Slike iz OMSI-ja

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:39:04

C2

To mi je najdraža modifikacija za solo Citaro. Repaint je super. Plava je odlično pogođena, baš kao da je friško ofarban. leonardo123, planiraš li ga objaviti?

leonardo123

Ne planiram objaviti repaint jer je cijeli autobus modificiran. (zvukovi, naljepnice...)

prometnik

imas li nekakav link za donacije ili nešto?
kupi kartu spasi Promet

C2

Recimo Helvete ima takvu praksu da nije obavezno plaćati njegove radove, ali da tko hoće može donirati. Ima još dosta autora za modove i modele koji rade na taj način. Ako staviš nešto da se plača onda imaš puno gnjavaže oko prava, licenci i slično. Sjećam se autora Škode 21ab za Omsi, lik je naplatio svoj model, ali je imao poslije problema zato što nije imao licencu od Škode, ali srećom je to naknadno uspio riješiti. Mnogi ljudi su njega napadali da mu je model pre loš da se naplaćuje. Po meni je taj model ispao sasvim solidno, čak ima i mogućnost da čovjek u invalidskim kolicima može ući u bus.

C2

Baš je falio za ovaj bus ZET-ov stari repaint. Hvala Fedore. Jedino što mislim da treba doradit je to da je linija između krem i plave pre blizu prozorima tako da bi to trebalo spustit. Onaj prijelaz u obliku slova z djeluje pre veliko zato što plava ide skroz do prozora. Trebao bi centrirat natpise "ULAZ" , "IZLAZ". Zagrebački grb i garažni broj na boku bi trebali biti iznad prvog kotača. Prednja strana je dobra. Na zadnjoj treba samo pomaknuti garažni broj u gornji desni kut dokle doseže plava boja. Cilj ovih kritika je da ti pomognem da što bolje radiš repainte, nije mi namjera pljuvat tvoj rad.

C2

To je to. Slobodno pitaj za mišljenje ljude kada radiš repainte. I ostali članovi bi ti trebali reć što trebaš doraditi, a ne reć da ništ ne valja i slično. Vidi se da imaš volje za to i treba te usmjerit da radiš što bolje repainte. Tako ćeš i ti razvit vještine što se tiče toga i napredovat.

minimoto

Citat: Fedor  u Listopad 07, 2017, 20:03:10
Napravljeno poboljšanje ;) jos u izradi file za registraciju da bude dobra registracija na tablici umjesto ovog broja uskoro prepravka linka u repeinti
Ako neznaš da upišeš registracijo prije se počnije nalagati bus ti ne mogu pomoči, molim samo ne piši dezinformacije.
Imaš koju dozvolu od avtora busa da radiš popravke. Nadam se da znaš da to nesmiješ radi brez dozvole avtora.
Pozdrav

C2

Već bolje izgleda. Još samo prijelaz u obliku slova z pomakni naprijed, negdje otprilike na prvu trećinu prvog prozora putničkog prostora.

C2

Za uzorak uzmi boju RAL 5012, izgledat će bolje i to je šifra ZET-ove boje. Pokušaj obojat ratkape također. Natpisi za ulaz i izlaz izgledaju drugačije, veći su, u bijeloj boji i sa strelicama pored u crnoj. Možda bi trebalo povečati na stražnjoj strani onu naljepnicu da bus ima prednost i nemaju u stvarnosti naljepnicu za ograničenje brzine. Predlažem ti da pokušaš napraviti solaša u krem-plavoj boji po uzoru na NL263 iz 99.

C2

Pardon, ima više varijanta, vjerojatno je nešto bilo prepravljano dok su im mijenjali boju. Ono što sam gore naveo su vjerojatno izvorne oznake, a ove nakon novog bojanja.

MAN truck bus

Oni su obojani u RAL5015 boji. byeg
Bus ti je MAN NG 313 i model.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Shole

Više se potrudit oko detalja. 

P.S.  boju branika si totalno fulao

podgora

I ovo jos ubaci

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Teutonic

Ne može se ubacit tabla ako nije napravljen model za nju u igri,prekinite gluposti pitat,ako imate zahtjeve šaljite si međusobno u PM.

smogovci.bbb2

Citat: Fedor  u Listopad 08, 2017, 16:57:15
Ovako je izgledao davno a po tome sam ga i radio tako da ce tako i ostati no povecat cu neke natpise i tako malo ispraviti
Trebaš mu dodati četvrta vrata ako je ZET-ov g. br. 155 i više bočnih prozora koja se otvaraju
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza