Slike iz OMSI-ja

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:39:04

leonardo123

Mapa: Städtedreieck, Bad Kinzau

leonardo123

Mapa: Bad Kinzau, 3.0

Dva ljepotana i dva veterana na zasluženom odmoru!

MAN truck bus

Mapa:Driving test
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

prometnik

kupi kartu spasi Promet

leonardo123

Predlažem da si u postavkama aktiviraš opciju Smooth view transitions in driver view koja ti omogućava elegantan prijelaz između pogleda desno ili lijevo te drugih pogleda iz vozačke perspektive.  pivkan

prometnik

hvala na prijedlogu, ali mi je ovako draže jer brže mogu pogledat situaciju oko sebe, smooth view transition je više onako estetski  :P
kupi kartu spasi Promet

prometnik

kupi kartu spasi Promet

Teutonic

MAN SL222

Izašao je MAN A21 Lions city od autora Vengeance3D.Ovo je po meni najbolji Lions city koji je izašao za OMSI

prometnik

ugrije se kockica uzbrdo  ;D klinac
kupi kartu spasi Promet

Lion's Driver

Nekoliko mojih slika dok sam igrao OMSI... ispričavam se što su loše kvalitete...skidao sam iz  fb grupe gdje sam postavljao  >:D

Teutonic

Ranojutarnja radnička linija  ;D

Teutonic

Sa WIP Mape (info na official forumu,balkansimulacije te fb stranici).

Teutonic

Jelcz MB Vero na WIP mapi Starigrad

C2

Evo jedan zanimljiv model koji je izašao: Berkhof Ambassador 200  ;)
Malo sam ga provozao i mogu reći da je solidan. Vjerojatno je još u fazi izrade. Vanjske tesksture bi možda trebale biti bolje. S njime dobijete kovčeg u vratima vozačke kabine i žig za karte (kad kliknete na njega može lupit po karti).  :)evil