U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

MB Citaro

lussin

LD470

577 da imas tri izbora :P

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Manas

Za ljubitelje turistickih buseva - Neoplan N116 by Vitaly.L :)

lussin

Već vidim Croatia bus repaint 8-8

Manas

Posto ga radi rus ne ocekujem nimalo lagan repaint template

Teutonic

Sjajno,još jedan bus neiskorištenog potencijala,kao i MB Conecto  :-[
Šteta baš sam se razveselio na trenutak.

Fabrika sjedala me podsjeća na one iz Avtomontaža u ATP-u,no mislim da će mi bijela boja biti dovoljna,samo da ne fali s zvukovima i kontrolnom pločom.

lussin

Nova mapa!!!
Fikcijska mapa rute Jugoslavija-Mađarska-Slovačka-Češka-Poljska
Svi gradovi u njoj su fikcija. Što se tiče slika,na facebook-u (to je izvor) je samo slika Volva na autocesti. Tko hoćemože tu sliku postaviti na forum,jer se meni neće prikazati

P.S. Moći će se voziti samo u OMSI-2,jer 1 ne podržava ogromne mape :)

Manas

lussin

Nedavno smo pričali o propalim projektima u OMSI-u,pa sam se sjetio,što je s Mercedesom O303?

P.S. Jel itko išta čuo za MAN SG220?

Teutonic

Koliko ja znam tip je samo stavio slike na stranicu na fejsu a svi znamo koliko dugo treba da se napravi bus,pa vidite samo ovaj MAN UL 242/272/292 koji izgleda gotov ali još nije izašao,vjerojatno će tek u rujnu izaći ako se mene pita  ::|

lussin

UL je već pušten kao BETA,pa sumnjam da će baš do rujna. A Merc je bio u izradi još prošle godine i bio je sasvim gotov

Manas

O303 se ne moze reci da je propao projekt ako covjek ne objavljuje slike..kad kaze da ga nece vise radit to je onda propao projekt a ovako se to ne moze reci... MAN UL ce veoma brzo dok se srede skripte i zvukovi posto ima 6-7 razlicitih modela,kao BETA ga imaju samo pojedine osobe kao Julian, fw-online itd.. za SG220 je autor rekao da ce ga napraviti u buducnosti,a ne znam jel ga uopce poceo posto je najavio novi gradski TAM :)

Teutonic

Novi gradski TAM?
Novi kao novi ili novi kao novi za omsi,kao neki 260A116M?

voznik

Fotke ču objaviti još danas. :)

Model je još WIP.