Pogon Velika Gorica

Autor MAN19464, Veljača 26, 2014, 19:16:31

Tomek

Kad će biti prilike bilo bi korisno zabilježiti koji su MANovi 2003. još u VG.

lovac27

Vidio sam dva. Jedan od njih 34

lovac27

Samo je 34 u garaži...Ostalih više nema.

lovac27

Nakon dugo vremena 108 danas viđen u garaži u VG. Ne znam da li on još vozi, jer ga nisam od 12 mj. vidio na linijama. Možda netko zna.

Mercedes bus

Znam da i onaj 34 koji stoji u garaži se ne miče s tog mjesta duže vrijeme.

atr-zgb

U pričuvi su ti stari autobusi, ima dovoljno Iveca i dvovratnih Manova, plus 342 i 344.

lovac27

I 345 vozi. Znači u pričuvi su 34 i 108? Drugih nema.

Tomek

Jel se pojavio Iveco gbr 412?

Mercedes bus

Još ga nisam vidio, ga vidim javim perfeto

smogovci.bbb2

344 je danas vozio na 330 kao i 420 koji je naprijed friško lakiran
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Direktor društva Zagrebački električni tramvaj d.o.o.
Marko Bogdanović

Skupština
Skupštinu društva čini predstavnik Grada Zagreba kao člana Društva Zagrebački električni tramvaj d.o.o.

Nadzorni odbor
Marko Slavulj – predsjednik,
Sanja Stojić – zamjenica predsjednika,
Marko Borsky – član
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tonkovicmk1

Danas 34 na 326 i 108 na 304  yahoo

Akropola

IZMJENA DOKUMENTACIJE O NABAVI
Na temelju odredbe članka 200., stavka 6. ZJN 2016, naručitelj prije isteka roka za dostavu ponuda,mijenja Dokumentaciju o nabavi u  otvorenom postupku javne nabave usluga velike vrijednosti:
Komunalni javni linijski prijevoz putnika na području Grada Velike Gorice, Evidencijski broj: 1-VV/22.
Naručitelj izmjenu Dokumentacije o nabavi objavljuje u Elektroničkom oglasniku javne nabave na isti način kao i osnovnu dokumentaciju o čemu će zainteresirani gospodarski subjekti biti obaviješteni putem
sandučića u EOJN-u i na registriranu e-mail adresu.
Naručitelj Grad Velika Gorica prema članku 240. stavku 2. Zakona o javnoj nabavi, mijenja točku 9.10., odnosno podtočke 9.10.1. i 9.10.2. dokumentacije o nabavi koje nakon izmjene glase:
9.10. Datum, vrijeme i mjesto javnog otvaranja ponuda
9.10.1. Datum i vrijeme otvaranja ponuda
Ponuditelj elektroničku ponudu mora dostaviti predajom u EOJN najkasnije do 14.02.2023. godine u 10:00 sati.
9.10.2. Mjesto javnog otvaranja ponuda
Javno otvaranje ponuda održat će se 14.02.2023. u 10:00 sati, u prostorijama Grada Velike
Gorice, Trg kralja Tomislava 34, 10410 Velika Gorica, soba 214.
Naručitelj će na upit gospodarskog subjekta odgovoriti u narednim danima.

Putnik79

Frka ili još moraju dogovorit kuverte (izdasnije) ispod stola....?

NP-549

Piše negdje u tenderu da je limit starosti autobusa 10 godina. KADA ? U trenutku prijave na tender ili tokom trajanja istog ? Logično mi je ovo drugo da V.Gorica traži da kod njih uopće ne voze autobusi stariji od deset godina. Ali, poznavajući funkcioniranje hrvatskih natječaja, ne bi se ni najmanje začudio da to važi samo kod prijave, pa onda ti teoretski možeš danas prijavit Citara koji je proizvedenen u jesen 2013. a po isteku ugovora imat će 17 godina.