Croatia Bus Zagreb - rasprava, linije, razno

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:12:34

trucker

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 08, 2014, 17:30:54
Na tom busu je otišla klima danas i prednja vrata nešto štekaju.

A da ti nisi sa mnom u busu? Točno je da se prednja vrata ne mogu otvoriti iznutra!

Tlimfocit

Nisam, nisam. ;)
Ja sam lani u Barbiju starom uživao slično. Ali, sam sam bio kriv. Od Metkovića nisam rezervirao kartu. Bus pun došao u MTK i kažu vozači da ako hoću mogu na svoju odgovornost stajati na nogama i platiti kaznu ako zaustavi policija. Pristao, stajao na nogama do Splita. Isto tako bilo problema s klimom. Ali što je tu je. Došao do Splita. :)

trucker

Stigao u Zagreb u 23:10. Od Sv. Roka je bilo lakše. U 21h vozaču zvoni telefon i netko mu javlja da je neki novinar bio u busu i "na internetu" napisao članak kako se vozi u busu bez klime kojem se prednja vrata ne mogu otvoriti. Slegli su ramenima i komentirali da "čovjek nije ništa slagao". Rekao je istinu, veli jedan od njih!

Tlimfocit

Da su pametni onda bi u ovakvim situacijama trebali napisati par lipih rici na fejs. Tipa bus se pokvario, dogadja se, ispricavamo se svima zbog neugodnosti. Iako ti to nece pomoc bilo bi bar lipo cut i nekako civilizirano.

Btw sve je bilo protiv tebe. I zatvorena cesta Solin-Klis. ;)

Shole

Upravo tako. Svidio se nekome novi gazda ili ne, činjenica je da se firma oporavila.  Kao i kod Autopoduzeća Imotski, kupuju se novi autobusi, ostala je još k tome i stara prepoznatljiva shema,  i prava je šteta da ovakve stvari narušavaju ugled firme.  Sutra se tako nešto bilo kome može desiti,  al bitan je odnos prema problemu.  Vozači su se mogli na razglas ispričati (pa makar i nešto izmislili, al barem da se potrude),  a firma da napiše ako ništa drugo onda barem na fejsu da im je žao bla bla bla......

fakincic

Nakon jaaaaaako dugo vremena danas ponovno na liniji ZG - Desinić/Straža - ZG onaj plavi kombi.

Tlimfocit

klimama

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 10, 2014, 22:50:24
Počinju se busevi vraćati na ZG tablice. ;)

A razlog je ovo:

Citat:Neka su osiguranja počela drugačije izračunavati cijene s obzirom na zone rizika za flote, što je već rezultiralo prelaskom cijelih voznih parkova nekih tvrtki koje su do sada imale jeftinije DA tablice na registarske oznake mjesta sjedišta tvrtke.
http://www.vecernji.hr/automobili/zagreb-i-krapina-43-skuplji-iako-je-u-daruvaru-42-vise-nesreca-937954

zlikowszky

Ne znam dal na ovom forumu ili negdje drugdje, ali govorio sam o tome da će po zakonu velikih brojki kad-tad doći do situacije da budu DA vozila daleko više sudjelovala u nesrećama jer ih ogromno puno i ima. Sasvim logičan slijed događaja, ne?
Drago mi je da osiguravatelji počinju malo realnije razmišljati a ne koristiti statistike i izračune iz SFRJ. S druge strane, nije mi drago da su nas godinama derali.
Hoćemo li se opet vratiti na to da regionalne tablice imaju smisla? Bilo je i vrijeme......
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Tomek

Irmaos Mota ex Denibus stoji ograđena čunjevima kod granice na Neumu, bez prednjih tablica!

Tlimfocit

ist

Higer koji je prešao na zagrebačke table (bivši 815) iznad Klisa ostao pored ceste

Tlimfocit

Tlimfocit

Panoramabus počeo voziti sezonsku liniju Split-Dubrovnik (od AP Varaždina) s polascima iz Splita u 20:45, a iz Dubrovnika 11:30.

fakincic

Već treću nedjelju na Straži Higer H92.
Danas kasnio 30 minuta  ???