Croatia Bus Zagreb - rasprava, linije, razno

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:12:34

slavek

sve "pametne" komentare prihvaćam jedino pod punim imenom i prezimenom. Ne uzimam zakon u svoje ruke, ne vrijeđam i ne mislim biti ničiji policajac. Na kraju i ovi vaši komentari na forumu pokazuju "nivo tolerancije". Definitivno prihvaćam svoju grešku i opet napominjem nije bilo naglog kočenja, jer da je bilo sve bi bilo drugačije. Interesira me samo kako nakon tog kočenja "čovjek na svom radnom mjesto" svestan toga šta je napravio vozi "normalno". Kako je touringov autobus vozio normalno. I molio bih ponovno komentare pod punim imenom i prezimenom pa tko je hrabar nek izvoli. Očigledna pristranost na vašem forumu me neće pokolebati. U busevima i kamionima definitivno ima kukolja ali i to će se istrebit definitivno. Postoji ipak pravna država, Na nečiju žalost, postoje i sankcije! Uživajte u komentarima. Ja ću svoj dati tamo gdje treba. A odgojno vaspitne mjere ako niste dovoljno pažljivo pročitali pokušavaju dati meni što samo pokazuje tko je tko na cesti. Lako je pisati i skrivati se. Treba doživjet, preživjet pa onda bit pametan

Maverick

A daj ohladi više,nije mi jasno šta je tu toliki problem,tu je cesta ful ravna,pregledna,široka,to što je on vozio brzo za to je policija tu da nadzire brzinu,tko kaže da ga vi niste isprovocirali sa vašom vožnjom,koliko vas je puta neki auto prešao po tom djelu ceste,vozio sam često tu i većina vozi preko 50kmh,šta ste se uhvatili sada toga kao da vas je izgurao sa ceste. russian_roulette

Shole

Iskreno,  malo su me iznenadile reakcije na Slavekov post.   Uopće ne želim generalizirati po firmama,  kao  Globutovi su ovakvi,  Croatia busovi onakvi,  Autoransovi,  Makarani.......

Tip si je očito dozvolio malo previše,  svi smo mi vozači i svi griješimo jer ako ti provodiš dnevno po 12 sati na cesti neminovno je da ćeš i griješit.  Ne želim ga uopće opravdavat,  očito je zgriješio ako je Slavek to registrirao,  jer se baš od profi vozača očekuje da budu primjer ostalima.  Naravno da ni Slavek nije baš trebao kočit, provocirat, snimat.... jer je time samo pogoršao situaciju,  ali definitivno ovog kolegu stavljam kao krivca broj 1.

mrvekzg

Slavek ak ot tebe napravi invalida nevme kak buš mu se osvetil,a to kaj si ga prestigel i zakočil mu namjerno,vjerum mi na riječ ja bi dal gaščinu do kraju i stisnul sirenu i gural bi te do prvog zavoja dok ne bi na krovu završil.

klimama

#214
Citat:AGONIJA PUTNIKA U AUTOBUSU ZA ROVINJ Vozač u Rijeci skrenuo na servis. Čekali 2 sata
Usred prometne gužve koja vlada na cestama u jeku turističke sezone autobus Panorama busa (bivši Croatia bus) koji prometuje iz Zagreba do Rovinja danas je odlučio zajedno s putnicima - skrenuti na servis.

Kako nam je javio R.D. (podaci poznati redakciji), jedan od putnika iz tog autobusa, autobus ga je trebao u 11 sati dovesti u Lovran. No, nakon što je stao na kolodvoru u Rijeci, iskrcao putnike i primio nove, vozač autobusa se zajedno s putnicima odvezao u servis na Škurinjskoj cesti.

Problem je, ističe naš sugovornik, da putnici o tome nisu bili obavješteni, kako bi imali priliku da u Rijeci pokušaju naći drugi prijevoz do željenih odredišta.

Naš čitatelj se javio oko 12,30 ispred autoservisa koji se nalazi iznad Rijeke, odakle nam je poslao fotografiju.

Kao i ostali putnici, čekao je da završi servis autobusa u kojem se, kaže, osjećao neugodan miris kočnica i otkazala je klimatizacija.
klinac

http://www.jutarnji.hr/put-iz-zagreba-za-rovinj-se-oduzio-vozac-autobusa-odlucio-zajedno-s-putnicima---skrenuti-na-servis/1210714/

Tlimfocit

Ovakvih faca kao Slavek je puna cesta. Vozać je prekršio prometno pravilo jer je žurio da što prije stigne na granični prijelaz. Ako si smatrao da radi nešto krivo onda si trebao nazvati 192 i prijaviti ga i amen, a ne se praviti pametan i mudrovati po cesti. Da si meni to napravio, ne samo da bih ti upalio sva svjetla na autu i sirenu, nego i svjetla na mobitelu.

A što se tiče ovog u Rijeci, kretena iz dispečerske službe koji je to naložio vozaču bi Rajko trebao po hitnom postupku otpustiti. To je stvarno dno dna.

Majstor

1.slucaj jurnjave -- nema opravdanja zurio na polazak na granicu ili kuda vec
    Da je normalna firma pri pregledu tahografa po dzepu a slijedeci put mu se zahvalis i potrazis novoga

2.slucaj popravak NEDOPUSTIVO ali nije i prvi puta vec su bili na popravcima klime u Hercu sa putnicima  --- zar nema nijedan bus u Rijeci da pokupi ljude ?
Samo mi sudite pošteno !

bre

Sve je dobro i lijepo kad se dobro svrši, pa zato potpis na riječi "Majstora"

svicar

Cuj skola,em je ljeto em noc,djeca nisu u skoli, prteci i kociti je krivicno djelo, a za sve ostalo si duzan pozvati policiju.

Nalc

Još smo na tome? O majke ti.... A kolega, ak baš tak jako hočeš znati moje ime, potrudi se saznati ga prek maila, nije lažno.

lussin


tramvajac 92

To da. Al nije logično da firma koja održava nekoliko linija preko (i za) Rijeku ne može dići nekoga iz okolice da dođe povesti liniju u Rovinj, a ovaj kad ga srede vozi tu s koje je ovaj dignut.

Westin

Subota 09.08.2014.
Citat: www.boboska.com
Autobus Croatia Busa zapalio se u Grudama
Autobus Croatia Busa jučer rano ujutro zapalio se na grudskoj sjevernoj obilaznici nedaleko hotela Otok. Samo zahvaljujući prisebnosti vozača koji je brzo reagirao spašeni su životi putnika kojih je bio pun autobus. Putnici su prošli bez ozljeda, te su na daljnje putovanje prevezeni drugim Autobusom koji je stigao po njih. Na autobusu su vidljivi tragovi paleža na stražnjem djelu, ispod vjetrobranskog stakla, a intervenirali su grudski vatrogasci koji su zajedno sa vozačem ugasili požar, a djelatnici PU Grude obavili se očevid, kako se neslužbeno može doznati.
http://www.boboska.com/crna-kronika/6737-autobus-croatia-busa-zapalio-se-u-grudama

fakincic


fakincic

Sjećam se ja i, vjerujem, mnogi od vas još bolje od mene svega od Ante Marjana naovamo.
Budimo iskreno i odgovorimo na pitanje, svatko od nas, jeste li vjerovali kad je taj g. Zelenika kupio Croatiabus da ćemo opet imati ovakvu plavu flotu?
Razmišljao sam o tome dok sam u 15:05 danas stajao na semaforu kraj Lisinskog uz Cityliner (Vir?).
Bilo bi zanimiljivo kada bismo mogli možda od insidera doznati koliko je u ovom trenutku buseva u plavoj shemi (izvorni CB-ovi i ovi novi...).
Ja nisam vjerovao da će se to dogoditi. A sad idem na balkon, da vidim ulazak Translinera na AK Pregrada i njegov prolazak kroz centar Pregrade prema Straži.