Linije razno + tipovi autobusa na linijama

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:35:52

zlepur1

Nisu ih ukinuli nego ČZT Nova slaže vozne redove.Možda si previdija ali mislim da je to neko od nas napisa ti ili Tam da ČZT ima koncesiju za večinu linija prema Murteru a sam si vidija da je Samoborček počeja voziti Rogoznicu a mislim da su počeli voziti i Pirovac.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

sniff

Samoborček vozi za Pirovac još odavno ako se ne varam. :)

zlepur1

Ne znam .Ali zati znam da Slavonija Bus na svojim linijama za Murter povezuje Vodice i Tribunj, a znaju i uvesti i par linija Murter Vodice priko Tribunja i da su ljudi jako zadovoljni uslugom i cijenama.

Teutonic

TAM je naša te podatke,previdija san jer ti polasci nisu označeni na voznom redu (Primošten Rogoznica od Samoborčeka nije označena kao ni drugi spomenuti) jer su uklopljeni u međugradske linije,mislin da isto vridi i za Pirovac te Tribunj i Murter tu Slavonija bus vozi neku međugradsku od otoka prema sjeveru.

sniff

Teutonic

Sad u sezoni nebi bilo loše spojit polazak iz Šibenika za Zadar u 12:15 (prometuje iz Splita) sa polaskom za Tribunj,uštedi se jedan bus a u povratku Murterski koji ide u 11:30 može prolaziti kroz Tribunj u isto vrijeme u koje bi išao ovaj u 12:15 iz Tribunja,ovako se napravilo prije par dana i dosta je dobro ispalo.

sibencan

14:15:

BJ 907-FA za Drniš-Kosovo-Knin
ŠI 446-GB i ŠI 458-CM za Primošten
ŠI 693-CS za Bilice-Stubalj-Vrulje
ŠI 698-CS za Vodice-Čista V-Krković-Piramatovci
ŠI 323-CG za Solaris
ZG 859x-FG za Tisno-Jezera-Murter (Zagreb)
Eurobus AV 120

VISEON

Veceras:
20:30 MU - ŠI       Čazmatrans Volvo/Merkavim ( prije toga došao iz ZG - MU)

zlepur1

Pokrenuta svojevrsna kampanja za oduzimanje koncesije za gradski i prigradsk peomet ATP-u.

MAN19464

Teutonic

Jedino je bitno tko,ja na internetu ništa ne nalazim.A zašto,to govori samo za sebe šta godinama pišemo tu,i šta napaćeni stanovnici ovoga područja misle o njima.

zlepur1

Pokrenula je jedna gospođa u suradnji s Šibenskim portalom zbog izostanaka buseva u terminima polazaka po voznom redu, odnosno uopće ne dolaženja buseva na linije u gradskom prijevozu i starosti autobusa,kao i slanja kombija na najfrekventnije linije.

zlepur1

Citat: Teutonic  u Kolovoz 03, 2016, 21:21:59
Jedino je bitno tko,ja na internetu ništa ne nalazim.A zašto,to govori samo za sebe šta godinama pišemo tu,i šta napaćeni stanovnici ovoga područja misle o njima.
Rekli su da se niko mije prijavija za koncesiju.A ko će se prijaviti kad su uvjeti nemogući za male prijevoznike.Ali niko neće pogleda unazad par godina kad su linije na području grada držali privatnici kako je sve funkcioniralo kao po loju.Linija masu,autobusi redovni i uredni, a cijene i do 40% niže.

Avtomontaža

Citat: MAN19464  u Kolovoz 03, 2016, 21:08:13
Tko je pokrenuo kampanju i zasto?
Bilo je vrijeme da se nešto ovakvo napravi. Stvarno više treba prekinut ovo što ATP radi već godinama.

labudicaman

Bilo bi vrijeme da se vi profesionalni pljucači po ATP-u prestanete  baviti zazivanjem propasti ATP-a. Ako se već hoćete baviti time, dajte prava imena, npr. ja sam Zoran Bulat, a vi?
A Vi Lepure ste dosadni sa privatnicima i ne znate ili ste zaboravili da su oni došli na naše linije bez koncesija i otimali nama kruh. Lako je bilo voziti gradske linije, što nisu vozili Miljevce, Unešić i ostale "rentabilne" linije. Glavno da su vikali kako su bili u HV-u, a gdje je bilo 500 radnika ATP i cijela hrpa kamiona i autobusa?
1066-2016