Slike iz OMSI-ja

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:39:04

Teutonic

Gužva u srid sela:

Znao sam ja da se radi ili o seoskom piru ili o povorci ponosa  ;D

lussin

Pa nisi sluša HAK da je gužva zbog Dušnog dana ;D

Teutonic

Tako je zna san da je nešto od toga  :)

Manas

Preso sam malo na UL 292 Automatik i mogu reci da je odlican  :)

Kolega ostao u kvaru  :D Ustvari bug izazvan dodavanjem dvije nove linije (20 i 21)

Pro Driver  ;D inace instaliranjem GG2 ovi kamioni su pretsali da voze i samo stoje i stvaraju kolone

Pasterska-Goclaw-Pasterska-Warszewo, i onda zasluzena pauza :)

ChRiStIaN

Meni taj bus ne želi učitati :/ nema kotača, vrata niš...samo kostur od autobusa. Inače odlično izgleda. ;)
@ Autobusi Hrvatska @

Manas

Vjerovatno nisi instalirao O305 koji je potreban za ovaj bus

Manas

prometnik

manas vidim da i ti koristis Karbowo, inace preporucujem svima mapa je odlicna i sa samo jednom linijom  ;D
kupi kartu spasi Promet

prometnik

kupi kartu spasi Promet

Manas

Da mapa je fenomenalna al zahtjeva jace kompjutere.. Ja sam prije par dana igrao i nakon nekoliko minuta mi izbaci error OUT OF MEMORY i gotovo onda... danas sam instaliro opet OMSI 2 i smanjio opcije skroz, error mi ne izbacuje al mi je FPS bas mali.. steta,iako mapa ima samo jednu liniju, odlicna je :)

MAN SL222

Meni su od mapa dobre Romerberg,Bowdenham,Hamburg i Freyfurt,tj. njih najviše igram.Danas sam Bowdenham instalirao i moram reći da je mapa odlična iako je puno stvari trebalo instalirati.

prometnik

Citat: Manas  u Studeni 15, 2014, 21:20:52
Da mapa je fenomenalna al zahtjeva jace kompjutere.. Ja sam prije par dana igrao i nakon nekoliko minuta mi izbaci error OUT OF MEMORY i gotovo onda... danas sam instaliro opet OMSI 2 i smanjio opcije skroz, error mi ne izbacuje al mi je FPS bas mali.. steta,iako mapa ima samo jednu liniju, odlicna je :)
mozda video budem snimio ako nađem vremena  ;D
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

MAN SL222

Manas

Odem na alterov fb profil i pronadem link za njegovog Solarisa  ;D naravno covjek nije budala da stavlja full verziju pa je tu verzija koja se ne moze vozit jer nije skriptovana tabla i komande za brzine,a nema ni zvuka al sve ostalo je uradeno i izgleda za 10 :) Bit ce 3 verzija busa: SU12 obicni, SU12 fikcionalni sa elektronskim vratima i ZF mjenjacem i SU18 :)