Kvarovi i nesreće autobusa

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:39:30

Teutonic

Jutros je na liniji Sitno-Perković-Dubrava-Šibenik ŠI-323 CG imao zapaljenje,naravno to je ubrzo sređeno,a kako sam čuo čim je vozač otvorio poklopac počeo ga je antifriz prskat sve po njemu.


TAM

#137
Kada se ove dvije slike pogledaju da se zaključiti da je ovdje kriv vozač autobusa koji se krivo prestrojio u srednju prometnu traku kojoj je smjer kretanja naprijed, a ne skretanje desno.
Ako Setra S317GT-HD od Starog Velima može bez problema skreniti desno iz desne prometne trake mogao je i On, ali za vozače ATPa ne vrijede prometna pravila.  ::|





Izvor: sibenik.in
Dani ponosa i slave!
    

Avtomontaža

Aabenra s reklamom za Deichmann izdahnula jutros u Njivicama kod Supernove :(

TAM

Da se barem zapalila, e to bi bila prava novost, a ne izdahnula.  ::|
Dani ponosa i slave!
    

TAM

#140
Ma toooooooooooo, to te ja pitam. Hvaljen budi Bože!
Ajmo ljudi, ajmo se kladiti na sljedećeg koji će planuti  :D

Komentar stečajnog upravitelja je zakon!  ;D
Citat:
'Ni prvi, ni zadnji': Motor ATP-ovog busa zapalio se kod šibenske Poljane
Motor lokalnog Autotransportovog autobusa zapalio se danas nešto prije 18 sati na šibenskoj Poljani, a brzom reakcijom vozača spriječeno je širenje požara na ostatak busa u kojem je u tom trenutku bilo nekoliko putnika.


Požar na motoru autobusa vozač je ugasio sam, ali za svaki slučaj stigli su i vatrogasci. Riječ je o tipu autobusa koje je šibenski ATP dobio od zagrebačkog ZET-a, a stečajni upravitelj ATP-a Ivan Rude kratko nam je kazao kako je uzrok požara kratki spoj na motoru.
- Više se zadimilo, nego što se zapalio autobus. Autobus je bio lokalac, a naše službe su ga vrlo brzo oteglile. Ni prvi, ni zadnji – napomenuo je Rude.

Inače, izgorjeli ATP-ovi busevi na šibenskim cestama u posljednjih nekoliko godina nisu rijetka pojava pa su tako u vožnji gorjeli u busevi u Pirovcu, Vrbniku, Rupama i Primoštenu. Puka je sreća što dosad u takvim slučajevima nitko nije nastradao.



Izvor: sibenik.in
Autor slike: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Dani ponosa i slave!
    

Avtomontaža

Zna li netko o kojem je riječ(mislim na registraciju)?

zlepur1

Ne sićan se ali san ga danas vidija u garaži  i bez obzira na izjavu sanacijskog upravitelja gosp.Rude da je samo malo zadimilo i da nije prvi ni zadnji koji se zapalija motor mu ne izgleda najbolje.A u kakvom su stanju ne bilo čudo da se početkom sezone grijanja počnu paliti jedan za drugim.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Teutonic

#143
Ma pustite vi komentare gospodina Rude vidite da su mu svi komentari isti odnosno ako malo razmislite svi su u điru "boli me k**** iman svog posla ostavite me na miru",šta drugo očekujete od njega,u firmi kolo vodi prometnik  samo šira javnost o tome ništa ne zna.



MAN19464

Zanimljivo je što piše da je Šibenik DOBIO od Zet-a te autobuse.
Koliko ja znam skupo ih je platio Šibenik.

Teutonic

Ti očito nikad nisi čuo za ŠibenikIN i nisi ni svjestan sranja koje su oni sposobni napisati,ako je to novinarstvo onda sam ja Ante.
>hammer<
Naravno što se nije spomenilo ima i nekih manjih zapaljenja u posljednjih par tjedana kad se zapalila ŠI-693 CS iz Primoštena za Šibenik (linija Bratski Dolac),i uspješno je osposobljena naravno,onda se pokvario i nepoznati bijeli noviji autobus iz Rogoznice (Nije Volvo 9900-vjerojatno Temsa 100DB ili Ilijada?).

TAM

#146
"Pusti vatru da busevi goru!"
Dobro je dok ima šta da gori  ;D
Dani ponosa i slave!
    

Servis

Citat: Teutonic  u Listopad 17, 2015, 21:14:26
onda se pokvario i nepoznati bijeli noviji autobus iz Rogoznice (Nije Volvo 9900-vjerojatno Temsa 100DB ili Ilijada?).

Safari HD često vozi tamo (100DB). Inače strava šta su učinili od tog autobusa...

Teutonic

Jučer na liniji u 14:15 za Knin planuo ŠI-941 FZ (Graf Stift GSUH 270 M12),a dalje do Knina je vozio jedan od gradskih Mercedesa,što je razlog da su danas ga stavili na liniju za Tribunj.

Teutonic

Sinoć se na liniji za Murter dogodila zanimljiva pojava,više nalik onima iz horor filma.
Sa AK Šibenik u 20:15 pošao je BJ-438 FZ (Volvo B10R) i vozio je normalno do Šubićevca (tamo do mjesta gdje se prodaju jelke  ;D ),zatim je vozač neočekivano zaustavio autobus,svjetla u unutrašnjosti su se počela sama paliti i gasiti,naizmjence normalna svjetla i zelena svjetla za stajanje na sljedećoj stanici,zatim počinju problemi sa vratima-naizmjence se otvaraju prva i druga,pa zadnja i prva,pa samo druga.U međuvremenu smo ja i prijatelj išli pitati vozača u ćemu je problem i on je rekao da će po nas doći ŠI-100 DB (Temsa Safari HD).
Onda je već bilo 20:30,a onda smo već trebali biti u Vodicama,vozač je uspio pokrenut autobus tek tako da vidi da sada prednja svjetla nisu radila,vozio je nizbrdo do prekoputa TC Supernove gdje se mogao normalno obaviti prekrcaj.Oko 5 minuta kasnije dolazi Temsa a s time vozač izlazi iz nje i ulazi u Volva,a vozač iz Volva je vozio dalje,do Murtera.
U Vodice smo došli tek u oko 20:45 ako ne i kasnije.