Bregava Trans - razno

Autor erobuss, Listopad 08, 2008, 08:35:34

Man lion's coach

To mi je drago cuti, eto samo da se zna da to nije od mene krenulo, ja  sam cuo od ljudi bliskih Globtouru.. Kazem ti nesto vise o tome u PP.

elvis

Jedan Isuzu je danas bio u Travniku,vozi turiste iz Turske,a drugi je opet veceras otisao u Zagreb,izgleda preslo mu u naviku :P

Man lion's coach

Ako sam dobro cuo, aBd 2 autobusa idu u Tursku.

Man lion's coach

Danas sam u njihovoj garazi vidio sprintera parkirana bez ikakvih nalijepnica, je li moguce da je rijec o prinovi?

muki

forumasi Sprinter je bio na pranju kod njih..
stari cytiliner ne opet na drumu, s plavi GIS isjecen

Man lion's coach

Danas onaj drugi Iveco bio na vanrednoj ..

elvis

Vidio sam ga danas u Konjicu na vanrednoj voznji,znaci iz Mostara je dovezao grupu :)

Man lion's coach

Kažu da im Hercegovačko-neretvanski kanton  ima duzan dosta para??

elvis

Ne znam to,ali znam da sa Konjc-busom sutra dijele 17 vanrednih voznji,6 autobusa radi s Turcima,a u ponedjeljak jedan MAN ide u Istanbul,uskoro treba da bude gotov motor za ISUZU koji je u garazi,i izgleda da ce biti sredjen maximalno da bi se mogao pridruziti ekipi koja je neprestano u Sarajevu

ROAD

Gdje voze te Turke, da neće možda u Travnik ili ? Da ih mogu sačekat da poslikam na autoputu.
NEOPLAN VIP CLASS

elvis

Isuzu ce u Mostar sutra obojica,za 2 MAN-a ne znam i za 2 Iveca,a prekosutra Isuzu,bar bi trebali u Travnik,jedino 0404 mozes upratiti,on ce u Gracanicu sutra

ROAD

Ajde valjda ću uhvatiti nešto.
NEOPLAN VIP CLASS

Man lion's coach

S obzirom na  veliki posao, nadam se da ce biti i koja prinova!? :)

Man lion's coach

Na stranici 20 sam spominjao kako bih im dobro došao jedan  H1 .. Prvenstveno za prevoz đaka ..
Čestitam na prinovi.. Na kojem terenu ce bit rasporedjen? .. Nadam se da na Manu nema baš puno štete .. Vidio sam da mu je cijela lijeva strana faktički otišla ..

elvis

Za sada ce biti na malom sredjivanju(dubinsko ciscenje sjedala i tapacirunga),iza ramazana se opet ocekuje velika posjeta stranih turista pa ce se pridruziti prvoj postavi u turizmu,MAN-u je najvise ostecen prednji lijevi dio,lijeva strana je vec dovedena pod konac kompletna od kraja pa sve do prednjeg tocka..