Croatia Bus Zagreb - slike

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:09:00

ist

Ukinuli su dosta linija Zagreb-Dalmacija-Zagreb. Od ovog tjedna ne voze jutarnja iz Dubrovnika koja je prolazila kroz Split u 11.30, te noćna iz Zagreba u 00.30. Još ranije, ukinut je polazak 8.30/8.40 starom cestom iz Splita za Zagreb i obrnuto, pa polasci u 19 sati na relaciji Zagreb-Dubrovnik-Zagreb (kroz Split prolazio u 23.30)

Tlimfocit

Uh neznam koje su rege tog Carrusa.
A sto se tice ukinutih polazaka, dva su bila sezonska Zagreba, a nocni Zagreb je ukinut zbog malo putnika.

pbz1

To je Carrus DA 486 CZ sto vozi slavonija-crna gora odavno je on ofarban medju prvima

tramvaj1910

Ama nije to DA 486 CZ, njegove nove tablice su ZG 9258FF, imaš sliku par postova prije, on ima zute (a ispod plave kožne) naslone za glavu, ovaj o kojem ja pričam je bio bijel i imao je crvene kožne naslone, ili su ga prebojali ili ima još jedan kojeg je timfocit možda slikao ali ga sigurno nema u popisu voznog parka, sad imaju i još jednog potpuno crvenog za kojeg ne znam jeli u već prometu .
A ZG9258FF (DA486CZ) je nedavno viđen na DU-ZG, na Vinkovci-Budva najčešće u zadnje vrijeme voze volvo 9700hd/3 DA243CP i ZG9250FF

pbz1

Ja neznam oce li crveni u promet jer je cini mi se dovezen na slepi mozda je on zrtveni jarac za djelova. U voznom parku fali mali Carrus da nije mozda on sa crvenim naslonima

5AR

Citat: tramvaj1910  u Studeni 18, 2014, 22:59:20
Timfocit, koje su tablice ovog carrusa skroz lijevo? Po ovim crvenim presvlakama naslona za glavu zaključujem da je ovo onaj što ga nema na popisu voznog parka, a ja sam ga vidio dok je bio bijel prije nekih mjesec dana ali nisam upamtio tablice zg su. Ima i crvene led trake po rubovima hodnika unutra. I barbi zg6410dr je poplavio, a ovaj da878as mijenja zg9275ff .
Zadnji Carrus je ZG-9270-FF

pbz1

To je onda onaj sto je bio sive boje

tomekk

Koliko sam ja upućen, sivi je prebojan i većinom vozi Dubrovnik, a crveni je za djelove. Načuo sam i da su otišli po onih 5 Sunsundegui-a SC7 šta smo već prije spominjali.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

ist

dado1

Tlimfocit

Tlimfocit

Jedan od 2 prinove. Ovaj ima 800 000 na satu, al bit će dobar za pokrit rupe....

Tlimfocit

Evo fenomenalnih prinova. Valjda se neće naljutit šta sam posudio slike sa fejsa ;)

Tomek

Koliko se na slikama vidi ovo je opet neka druga nijansa plave?  ;D

Dreamwalker

Meni su autobusi prekrasni i lijepo im stoji ova boja :D
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421