Slike iz OMSI-ja

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:39:04

Lion's Driver

LukaST

Ima li netko slucajno ovdje da zna napraviti repaint za c2 hamburg verzija ?

LukaST

Evo ovaj repaint ako niije problem

Lion's Driver

LukaST Prometovi su iz Beča kakav Hamburg  >hammer<

MAN truck bus

Mislim da je LukaST htio reći C2 Hamburg verzija u OMSIju. ;)
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

C2

Bit će to super, još bi bilo zgodno da podesiš setvare da konfiguracija bude što sličnija ZET-ovom NG313 (npr da MAN logo bude aktiviran na svim stranama). Ako ti se da za solo verziju s 3 vrata napravit ZET repaint da napraviš varijantu iz 99' (krem-plavi) i 03' (full plavi, na istu šemu kao i ovaj NG313 na kojem trenutno radiš).

Josip-Split

4. slika  buljo wtf su sidala na trecin vratima? To greska ili?

MAN truck bus

MANovi se poziraju za slikanje.  :D ;D
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

C2

Evo još noviteta! Sada je dostupan paket autobusa iz Hamburga 2017 godište. Glavna zvijezda ovog dodatka je MB Capacity L s 5 vrata koji je ujedno i najduži zglobni autobus u Omsiju. Također u paket ulazi Citaro G s 4 vrata i solo Citaro s 3 vrata. Na svim modelima vrata mogu biti ručno ili automatski upravljana.

Lion's Driver

Citat: C2  u Ožujak 16, 2018, 16:29:26
Evo još noviteta! Sada je dostupan paket autobusa iz Hamburga 2017 godište. Glavna zvijezda ovog dodatka je MB Capacity L s 5 vrata koji je ujedno i najduži zglobni autobus u Omsiju. Također u paket ulazi Citaro G s 4 vrata i solo Citaro s 3 vrata. Na svim modelima vrata mogu biti ručno ili automatski upravljana.

placa li se ili je free

elez

Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

C2

Sljedeće slike se ne tiču autobusa, ali se tiču Omsija. Valjda mi nećete zamjeriti na tome. Omsi ima potencijala da simulira još tipova vozila. U zadnje vrijeme je zaživjelo nekoliko tramvaja i tramvajskih mapa. Na slikama je KT4D na mapi Eberlinsee.

MAN truck bus

Citaro C2 nakon odrađene smjene ode u garažu.
Prije odlaska je imao 4 kruga linije 3 Torre Bovo -> San Giovani. 

Vk01

Setra na jutarnjoj vožnji

Antee91

Moze ovaj repaint ako nije problem? Hvala