Croatia Bus Zagreb - slike

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:09:00

tramvajac 92

Meni je i taj i stari gadan. Nadam se da je iz ovoga bolji pogled neg iz starih di mi uvjek nekaj smeta.

Jedan stari:

tamlover

Ne znam jel smeta šta vidljivosti ili ne smeta, ali noviteti su sjajni!
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tlimfocit

I ovaj ide u plavu....u neku od nijansi  :)evil

tomekk

0017 jučer u Čakovcu. Izvana dosta loše izgleda dok je unutra jako uščuvan i čist. Vozio sam se s njim i dosta slabo ide, pogotovo u brijeg. Koliko vidim, u zadnje vrijeme ga voze mladi vozači, većinom isti i mogu reći da sam se baš iznenadio na to kako su ljubazni i kako lijepo voze  :)

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tlimfocit

Shole

Koja godišta su ovi silni novi (polovni) busevi ?

Jesu li unutra digitalni tahografi ili obični na ladicu ?

Servis

Što se tiče Drogmullera i 9900, to otprilike ovako ide:

Ovaj 9900 je 2003. (modeli se ovakvim farovima su 2002-2004, dok je ovo 1999-2001, a ovo koja godina prije  )

Barbi iznad njega je 2009. Carrusi su uglavnom 2005. (onih par novijih su 2008.) ovako na brzinu.

Za tahografe ne znam.

martin

Do 2007.g proizvodnje analogni tahografi a poslije su se poceli ugradjivat digitalni premada i 2007.ima digitalne toje bila neka prijelazna granica...
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tlimfocit

tomekk

Mogli su ove nosače retrovizora isto ofarbat, bilo bi bolje 1000 puta. Prošli put sam prigovarao za 9900 pa su ofarbali, možda netko čita pa će ofarbat i ovo  ;D
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tramvajac 92

Sideral 330 jučer na Kotoriba-Zagreb.

Stao je na 2. peron jer mu je tako lakše bilo izaći pošto je na knap bio, zbog gužve u Varaždinu.

Tlimfocit

Tlimfocit

ist

Moćno... Šta sad vozi za Skandinaviju