Opća diskusija

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:41:25

Teutonic

Tako bi i trebali.
Napokon se vraćam OMSI 2 nakon 2 tjedna,a pošto je Novi Sad skoro dovršen (gibi je rekao da samo ima još par kilometara,ako i to ali napredak je prespor,ja se samo nadam da će bit gotovo do 1.8) zadovoljit ću se Borzsony-em(Freyfurt mi je dosadio).

Planirani Borzsony vozni park:
LIAZ x1
MB O307 x2
TAM 190A110 T85 x1
MAN LS City x1
MB O305 x1
MB O405N2 X1

Teutonic

Zanima me ako se sa TAM-ova (190) mogu ukloniti kako se ono zovu,bijeli prekrivači na gornjem dijelu sjedala,jer ovako mi dosta čudno izgleda.

minimoto

Lp
Mopže se ukloniti tako da se u skriptama TAM_ 190A110 -  Model -  model_T85  izbriše T85\sedezi p.o3d., ili da se u teksturama za sedeže uboji onaj beli dio u sredini.
Pozdrav

Teutonic

Hvala ti,i onda će sjedala biti potpuno normalna kao ostatak?

TAM

#79
Citat: Teutonic  u Srpanj 18, 2014, 13:50:47
Mogu i ja isključit elektroniku pa grijat motor do 90 i vozit okolo.  :P
Samo šteta da se to ne more dogodit dok normalno voziš nego samo ovako kad namirno to radiš.
E da je to baš tako, ali nije. Ima razlog zašto ja vozim autobus uokolo, ako nisi znao autobus je WIP!
Meni je kolega minimoto dao autobus  da pravim repaintove za njega, a usput me zamolio da mu prijavim ako ima grešaka, nedostaka i nepravilnosti da može popravit da VI kasnije ne bi kukali kako ne radi model, kako vam izbacuje greške kako ovo, kako ono...
Ima i razlog zašto je autobus uskuva, a ne kao što ti misliš da ja samo uokolo vozim ko neki kreten i isključim struju samo da bi uskuva i da se hvalim time.  ::|
Dani ponosa i slave!
    

Manas

#80
da...kolega TAM je upravu...bus sigurno nije dobio na lijepe oci da se vozika i nama dize pritisak jer zaboga on ga ima a mi ne :) ...bolje cekat jos jedan ili dva mjeseca duze da model izade kako treba,nego da sad izade kao poluproizvod sto vecina nas najvise mrzi... testirao sam vec jedan bus koji je jos u izradi...najbolje je reci sve,gdje god primjetis gresku treba reci, koji god dio ti bode oci treba reci,sugerisat da se pokusa popravit ako moze... meni je prvo kod modela zapalo za oci lose teksture unutrasnjosti,izuzimajuci kontrolnu koja je vise nego solidna.. naravno rekao sam da model kao model izgleda dobro uradeno,al ta velika sitnica bode oci... eto toliko od mene i nadam se da neki nece nesto krivi pomislit u ovome sto sam napisao. :)

Teutonic

Krivo ste me shvatili,govorio sam o uskuvanju a ne da se tam hvali jer nisam ni mislija na to-nisam ni znao da je to tako sa WIP autobusima.

Teutonic

Zanima me zna li tko praviti i teksturirati zgrade za igru tu?
Planiram radit mapu Šibenik-Vodice i trebam mnogo objekata zato jer većina postojećih su Njemački i ne uklapaju se u ovaj scenarij.
Trebale bi mi kuće,visoke zgrade,AK Vodice i AK Šibenik,TC Supernova,Hoteli Olympia i Imperial,Šibenski Most,i još mnogo toga.
Trebale bi i iznošene ceste pa ako netko njih zna raditi sjajno.
Svaka pomoć je dobrodošla pa javite se tu ili u PM jer stvarno želim ostvariti ovaj projekt a nemoguće je sam.

Teutonic

Još jedno pitanje:
Vi kojima omsi 2 dobro igra na pc-u,koje su vam spece?
Koliko RAM,VRAM,Koji Procesor itd.
Ja imam 2 GB RAM i oću nadograditi na 4 ili 6 ali imam 32 bit Windows 7 :(
VRAM ATI Radeon HD 4770 512 MB Ovo bi mi trebalo minimalno 1 GB.

mh_design

#84
Ma prigradsku neku trazim, najvjerojatnije da ću ovaj tettau skinuti. Zašto mi Omsi 2 puno stopa a imam core2quad q8300 2,5ghz, 4gb ram i hd7770 1gb.  I jos nešto kako da dođem do graf stifta koji je izasao kao addon koji se placa?

Teutonic

Za prigradsku ti je Borzony najbolji,Tettau je ok ali samo 2 linije obe zajebane žestoko ::|
Koji GS,to onaj Bečki (njega moš skinut,na playglobeu potraži) ili ovaj besplatni sa Steam-a?
OMSI 2 je šajzer optimiziran,meni otkad je ljeto počelo puno gore igra npr prije sam na Stettinu mogao normalno liniju odvozit a sad sa smanjenim postavkama bus mi skakuta ko zec.
Ja uskoro kupujem novi procesor,matičnu i ram jer imam samo 2 gb a hoću nadogradit na ddr3,6 gb ram,a kasnije ću i grafičku.

mh_design

Bolje je onda omsi1 igrati,  razlika jedino u tome sto nema zglobnih autobusa ;)

TAM

Zamolio bih sve forumaše da izbjegavaju nepotrebno komentiranje u temi Fotografije iz OMSI.
Komentiranje je dozvoljeno u granicama i ako se nadovezuje na na sliku. Ima nekih koji komentiraju u toj temi, a nema nikakve veze sa slikama. Malo pripazite.
Dani ponosa i slave!
    

lussin

Repaintanje Mercedesa C2 je uspjelo jednima,pa tako C2 ima boje BVG-a. Stavio bi sliku ali mi je kod bake jako spor kompjuter pa ništa

Teutonic

@ mh_design
zato jer želim igrat 3 generations i više volim UI u dvici.