze prigradske (ak nisu bas jako brdovite)...meni se na 274 najljepse vozit s njim i Conectom...i skolskim Classicom za vrijeme praznika.. 8) ali Conecto je tamo, nazalost, rijetkost  :(
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Anders

Ovaj tjedan se Conecto ukazao na 270 i 273, a Citelisa još neko vrijeme ne budemo vidjeli na tom kraju grada jer su svi u APP. Ali da je Classic super, jest.
27302

tramvajac 92

Ja bi volio da Citelesi kad se zatvori AP VG dođu na 330, jer ipak sa svojih 6 brzina su bolji za otvorenu cestu od MANova koji su već na 40 u zadnjoj brzini.

Ali čini mi se da odosmo mi u oftopik..

822DoDo

gbr. 506 i 507 na 225
gbr.521 na 269  8)

Ivan

Ove subote na 119 i 125 i noćnoj 31 su bili NG 313. Je li stvarno potrebno toliko ih izrabljivati i vikendom i na noćnima? Dubrava je na noćne svojevremeno slala Citelise, ne znam zašto Podsused ne bi radio isto. Pogotovo bi bilo lijepo da vikendom možda uopće ne voze bilo koji drugi zglobni osim Citelisa a ne da se na 109 i 172 skoro uopće ne pojavljuju čak i da voze skoro pola 172 radnim danom, treba uostalom vidjeti širu sliku i nabijati kilometre na njima dok su sad u lijepom postotku sposobni voziti i dok je plin još uvijek jeftiniji od nafte, tko zna što nas u budućnosti čeka s Rusijom, no kakve gluposti smo navikli gledati nije baš čudo da ZET-ovcima teško ide i matematika s gorivom i praćenje geopolitike.

Nedo

Gbr. 773 vozio danas ujutro na 162.

lovac27

gbr. 652 na liniji 302. Znači došla su još tri mercedesa citara u APVG

MAN19464

Ne tri dosla su dva citara, gb. 652 i 653

822DoDo

nakon dugo vremena vidim 88-icu...na 225

lovac27

Jučer gbr. 346 na liniji 326. Piše i broj i naziv linije. 326 zrakoplovno tehnički centar.
Neki busevi  nose natpis  326 zrakoplovno tehnicki

822DoDo

tramvajac 92

ZET mi je fakat nekad nejasan. Preko školskih praznika 113 i 114 voze zglobnjaci, a prvi dan nakon praznika pošalju solo plinaše.  >hammer<

Portos

Citat: tramvajac 92  u Travanj 22, 2014, 13:53:56
ZET mi je fakat nekad nejasan. Preko školskih praznika 113 i 114 voze zglobnjaci, a prvi dan nakon praznika pošalju solo plinaše.  >hammer<
To je do dispečera. Vidi se koji disponira autobuse i po tome koji autobusi voze na 172. Recimo jutros je vozio MAN NG 312. Tako da me ne čudi za 113 i 114. Očito bi netko trebao propisati kakav autobus treba disponirati na koju liniju i sankcionirati one koji se toga ne drže. Prošli tjedan je 741 jedan dan (možda i ostale dane tokom tjedna) stajao u garaži što me navodi na pomisao da su na 106 vozili Citari.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

atr-zgb

Na 113 je danas zglobni citelis. . .

tramvajac 92

Danas oko 13 je bio solo, mislim 697.