Croatia Bus Zagreb - rasprava, linije, razno

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:12:34

Shole

dobro pitanje,  nebi uopće bilo loše da dve Šveđanke dođu.  Odma mi se Makyu Globtour svidio

Done

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

zlikowszky

Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

tramvajac 92

Nije samo Carrus 9700 nego je i 9900 bio na AKZ jučer, sa švedskim tablama:
9900:

9700:

Done

A koji će mu bog ovi farovi na krovu,ovaj je valjda vozio po polarnom krugu,na kamionima mi ti farovi na krovu još nekako i mogu proći ali na autobusima mi djeluju nakaradno i ružno mada objektivno pomažu vozaću da bolje vidi pod uvjetom da ih ima di korisiti.

Nalc

Po onim prostranstvima gore, gdje kilometrima nema žive duše oko tebe, osim životinja koje ti skaču pred bus, dodatna svjetla su jaaako korisna! Da, mislim da ih oni imaju stvarno gdje koristiti.....  good_boy

tramvajac 92

Doduše, neće ta dodatna svjetla loše doć ni na noćnim vožnjama kroz naše vuko..bine, pod uvjetom da takav bus može zadovoljiti homologaciju kod nas.

Done

E to i mene zanima dali može sa tim farovima na krovu proći tehnički pregled,mislim da to nije legalno,jer sam svojevremeno imao tako montirane na kamionu i uvijek bi mi kontrolor prigovarao,pa sam posllije stavljao poklopce i onda je šutio.

zlikowszky

Citat: Done  u Svibanj 24, 2014, 22:46:48
E to i mene zanima dali može sa tim farovima na krovu proći tehnički pregled,mislim da to nije legalno
Ako se može homologirati i atestirati, sve je legalno.

Shole

ovakav nebi prošao tehnički,  ali kad bi zatražili atest (i dobili ga) onda bi prošao.  Ako može samohodni stroj za piljenje drva dobit atest onda mogu i 4 fara na krovu

zlikowszky

Done

Nadam se da ćemo vidit taj bus na Hr tablicama za koji dan i oće li biti sa farovima ili ne! thumbs

bonaparte12

POLAKO I SIGURNO

tomekk

Citat: Tlimfocit  u Svibanj 25, 2014, 21:55:12
Mislim da ni ovog nismo vidili u plavoj pituri:

O ukusima se ne raspravlja, ali mislim da je bolja ona svjetloplava boja kakvom je bojana katnica i Drogmoller.Ipak je ono više CB boja i vedrija je.Ne znam kojom metodom ovo rade da imamo 2 vrste  :-\
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga