Linije razno + tipovi autobusa na linijama

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:35:52

Teutonic

Zanimljivo mi je što se na liniju koja vozi osnovnoškolce iz Tribunja u Vodice poslao MB O405 N2 unatoč zakonskim propisima,a prigradski Graf Stift je u to isto vrijeme vozio Njivice-Vidici-Njivice,ovo je bilo jutros oko 8:20

TAM

Citat: sibencan  u Travanj 08, 2015, 15:54:27
A na ovome G &S za Rogoznicu je bila tabla Šibenik - Primošten - Drage - B. Dolac. Bio je na peronu 9.
Je pisalo je, ali to ništa ne znači. Moglo je pisati za Tribunj, a autobus ide za Skradin. To je normalno, to je ATP Šibenik.  ;D
Dani ponosa i slave!

sibencan

10:30

• Šibenik - Stubalj - Vrulje (BJ 439-FZ)

12:45

• Šibenik - Stubalj - Vrulje (ŠI 968-FL)

13:15

• Šibenik - Solaris - Zablače (ŠI 456-CM)

13:30

• Šibenik - Srima - Vodice (ŠI 594-FE)
• Šibenik - Zaton - Raslina (ŠI 682-CS)

14:15

• Šibenik - Stubalj - Vrulje (ŠI 968-FL)
• Šibenik - Solaris - Zablače (ŠI 975-FL)
• Šibenik - Donja Polja - Vrpolje - Unešić (BJ 439-FZ)
• Šibenik - Boraja - Vrsno - Lepenica (ŠI 146-CP)
• Šibenik - Goriš - Pokrovnik - P. Selo (ŠI 457-CM)
• Šibenik - Primošten - Rogoznica - Ražanj (ŠI 582-BN)
• Šibenik - Primošten - Draga - B. Dolac (ŠI 458-CM)
• Šibenik - Grebaštica - Brnjača (ŠI 456-CM)
• Šibenik - Vodice - Tribunj - Sovlje (ŠI 969-FL)
• Šibenik - Vodice - Čista Velika (ŠI 133-DP)
• Šibenik - Vodice - Jezera - Murter (ŠI 583-BN)
• Šibenik - Vodice - Pirovac - Kašić (ŠI 698-CS)
• Šibenik - Drniš - Kosovo - Knin (ŠI 210-DD)
• Šibenik - Skradin - Rupe - Laškovica (ŠI 685-FC)
• Šibenik - Skradin - Lađevci - Bilostanovi (BJ 438-FZ)
• Šibenik - Dubrava - Perković (ŠI 221-ET)
Eurobus AV 120

TAM

Citat: sibencan  u Travanj 09, 2015, 15:41:30
• Šibenik - Vodice - Pirovac - Kašić (ŠI 698-CS)
• Šibenik - Dubrava - Perković (ŠI 221-ET)
Oooo pa jeli ovo moguće, Pirovčanima opet uvalili kršinu od Aabenre, a Eurobus poslali za Perković.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Da,jutros je isto vozio iz Pirovca u 7 698 CS (vozač E.U. koji je prije zapaljenja vozio 693 CS)

zlepur1

U petak sam se uvjerija vlastitim primjerom da su ispravne pritužbe stanovnika gč Mandalina da autobus u 18.30 jednostavno ne dođe.Naime putujući linijom 7 Bilice -Tržnica -Mandalina čovik se jednostavno zaustavija na pijaci pitavši me di idem i kad sam reka da idem prema Vidicima samo je reka da ide u garažu ali brzom cestom.Evala.Mislim e nećeš više i promptno sam posla dopis atp-u o neprometovanju linije a moga bi i gradskoj upravi.
  Napokon mislim da je dosta bilo i lopovluka u jgp-u(fala bogu odnedavno imam pokaz) i svakodnevnog hvala sjednite pa ti uzme 40 kn u oba smjera ako idete dvojica(čast izuzecima i napominjem da se ne odnosi na sve vozače) , a kako su učestale Čazmatransove kontrole na linijama Autotransporta tako sam se obratija i njima da povečaju pozornost.
  Mislim da nema logike plakati da ti firma propada a da je ti sam potkopavaš, sitimo se bliske prošlosti jer je tako propa i zadarski autotransport.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Apsurd u cijeloj ovoj priči je da garaža upravlja upravom i stečajnim upraviteljom, a trebalo bi biti obrnuto. Uprava kao da ne postoji, a stečajni upravitelj je marioneta. Ako Čazmatrans ne misli promijeniti rukovodstvo, stanje se neće popravljati samo će se produljivati agonija, a lopovi će i dalje slobodno krasti u firmi.
Ja bi najradije htio da ta se ta cijela prokleta firma zatvori i da svi završe na ulici jer bolje i nisu zaslužiti. Žao mi je pojedinaca koji sve ovo vrijeme rade pošteno i zbog toga ispaštaju, ali toj firmi nema pomoći.
Također danas sam čuo vozača E. U. koje mu se zapalila Aabenraa (ŠI 693-CS), umjesto da ga pohvale i nagrade, oni njega kažnjavaju disciplinski jer nije uspio ugasiti požar na autobusu.   glavauzid
Dani ponosa i slave!

zlepur1

Najlakše je kazniti Emila (osobno ga poznam) jer je dobar i pošten čovik.

TAM

Volvo Aabenraa (ŠI 693-CS) koja se zapalila u Pirovcu vraćena u promet  ::|
Dani ponosa i slave!

peron24

Stari ex. Krkin TAM 190 A 109L Avtomontaža nakon dugo vremena opet u prometu. Dakle, već su dva busa imala come back, sad će se stečajni upravitelj pričati o idealnim uvjetima u firmi.  :)evil

Teutonic

ŠI 693 CS su riješili i motor,više ne brdunda kao stari TAMovi,jutros je vozio Vodice Srima Šibenik u 7:10 a u 14:15 za Pirovac
Što se tiće ostalih autobusa,meni je najviše srcedrapajuće viditi Volvo 8700 za Zablaće u 14:15 u kojem nije bilo 3 putnika,dok se na neke dalje prigradske linije njih 60 naguravaju u jedan gradski autobus,.

zlepur1

Ašta kažete na Gajinu bovu na brzoj liniji za Zagreb u 16.00.Šporka izvanka,nuredna , drndava.Crka san od smija kad san vidija šta su dali, a mislin da će i putnici.Prometnik je očigledno napravija vrhunski raspored.

Teutonic

O prometnikome "vrhunskome znanju" se ne treba više ni komentirati,mislim da smo već dovoljno rekli o njemu.

Teutonic

14:15

ŠI 283 DO Šibenik-Tribunj
ŠI 221 ET  Šibenik-Knin
ŠI 668 EG Šibenik-Zablaće
ŠI 693 CS Šibenik-Kašić
ŠI 685 FC Šibenik-Plastovo
ŠI 133 DP Šibenik-Čista V.
ŠI 583 BN Šibenik-Murter
ŠI 969 FL Šibenik-Unešić
ŠI 146 CP Šibenik-Bratski Dolac
ŠI 9XX FL Šibenik-Bilice
ŠI 458 CM Šibenik-Boraja
ŠI 792 DN Šibenik-Rogoznica
ŠI 456 CM Šibenik-Grebaštica
ŠI 457 CM Šibenik-Pakovo Selo

Jutros su u 8:00 na AK Vodice bili brojači putnika koji nisu ni ulazili u autobus (po kakvoj to logici),a na istoj su lokaciji bili i u 14:30.

atr-zgb

Danas je dogovarano da bi mercedes GB 422 iz APVG koji je spreman za rashod trebao otići u Šibenik.