Linije razno + tipovi autobusa na linijama

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:35:52

TAM

Citat: lions  u Svibanj 03, 2014, 17:30:46
Pohvalno je što u Murter ide AV120, ali zašto u isto vrijeme u Pirovac ide ZET-ov gradski Mercedes??
I nas iz Primoštena i Rogozince  sada stalno voze ovi mercedes. Meni su previše tvrdi i nema puno mjesta jako su skućeni i sada zamisli kako je nama 50 i više kada se moramo nagurati i stojati na nogama 30 i više kilometara. Ne razumijem tu njihovu logiku da ove mercedese šalju da voze na linijama udaljenim 40 km, a ove kraće po 15 km voze AV120, Temse, Lion's Regio i Volvo 8700.  >hammer<
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Mislim da je to ono šta si ti prije rekao da poštenim daju kante da voze dalje linije a kradljivcima manje loše kante i bliže linije (Regiosi su im jedini normalni autobusi)
Merc je dobar ako sjediš na sjedalu iza prednjih vrata ima dosta mjesta i za naslon za ruke ali od svih naljepnica "gdje vam je novčanik" stane vam biti ugodno u tom busu.

Teutonic

Danas u 13:30 nije prometovala linija Srima-Vodice
Đaci su čekali na kolodvoru no bus se nije pojavio,na informacijama kažu da bus "ne prometuje",no nisu to rekli u najavama,ma boli njih ona stvar.
Tako je nastala 2 puta veća gužva u 14:00 na liniji Srima-Vodice-Tribunj-Sovlje,nadam se da je samo bio neki kvar s autobusom,jer sumnjam da su tu liniju ukinuli,jer ako jesu oni nisu normalni  >hammer<
Linije ATP-a u skoroj budućnosti ako ne intervira ČZT:

Srima-Vodice-Tribunj-Murter
Vodice-Pirovac-Kašić
Zaton-Raslina
Vodice-Č.V-Bilostanovi-Piramatovci(autobus više ne ide za Sonković tj Skradin)
Skradin-Dubravice-Laškovica-Bratiškovci
Grebaštica-Brnjača-Primošten-B.Dolac-Sapina Doca-Rogoznica-Ražanj
Goriš-Pakovo Selo-Drniš-Kosovo-Knin
Vrpolje-Boraja-Lepenica
Dubrava-Perković-Sitno D.-Unešić

Prije je bilo  bus123  bus123  bus123  bus123  bus123  bus123  bus123  bus123 sad je  bus123  bus123   bus123 a uskoro neće bit ni  bus123

Teutonic

Danas opet sranje* (oprostite mi na riječniku) s linijom Srima-Vodice,Aabenraa koja ju je trebala vozit je došla tek u 13:50.
Dobra strana je šta je to još znatnije rasteretilo Tribunjski bus u 14:00,svega par ljudi je stojalo,ako i toliko.

lions

Istina, stajala je jedna žena samo, koliko sam vidio izvana.

Teutonic

Da tako je samo jedna žena,a oni koji nisu našli misto su sili na skaline.  ;D

Teutonic

Vratio se MAN Eurobus na đačku liniju Srima-Tribunj-Sovlje  ;D

lions

Danas u 13:30 za Vodice nije išao autobus, ali je u Vodice došla visoka avtomontaža bez putnika i u 14:10 prometovala za Šibenik.

Teutonic

??? ??? ???
Mene zanima gdje parkira autobus kad dođe u Vodice u 13:50 (iz Šibenika 13:30),jer nije parkirao u srijedu iza kolodvora nego je nestao pa se vratio.
Ja mislim da je možda parkirao iza bistro-a Skala ex.Morsko Prase  :)

lions

To je mozda bila iznimka, redovito se parkira s druge strane kolodvora, na parkingu prekoputa, a jedno vrijeme ga je ostavljao i prekoputa ducana uz banku. Jer onda vozaci imaju obicaj otici na piće u fast food.

Teutonic

Pošto san tek 1. srednje ovo mi je prvi put da san uživo vidija Norijadu i iskreno nije bilo loše ka šta san mislija da će bit.

lions

Za Norijada party u Auroru u Primošten sinoć su, uz ostale, vozila i 2 autotransportova autobusa i vozača, Volvo 8700 (Solaris) i ex. ZET-ov gradski mercedes bijelo plavi. Taj gradski mercedes se i vraćao iz Aurore u Šibenik u 4:45, a za Volva ne znam.

Teutonic

:o
Poslali su Volvo 8700 pa jesu li oni ludi  buljimir  >hammer<  >:(

lions

Zašto? Nije bilo nikakvih devastacija, povraćanja, divljanja... Drugi prijevoznici su poslali puno bolje autobuse, Slaptours svoje Starlinere, prijevoznik iz Murtera svog Neoplana (mislim Citylinera)...