Croatia Bus Zagreb - rasprava, linije, razno

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:12:34

tramvaj1910

Viđena prinova , već poplavljeni barbi na B12B šasiji tablice ZG 3871 EZ, navodno je prvo imao 3870 pa ih je "izgubio" u splitu, a lakiran je totalno šlampavo, toliko da se vide natpisi i logo prijevoznika od kojeg je kupljen

Pojavio se sideral sa tablicama 3868EZ, jeli to neki izgubio tablicu pa dobio ovu ili je onaj što je bio zapljenjen na carini napokon pušten u promet?

Postoji li ZG3869EZ i ako da koji je je to vozilo?.

Volvo 9250FF je lakiran u neku od nijansi plave koju do sad nisu koristili, a 9248FF nisam vidio od prošle godine, gdje taj uopće vozi? I gdje je nestao 9259FF, treba je već bit obojan u plavo, zadnji put viđen negdje u svibnju?

Inače prije par večeri sam se sam uvjerio u kaos sa linijama koji vlada kod croatia busa. U 16 sati su trebali krenuti dva autobusa iz zagreba, jedan za međugorje a drugi dubrovnik, ali poslali su samo jednog sa tablom zagreb-vrgorac, situacija sljedeća: U 20.30 iz splita krenem sa motom 9219FF, u dugopolju presjedanje u volva 9700 9247FF koji je vozio iz zagreba sa gore navedenom tablom, te u vrgorcu opet presjedanje u sivog volva 9900 9211FF koji je došao iz garaže u međugorju i otišao u dubrovnik, e taj 9900 je blago rečeno užas, trza ko lud, lupa, jedva šalta i guši se u vožnji, trebao je krenuti sutra u 12.30 za zagreb ali ja mislim da do zagreba nije došao, ne razumijem kako mogu neispravan bus iz garaže poslat na liniju, a još manje razumijem da tako maltretiraju putnike s tolikim presjedanjima koja nigdje nisu najavljena, niti razumijem kako se mogu spajati domaća i međunarodna linija u jednu.

tramvajac 92

Jučer, AK Varaždin, prije polaska za Zagreb.

Popunjost oko 50 putnika.  thumbs

ivan03

Shole

Mlad je još,  sram ga je javno slikati, ovo je nabrzinu opalio, ko fol čita poruku na mobitelu

tramvajac 92

Svrha je da se vidi da je poslan katni autobus na liniju Čakovec - Zagreb. Pošto je mobitelom slikano, noćna fotka cjelog busa (u 20:00 iz Varaždina ide) nebi uspjela, pogotovu uz još jedan autobus na 2. peronu.

Osoblje

O da, ekskluzivno sa našeg Facebooka, prvi primjerak 9700 najnovije generacije u RH.

Scarface

Ajde konačno da netko uzme i novog Volva kod nas  ;)

Ovo izgleda odlično, još da uzmu 5 ovakvih bilo bi super  ;D

ROAD

Ma biće ih sigurno još, prelijep je, samo se nadam da ga neće unakaziti nekom šemom ili natpisom jer boja je pomalo čudna, ili će možda pak na farbanje.
NEOPLAN VIP CLASS

Maverick

Meni ovo izgleda kao photoshop,nadam se da nije. ::|

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Dreamwalker

Hoće li na HR ili na BiH tablice? Nekako mi je boja drito za Globtour shemu.

btw. kako je tužno vidjeti ova 4 Neoplana u kakvo su ih stanje doveli. Znam da su prošli sito i rešeto, ali da su ih malo sredili, mogli su dobiti koji euro za njih. Pogotovo ako u obzir uzmemo godišta koja nisu loša za naš prosjek.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

tramvaj1910

Evo danas viđen carrus ZG 9259 FF na liniji Vinkovci-Neum koja je uredno pisala na displeju,a na tabli ispod je pisalo Varaždin-Dubrovnik, poplavio je u istu nijansu kao i volvo 9250 FF.

Maverick

Maverick

Sideral se u N.Gradišci zabio ispod mosta,malo ga visina mosta zaje...,3.4m