Opća diskusija

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:41:25

MAN SL222

Zna li netko kako se radi mapa za OMSI?

lussin


Manas

u Editoru normalno..imas na youtube more tutoriala...za OMSI 2 je mnogo lakse jer se mogu koristit DEM modeli mapa a i teren prati cestu

lussin


Manas

Jel neko u Hrvatskoj ima MB O405 GN2 da pokusam jos neki repaint uradit :)

Tomek

O405GN2 ima samo ZET i sad je par ZET-ovih poklonjeno GPP-u Osijek, al MAN NG 272 osim ZET-a je bio u Hr još jedan -- Autotransport Karlovac, pa malo pogledaj u njihovoj temi, ima i slika.

Manas

aha..pronasao sam NG272 i trebao bi ga zavrsit do veceras..a slucajno jel GN1 neko ima iako su oni opcenito rijetki na nasim prostorima? :)

lussin

Da se zna,Helvete (autor Lion's Coacha) će napraviti i Lion's Coach L (kao što je i poznato),a zatim Setru S 431 DT,te kao što je Teutonic pitao na OMSI forumu,Lion's Regio

Teutonic

Ja osobno ne znam zašto bi radio toliko međugradskih buseva ako nema nijedne mape na kojoj bi stojali-Freyfurt,iako ima autocestu ona se razlama na manje uske lokalne ceste.Regio i Classic su meni puno bolji izbori jer u igri nema puno prigradskih buseva.

lussin

Bit će mapa uskoro,pisao sam o tome,Jugoslavija-Poljska. :)

Manas

nece ta mapa jos zadugo

lussin

A napisali su da mapa neće biti tako duga kao što se čini. Isto tako traže pomoć oko tekstura i toga svega,pa da im javite na fb :)

Teutonic

Ionako će biti fikcijska pa neće biti tako dobra,mapa za koju sam ja uzbuđen je Novi Sad.

lussin

I još su napisali da,unatoč tome da će mapa biti fikcija,će održati pravi duh putovanja kroz sve zemlje

Shole

priheftajte se na google street view :)