Linije razno + tipovi autobusa na linijama

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:35:52

Teutonic

Citat: zlepur1  u Kolovoz 03, 2016, 21:24:54
Pokrenula je jedna gospođa u suradnji s Šibenskim portalom zbog izostanaka buseva u terminima polazaka po voznom redu, odnosno uopće ne dolaženja buseva na linije u gradskom prijevozu i starosti autobusa,kao i slanja kombija na najfrekventnije linije.
Ma neće od ovoga ništa biti,može bilo ko ovako nešto napravit i od toga opet neće biti ništa.Ja (govorim u svoje ime) ne zazivam pad atp-a,već je za dobro firme da se to ime izbriše,ime koje kad se izgovorilo prije 20-30 godina (ko i mnogim drugim firmama) podsjećalo na ponos,brojnost,jedinstvo,i zaposlenih i građana,a sad,nakon silnih privatizacija,stečajeva izaziva podsmjeh,i kod samih vozača.I baš zato,zbog svega lošega urezanog u ime ove firme u zadnjih 10tak godina,bitan je jedan novi početak,kako god da se zove firma,osim autotransport Šibenik.
Za razgovore o raznim starim privatnicima premlad sam pa se neću upućivati u to,osim da kao i sve na ovom svitu,nije crno na bilo.Šta se tiće pravih imena mislim da tu nikoga nije briga kako se zoveš ni ti,ni ja,a bome ni iko drugi na forumu.

zlepur1

Citat: labudicaman  u Kolovoz 04, 2016, 21:41:50
Bilo bi vrijeme da se vi profesionalni pljucači po ATP-u prestanete  baviti zazivanjem propasti ATP-a. Ako se već hoćete baviti time, dajte prava imena, npr. ja sam Zoran Bulat, a vi?
A Vi Lepure ste dosadni sa privatnicima i ne znate ili ste zaboravili da su oni došli na naše linije bez koncesija i otimali nama kruh. Lako je bilo voziti gradske linije, što nisu vozili Miljevce, Unešić i ostale "rentabilne" linije. Glavno da su vikali kako su bili u HV-u, a gdje je bilo 500 radnika ATP i cijela hrpa kamiona i autobusa?
Prvo i osnovno niko ne zaziva propast atp-a.Ljudi se žale na loše buseve i neredovite polaske kao i na izostanak pojedinih linija, što vjerovatno i sami znate.Šta se tiče privatnika nisam zaboravija i dobro znam da je atp  ima dogovor sa Krka prometom da zajednički voze liniju Vidici-Njivice , a Kornati turs Materize.Nemojmo bižati od toga.Niko radnicima atp-a nije uzima kruv nego su putnici jednostavno preferirali udobnije i čišće i redovitije buseve.Međutim desilo se da je atp jednostavno raskinija dogovor sa Krkom , jel tako, i odonda je počelo ovo šta se sada dešava.Pustimo rat i ostalo, zna se da je raspad TLM-a i Tef-a povuka za sobom i autotransport koji je vozija radnike za te tvornice.A šta se tiče dosađivanja sa privatnicima samo da kažem da sam bar redovno dobija kartu za učinjenu uslugu i vozija se u dobrim busevima, a prije dvi godine vozeći se atp autobusom na relaciji Njegošev trg -Dalmare nas četvero nije dobilo kartu ni tamo ni nazad, šta je lipih 80 kuna zarađenih u manje od 5 minuta i tu triba tražiti uzroke ovakvog stanja i naravno da ne zaboravim dug države koji nikad nije isplaćen.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

zlepur1

I još sam nešto zaboravija a tiče se sadašnjeg stanja.Zašto se sad kad je Atp u Čazmatrans grupi ne usklade cijene prijevoza sa Čazmatransovim cijenama.Evo neko je napisa da je cijena karte do Vodica 16 ili 17 kuna a u ČZT busevima 14, a u autotransa još niža.Zagreb isto ČZT 135, atp 151.Pa kako onda očekivati da linije budu rentabilne i još uz to sa takvim voznim parkom.Pa normalno je da ljudi biraju  prijevoznika sa novijim busevima i nižim cijenama.

tramvajac 92

Citat: zlepur1  u Kolovoz 03, 2016, 21:24:54
Pokrenula je jedna gospođa u suradnji s Šibenskim portalom zbog izostanaka buseva u terminima polazaka po voznom redu, odnosno uopće ne dolaženja buseva na linije u gradskom prijevozu (...).

Ovo kao da čitam za županijske linije AP Varaždina, meni to izgleda kao da su nešto od njih pokupili dok su bili pod zajedničkom upravom. glavauzid

labudicaman

Pošto ste navodno mladi, ime Autotransport Šibenik je značilo puno i bilo jedno od obilježja grada Šibenika, kojih je svaki dan sve manje. Zato ime mora ostati.
Za sve ostalo, radnici rade i ponašaju se onako kako im rukovodioci dozvoljavaju.
Još nešto, privatnici su se počeli dogovarati tek kad su ojačali radeći na crno i nisu Krka i Kornati prvi, bilo ih je još i prije, ali o tome nećemo više jer ih ionako više nema.
1066-2016

zlepur1

Slažem se da ime triba ostati i bio bi lipo kad bi ostalo tako.Šta se tiče one rečenice da se radnici ponašaju onako kako im rukovodioci dozvoljavaju,tačno je,ali zar nije čudno da radnici i poslovodstvo da se tako izrazim svjesno bacaju firmu u propast takvim načinom rada.Čast izuzecima ima finih i poštenih ljudi koji se bore za opstanak poduzeća svim silama i vraćanje starog ugleda firme i zato mi nije jasno da neko na taj način želi da doživimo sudbinu zadarskog Autotransporta.Vidiš šta se dešava na međugradu, Čzt polako ali sigurno uvodi svoje autobuse, ali ni to ne bi imalo neki značaj jer je većinski vlasnik, već boli činjenica da te iste buseve voze ČZT vozači kojima se plaća smještaj i hrana i dnevnice.A di su naši u toj priči?

VISEON

Veceras na Ljubljani N 1216 sivo plavi

off topic

sibencan

BJ 443-FZ (Nü263 ex. Krka) u 11:30 za Murter.
Eurobus AV 120

zlepur1

Pošto znam da ovo čitaju i ljudi koji vode ATP postavit ću jedno kratko i jasno pitanje: "Zašto neki vozači atp-Šibenik u gradskom prometu ne staju na predviđenim stajalištima?".Koliko se god neki bunili da ih neopravdano "pljucamo" ja sam juče doživija istu priču ka i oni šta su postavili fb stranicu.Bus je jednostavno proša, i to ne jedan nego tri bez zaustavljanja iako je na stanici bilo putnika.Pa molim te lipo oni vjerovatno procijene koji je putnik za koju liniju pa viruju da ovi drugi idu ko zna di.

Teutonic

Jutros na relaciji KAŠIĆ-Pirovac-Tišnjanska Dubrava-Vodice-ŠIBENIK s dolaskom u Šibenik u oko 7:30 vozio ZD-504 GL,stari Volvo B12-600  Čazmatransa Dalmacije.
Naravno od onih pustih Čazminih vozila u atp-ovoj garaži nema ništa,i dalje je sve od atp-a,očekujem da će se stanje poboljšati kad se smiri sezona na NP Krka pa možda odtamo nešto dođe.
Btw na AK Vodice,na novom šalteru za prodaju karata (tamo gdje je već nekoliko godina sa malom čekaonicom) su plakati Čazmatrans prodaja karata i ATP Ši prodaja karata,a u nekadašnjem šalteru na početku kolodvora (skroz lijevo) šalter je dobio Slavonija Bus.

tramvajac 92

Pa majke ti mile, Regio vozi Zagreb ili Dubrovnik, a 9900 vozi 30ak kilometara lokala.

BareVD

Jedan cazmin crossway sa krke vozi osnovne skole...

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

peron24

Danas u 11:45 za Pirovac je vozio Cityliner ZD-404-HT ex. Larus koji je zadnje vrijeme bio na kninskom podrucju. Trebalo bi vidjeti da li su on i Volvo dobili male plave naljepnice od ATP-a  pokraj prednjih vrata. Svakako su bolji odabir za lokalne linije od starih Aabenri ili gradskih ZET-ovih kockica.

BareVD

Mislim da su samo na ispomoci iz benkovca dok ne dodu toliko najavljivani nasi autobusi... ako uopce dodu

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

sibencan

ZD 504-GL (Volvo B12-600) večeras u 20:15 za Bilice Šparadići-Vrulje
Eurobus AV 120