Mikanovic, Heilbronn

Autor mate, Travanj 21, 2014, 22:50:12

Nalc

Imate sreće da vas policija nije vidla. Ili vozači skidaju table kad dojdu na cestu. Jer ovo su 2/3 donjeg dijela stakla pokrivene i nema šanse da vozač vidi desno!!! Onaj mali prorez koje je ostal izmešu ruba stakla i reklame je dovoljan za kur.c! I vozilo je neispravno pošto ne radi jedno svjetlo, bilo ono krepalo trenutno ili prije godinu dana, bus nije ispravan! A vozači su mogli prije polaska obići oko vozila i provjeriti signalizaciju. Ili su premalo plaćeni? Moguće..... A da bus sa prigrad na liniji te duljine ne spominjemo.....

Shole

Tabele sigurno skidaju jer nema šanse da ih Austrijanci ili Švabe puste da ovako voze.   Ovo je tabela za tu po kolodvorima da se raja zna snać.  Mikanović inače prometuje sa desetak autobusa u isto vrijeme pa da znaju ljudi u koji moraju uć.

shef

Bolje ovakva nego ona na Dailyu...  :)
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

Citat: Tvrtka Mikanovic  u Siječanj 08, 2015, 15:56:33
Ah sta si ti neki pametnjakovic...
svaka cast   glavauzid
NP-549 ima pravo biti pametnjaković, pošto je profesionalni vozač i zna o čemu priča. Uz svo dužno poštovanje, mislim da bi ste trebali sagledati stvari sa pozicije putnika, ali i vozača. Mislim da vama nebi bilo ugodno putovati između nekoliko država u autobusu s prigradskim sjedalima. Imate Temsu Safari koja je sasvim O.K. autobus za tu liniju. Navodite kako su vam autobusi puni u svim polascima, što je jako pohvalno, novi prijevoznik, nova linija, imate sreće. Uveli ste i novu liniju, pa što ne kupite još jedan, dva autobusa koja su primjerenija tim linijama. Pokvarit ćete ugled koji ste očigledno stekli, s prigradskim autobusima. A tu UL Setru rađe koristite za kraće linije i školske prijevoze u Heilbronnu i Mosbachu :) . Olakšat ćete vozačima i putnicima. Ne želite valjda da se stekne dojam da ste loš prijevoznik i poslodavac? Sve najbolje i sretno u daljnjem poslovanju!!

Tvrtka Mikanovic

Mislim da uopce nemate pojma o meni i mojim linijama i busevima...
a da ja nebi sada ovdje knjige vama pisala i pravdala se kakav sam poslodavac i koliko svoje vozace placam prepustam vama iskusnim vozacima da li kamiona ili autobusa tak mi svejedno :) da si razbijate glavu i nagadjate o tome sta i kako ja radim i kakve autobuse koristim... Izgleda da je doslo vrijeme da se tudja briga brine a svoja gurne u stranu na sto mogu samo reci da je zalosno a i pomalo smijesno...

troosovinac

kolege koje postavljaju post u ovoj temi imaju više km u rikverc nego ti naprid
malo respekta ako ti ukažu na zamjerke
nemoj se bucat u prsa ja veliki gazda,a kad dođe vrime plače drhšču ti ruke  yahoo
bela lađa

shef

Kako jedna slika zakuha forum...Mate,  thumbs
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zlepur1

Činjenica je da do sad nismo bilili ovako napadani zbog primjedbi na račun autobusa pjedinih prijevoznika.Gospođo ili gospođice Mikanović niko Vama ne nastoji ugroziti poslovanje nego se samo nastoji ukazati na neke nelogičnosti i nepravilnosti u vezi nekih autobusa na linijama na kojim prometujete.Za svaku pohvalu je snižavanje cijena prijevoza što pokazuje da firm ćeli steči reputaciju kod putnika i izboriti se za svoje mjesto u poplavi ostalih prijevoznika:Ali dajte pokažite malo fleksibilnosti.Mislit da druge firme ne prate rad foruma? Prate i te kako i u hodu ispravljaju  ukazane nepravilnosti(uzmimo samo primjer ATP Šibenik, AP Imotski td) i sami prezentiraju šta su napravili , možda ne pod imenom firme nego pod nekim drugim.
  Spominjete da nemamo pojma kakav vozni park imate i na kojim linijama vozite , pa dajte recite nam koje su to linije i pokažite kavim to voznim parkom raspolažete da ne bi ispalo da se cili forum svodi na taj jedan autobus kao što to rade i ostali prijevoznici.Uostlom kad je već otvorena rasprava tema zaslužuje i poneku fotografiju. good_boy
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Tvrtka Mikanovic

Eh ovako do sada nisam nikoga vrijedjala ili bila prema nekome bezobrazna nego samo iskazala moje misljenje...
Kao prvo, bila sam prva ovdje napadnuta od vas vozaca:kako je tabla velika,kako svjetlo neradi,kako nisam mogla sigurno smjestiti sve stvari u bus jer nema mjesta(iza je bio kofer postavljen ali to niko od vas nije vidio jer ste samo na kritiku spremni),kako sigurno malo placamo vozace,kako su nam cijene niske pa zato se putnici ni nebune itd
Za mene to nisu samo savjeti kako je neko vec rekao nego provokacije a na provokacije reagiram eto tako...
Ko zeli da se informise o nasim vozilima i nasim linijama taj zna kako i na koji nacin(mislim da je potrebno samo malo oci otvoriti i ne sve gledati tako crno kad su drugi u pitanju).
Ko je koliko km presao u rikverc uopce me ne zanima jer to nije dokaz da je nesto pametniji...Da se krijem iza tamo nekih imena nepada mi napamet jer nikad se do sada nisam krila i necu ni sada pasalo to nekima od vas ili ne tak mi svejedno.
Mislila sam da je ovo Forum za sve ali kako vidim ovo je samo za neke provokante napravljeno koji nemaju pametnijeg posla nego traziti dlaku u jajetu...
Zalosno je i to da za sve ove godine naseg poslovanja i  skoro godinu dana linije za HR nikad niko nije nasao toliko gresaka kao sto nadjose nasi ljudi u ovom forumu na jednoj slici...

Sada svima liiep pozdrav

shef

Primjetno da Setre nema na webu; možda se još ponešto krije u voznom parku.

(c)Teutonic

lussin

Pošto ste rijetki prijevozik koji se registrirao na forum, prirodno je da smo vam htjeli ukazati na neke greške. Mi bi najrađe da svaki prijevoznik radi bez greške i da mu ide ko po loju. Bilo je tu i pohvala na vaš rad, ali to je vaša stvar što ih niste primjetili. Što se tiče kofera slika ga nije prikazala, te je mi nismo mogli vidjeti, naša greška. Nitko nije spomenuo da dajete malu plaću vozačima, to je bilo nametnuto samo kao pitanje. Komentar da se putnici ne bune jer su vam niske cijene karata ste vi napisali, stoga nemojte to svaljivati na nas. Meni je žao ako su vas prethodni komentari uvrijedili na bilo koji način, oni su napisani kao konstruktivne primjedbe i nisu trebale biti uvrijedljive. Što se tiče imena sumnjam da se zovete Tvrtka Mikanović osim ako vam ime nije ženski rod imena Tvrtko (što bi bilo, jel, Tvrtka). Ovaj forum nikada nije bio te nikada neće biti forum za provokatore, jer vjerujem kad bi postao, on bi se tog dana ugasio. Traženje dlake u jajetu je sve u svrhu da poboljšamo vaš i dosada odličan rad. Ako ćete poslušati ili nećete, nije moja stvar.

Lijep pozdrav i vama!

zlepur1

Malo sam potražija na webu i uvjerija se da poduzeće stvarno ima solidan vozni park.Autobusi su doista dobro očuvani i šteta ih je ne pokazati javnosti.

mate

Danas na Osijek - Moosbach - Frankfurt

zlepur1

Vidimo iz priloženog da imaju dobrih autobusa..Ža mi je šta neće postave slike vp-a koji je doista solidan umisto da se vriđaju.Koliko sam vidija mladi su ljudi i želim im da napreduju.
Moja zamjerka su table.Brate prevelike su šta je je.

mate