U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

TAM

Čak sam i razočaran s ovim modelom iako vi ne vidite ja sam naišao na dosta grešaka i nedostaka, popriličan broj zbog koji ovaj repaint neće izgledati najbolje.  >:(
Branici bi trebali bili sive boje, ali nažalost to nisam mogao napraviti.
Neoplan Cityliner N116 - Čazmatrans NOVA
Dani ponosa i slave!

amalok.95

Bus je odličan još samo da netko napravi neki malo bolji zvuk za njega i nema mu kraja :D

lussin

Zvuk je i ovako odličan, zašto bi ga mjenjao?

amalok.95

Ne čuje se baš najbolje pogotovo kad se koči ima nekih sitnica

Teutonic

Zato ti ošteti sluh kad prebaciš slučajno u treže lice  >hammer<  glavauzid  russian_roulette

lussin

TAM

Setra S319 UL
Autor:LnD
Izvor:omnibussimulator.de

Dani ponosa i slave!

Manas

Na videu se vide 3 busa koja pravi Kajot Team,a to su: Jelcz M125M, Mercedes Citaro I i MAN NL263 ..Busevi odlicni izgledaju, posebno Jelcz koji je predstavljen i ne sumnjam u njihovu kvalitetu.. Kajot pravi jos fiktivnog zglobnog Jelcza M185M i nekog starog Jelcza pa eto vidicemo kad ce stic da izbaci prvi bus :)

TAM

Ja sam najviše očekivao MAN NL263, ali kako se čini nikada ga neće dovršiti jer je njegova tema izbrisana.  :'(
Dani ponosa i slave!

Manas

Tema nije obrisana samo je treba potrazit ;) i svaki bus koji sam spomenuo ce izaci

http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=20996&pageNo=1

TAM

Hmm meni se nije htjela otvoriti prije,sada hoće, valjda je zbog premještanja stranice i foruma.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Ovaj NL nije loš,ovo je sličan ko onaj NU263 ex Krka Promet jeli TAM?
Samo mi prednja svjetla ne izgledaju MANovski.

Teutonic

Novi Perin projekt:

Mercedes O407
Jako lijepo samo se nadam da neće biti potreban update za O305,zbog kojeg ne mogu MAN UL igrati  glavauzid

Manas

Mercedes O530 - GIPS Tuzla ...ovaj repaint i Tempo su zavrseni 100%, medutim ono sto koci je moj 100ti repainti koji je 95% zavrsen ali jedan dio koji ide preko prozora nije uraden jer ne znam radit preko prozora pa nadam se da cu taj problem ubrzo rijesit :)

Manas