Pogon Velika Gorica

Autor MAN19464, Veljača 26, 2014, 19:16:31

MAN19464

30.09. 2022. Istječe aneks ugovora koji je potpisan na 3 mj. Bas me zanima koliko će Zet poskupiti, obzirom na poskupljenje svega, osobito struje.
Režije Goričke garaže znatno će poskupiti za oko 500%, sve prostorije osim servisa griju se na struju i to na grijalice, najveće potrošnje.
Treba uzeti u obzir i aglomeraciju, ceste su u takvom stanju da autobusi trpe ogromnu štetu.
Nadam se da ispod 5 miliona nemoze biti subvencija grada Velike Gorice.
Još bi se osvrnuo na činjenicu kako garažni brojevi 8xx odlaze u povjest, još je samo 850 gorički garažni broj u voznom stanju i samo se on može vidjeti na cesti u rjetkim trenucima kada je ispravan.

Putnik79

Netko je jednom već napisao, ruka ruku mije.
Grad Zagreb treba više novaca za subvencije Zet u ako ne misli dizati cijene, novaca nema.Tu nastupa Plenki i Hdz, daje lovu ali pod uvijetima,a jedan će zasigurno biti i isti uvijeti za Vg s obzirom da Hdz vlada  Goricom.
Dozvoljavam da me iznenade sa drugačijom odlukom ali...

MAN19464

Mozda Gorica ucjenjuje Zagreb s vodom. Mislim da 1/3 vode za potrebe Zagreba dolazi iz VG vodoopskrbe.

MAN truck bus

Garažni brojevi 8xx odlaze u povijest, ali me ne bi začudilo da gb. 108 ostane u prometu još neko vrijeme kao posljednji mohikanac. Stanje voznog parka u Gorici se popravlja, neznatno, ali sam siguran da vozači osjete razliku između 108 i 435 primjerice.
Mislim da će se aneksi produživati do te mjere dok Zagreb, ZET ili Gorica neće doživjeti krah, a onda će bit strka i panika kako ga popraviti. Na kraju neće samo troškovi režija garaže u Gorici narasti enormno, najveći troškovi bez prihoda će zasigurno biti oni iz žičare koja samo troši, ali ne pridnosi dok VG ipak pridonosi subvencijom.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Akropola

Citat: MAN19464  u Rujan 01, 2022, 12:09:52Mozda Gorica ucjenjuje Zagreb s vodom. Mislim da 1/3 vode za potrebe Zagreba dolazi iz VG vodoopskrbe.
Ima i u tome nešto.
Sve je povezano ovise jedni o drugima. Sada grad Zagreb spašava okolica s vodom jer je u Zagrebu momentalno presušilo.
Obostran je problem pa ide tako.
Crpljenje vode vrši se na 7 vodocrpilišta iz 30 zdenaca. Najznačajnija crpilišta su Mala Mlaka, Petruševec, Sašnak i Strmec.

smogovci.bbb2

Mala Mlaka i Petruševec nisu VG hi
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Akropola

Citat: smogovci.bbb2  u Rujan 05, 2022, 05:54:05Mala Mlaka i Petruševec nisu VG hi

Ali bez okolice Zagreb ne bi imao vode.

MAN19464

neka politička igra bez granica.
iz nekog nepoznatog razloga zagreb pogoduje velikoj gorici, konkretnije Zagrebačka stranka možemo pogoduje goričkom hdz-u, siguran sam da novim aneksom, ostaje ista cijena subvencije, bez obzira na sva poskupljenja.

Akropola

Citat: MAN19464  u Rujan 05, 2022, 22:39:02neka politička igra bez granica.
iz nekog nepoznatog razloga zagreb pogoduje velikoj gorici, konkretnije Zagrebačka stranka možemo pogoduje goričkom hdz-u, siguran sam da novim aneksom, ostaje ista cijena subvencije, bez obzira na sva poskupljenja.

I dalje je u ZET-u Bandićev i HDZ-ov kadar.

lovac27

Uskoro ističe aneks ugovora između VG i ZETa, planira li se povećanje linija koje je Grad VG planirao prije godinu dana? Ima li kakvih informacija?

MAN19464

Imam nesluzbene informacije, da sve ostaje isto, cijena i linije.
Aneks će biti potpisan do 31.12.2022.

NP-549

Bit će tih anexa još prekonekoliko

MAN truck bus

Ne znam s kojim vozilima i ljudstvom bi pokrili dodatne linije na teritoriju VG jedino ako se u ZG uvedu dodatne redukcije, pa da se pojača VG prijevoz (što je nedopustivo).
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

MAN19464

To vec sad imamo, u zg nema dovoljno autobusa, al za vg mora biti.
Zato ostaje sve kako je i sad

MAN19464

Prijelomna vijest.

Nakon pregovora za anex ugovora postignut još jedan,neočekivan dogovor.

Uskoro opširnije.