Privremene trase

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 00:20:31

shef

Desetka idući tjedan starom trasom, 29 do Drivenika umjesto do Triblja, a četvorka umjesto Drenovskim putem do Lukovića preko Vinasa. Također u nedjelju već legendarna blokada zbog otvaranja Riječkih ljetnih noći.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Ostravak

Bok. Imam pitanje. U webstranicama Autotroleja se piše, da je zbog radova uvedena privremena trasa linije 3A iz Turkova do stajališta Bezjaki. Između stajalištem Drnjevići i centrem grada će voziti samo linija 3? Ulice Vladivoja i Milivoja Lenca i Braće Mohorića ću biri bez prijevoza?

Hvala za odgovor.

NP-549

pa vozit će linija 3 tom trasom. 

Matija87

stanovnici mulca i pužića već po drugi puta bez linije , pitam se čemu opet radovi na toj dionici..

NP-549

Cesta će bit zatvorena za sav promet naredna 3 mjeseca.  Nešto vezano za Vodovod i kanalizaciju će se radit

Lion

Mislim da bi bilo u redu bar onda vratiti vozni red linije 3 na ono stanje prije školskih praznika, da se nadoknade polasci 3a.
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

NP-549

To nije do Autotroleja, nego do Grada.

mivano

Linija 12 više ne okreće kod mosta u Lukežima zbog radova na izgradnji skladišta firme TTO Thermotechnik, već stanicu prije kod proširenja prema mjestu Drastin.

shef

10 po D8 i u polasku...mislim da će kanalizacija u Glavanima bit završena u idućem desetljeću  >hammer<
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

(c)Teutonic

Shole

Prilično su pažljivi što se ovi narančastih Conecto felgi tiče. Samo ih na njih stavljaju.  Već sam mislio da će se pojavit neka na  Classicu ili na SU240 kao što je pred 10-ak godina 542 imao žarko crvene od TAM-a za šlepanje :)

shef

Počinje show sa vožnjom gradskih linija preko Delte, znači iz Ivana Zajca kod kazališta direktno u Cindrićevu. Ukidanje stajališta Fiumara u smjeru istok. Također i manevri na 3A.

(c)Teutonic

Bari

1A i 2A će polazit sa Delte
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Citat: shef  u Ožujak 12, 2014, 12:35:31
Također i manevri na 3A.
Ča opet ruju na Gornjem Zamete? ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Milice Jadranić chiuso.

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

(c)Teutonic