Croatia Bus Zagreb - rasprava, linije, razno

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:12:34

zlepur1

Nema čini se ni kod nas u Dalmaciji.Razlog -BURA i ostali jaki vjetrovi.Čudi me prometnik app-a sa svojom odlukom iako ni oni u Zadru nemaju katnica ponajviše iz tog razloga.Vjerovatno je mislija povećati kapacitete s obzirom da ne voze vlakovi, ali ali, zar nema niskih autobusa. Moga je staviti dva i stvar riješena.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

tramvajac 92


ChRiStIaN

Viđen i prošli petak isto na toj liniji dok kroz tjedan variraju busevi.
@ Autobusi Hrvatska @

Maverick

Jedna Mota ostala bez Croatia bus loga,sad ima od Blagussa

tramvajac 92


Shole

Zna li uprava da kontrolorka od vozača zahtjeva da potpisuju potpuno prazan izvještaj o izvršenoj kontroli,  a onda ona kasnije ispunjava i upisuje podatke i zatečeno stanje?
U više navrata sam čuo od putnika da se žale kako kontrola traje po 20-30 minuta i to po naplatnim kućicama, odmorištima, proširenjima uza cestu.

Kolege iz Cb su mi pričali kako kontrole ne vrijede za sve jednako, neke vozače se kontrolira i po dva puta u par sati.

ttoommaa

Ako im se neki od vozača ne svidi imat će i više od dva puta kontrolu sve dok sam ne kaže dosta je ...

Shole

Pa gdje samo nalaze onda vozače ?  Koda nas u RI je natječaj stalno otvoren pa se tu i tamo jave po 3 ili 4, a fali bar 30

ttoommaa

A vjerojatno se javljaju oni bez iskustva pa se jave tek toliko da im bude odskočna daska za dalje

Maverick

I treba nas kontrolirat,kod nas se shvaća pod normalno da se uzima sa strane kad odu negdje vani radit
ne pada im na pamet muljat,imao sam priliku biti u busu u koji je usla kontrola,od tridesetak putnika 18 nije imalo kartu!!!!

bonaparte12

Kontrola DA ali nr na takav način. Kontrola se može napraviti i bez zadržavanja autobusa. Jedan kontolor/ka uđe u autobus a drugi vozi auto itd. ima milijun načina ali u Panorami je tako i možemo plakat.
P.S. kako gledate na to da Vas kontrola zaustavi prije granice, drži vas pola sata i ne nađe ništa, a subota je i prođe vas 10-15 autobusa. Garantirano dodatno čekanje 2 sata.
POLAKO I SIGURNO

Maverick

Sa tim se slažem,i čudno mi je to da tako rade,ipak imaju vozne redove a to su nepotrena kašnjenja na kraju.

tramvajac 92

Kontrole je bilo i prije, pa je kontrolor dočekao bus na pogodnom mjestu, obavio svoje, ako je bilo što za pisat, pisao je u toku vožnje i na nekoj stanici (ili kolodvoru) bi izašao i čekao sljedećeg.

fakincic

hahha bila su to vremena kad je bio crveni golf s CB tablicama, a kondukteri bili gazde s mašinicama
ali u moje doba, a vozio sam se 10+ godina svaki dan u Zagreb i natreg s CB-om, a prije toga Zagrebačkim transportima, NIKAD bus nije stajao zbog kontrole. A Ante i (pok.) Ante su bili majstori za sačekati bus i izletjeti iza kukuruza uza samu cestu. A sjećam se i situacije kaj je dugogodišnji kondukter iz Stubičkih, a poslije kratko vrijeme i kontrolor, u Žeincima trčao 100 metara od stanice za busom dok se nisu sve karte podijelile.

315 hdh

jeli imaju oni možda žene u kontroli ili kao konduktere danas u 10.00h iz varaždina ženska osoba gledala karte i zapisivala na zagreb-kotoriba  bus123