Opća diskusija

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:41:25

Teutonic

Cti moraš sam napraviti po uzoru na postoječu datoteku,znači ili kopiraš postojeću i promjeniš ime,ili napraviš novu txt datoteku sa notepadom (ako radiš novu promjeniš nastavak npr umjesto ZET.txt treba stojat ZET.cti) i unutar nje pišeš svoj repaint po uzoru na već postojeći,evo jedan primjer (na večini modela je jako slično)

Cazmatrans                                                                   ------Kako želiš da se repaint zove u igri

[item]
Cazmatrans                        ----Kako želiš da se repaint zove u igri (isto kao gore)
farbschema_main
CZT/CZT.tga                       ----Kosa crta se odnosi na folder odnosno direktorij,CZT.tga je tekstura a nalazi se u CZT folderu unutar Texture foldera modela

[item]                                -----Odnosi se na boju prednjih kola,ovo nema svako vozilo
Cazmatrans
farbschema_rad_v
CZT/wheel_CZT_v.tga

[item]
Cazmatrans                        -----Odnosi se na boju stražnjih kola,ovo nema svako vozilo
farbschema_rad_h
CZT/wheel_CZT_h.tga

[setvar]
FSD_type
1

Uglavnom bitno je u prvom dijelu u trećem redu upisati direktorij gdje je tekstura repainta (stavi je u Texture/Repaints ili kako se već zove za to vozilo),potrudi se i da nema hrvatskih slova ili neće raditi.Ako bude još problema samo pitaj.Osim toga u jedan cti možeš staviti više repaintova,samo kopiraj SVE i promjeni ime gdje treba (npr gore na vrhu i gdje god piše Čazmatrans za drugi repaint ispod pisati će Autotransport Šibenik ili tako nešto).Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

MAN truck bus

Dobro thumbs
Punoooo si pomogao sad će se Napravit repaint zet mečke GN2
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

MAN truck bus

Kako se piše u paintu po modelu ja sam htio napisat al se ništa nije vidlo. byeg
"kartu imamo?"

Teutonic

Koji je nastavak teksture koju uređuješ?
Preporučujem ti da ne korsitiš paint već paint.net,nešto jednostavnija verzija photoshopa te jednako dobra,a i možeš ju besplatno skinuti.
Ako uređuješ dds datoteku skini gimp (nisam siguran ako je uključen dds plugin ili se naknadno skida).
Za pisanje u paintu odabereš gore ono slovo A i pišeš,ne znam zašto se inaće nebi vidilo.

MAN truck bus

Citat: Teutonic  u Lipanj 22, 2016, 18:39:05
Koji je nastavak teksture koju uređuješ?
Preporučujem ti da ne korsitiš paint već paint.net,nešto jednostavnija verzija photoshopa te jednako dobra,a i možeš ju besplatno skinuti.
Ako uređuješ dds datoteku skini gimp (nisam siguran ako je uključen dds plugin ili se naknadno skida).
Za pisanje u paintu odabereš gore ono slovo A i pišeš,ne znam zašto se inaće nebi vidilo.
Koristim paint.net
"kartu imamo?"

Teutonic

Upravo san proba i meni radi normalno,možda si odabra istu boju fonta ka pozadinu na kojoj pišeš,osim ako ne znaš di je toolbar za pisanje,inaće se nalazi sa strane a ako ga nema valjda se može uključiti u opcijama gore negdje.

MAN truck bus

Pa vjerovatno isti font a kak se font mjenja?
"kartu imamo?"

Teutonic

Pa kad izabereš da želiš pisati gore na traci ti se pojavi Font:Calibri i tamo se mijenja sve šta hoćeš,probaj malo sam istražiti kad zapneš  good_boy

MAN truck bus

Jesu li svi forumski repaintove za Omsi 2? byeg
"kartu imamo?"

Teutonic

Da,iako će neki raditi i na modelima za OMSI 1.

MAN truck bus

Može li se omsi vozit joystickom?
"kartu imamo?"

MAN truck bus

Citat: Josip-Split  u Siječanj 05, 2015, 20:59:33
jel mi neko može poslat one skripte il šta več od mb o305 da mogu igrat o307 i ove manove UL  ;D hvalaa
Ako može meni na PP.Unaprijed se zahvaljujem!
"kartu imamo?"

prometnik

ima ti jedna stranica tzv. "google", pa tamo vidi ima li mozda crackirani o305 i kad skines njega i instaliras svi busevi koji koriste njegove skripte rade  perfeto
kupi kartu spasi Promet

MAN truck bus

Ali kod mene je problem taj jer mi omsi nije aktiviran u aerosoftu jer sam ga skinuo sa interneta a taj Addon se treba aktivirati,pametni treba samo datoteka. ;) ;] =] =)
"kartu imamo?"

prometnik

i meni je isto tako omsi skinut sa interneta, postoji nacin za aktivirat ga u aerosoftu samo treba potrazit nacin na internetu kao i svi mi dosad  :)
kupi kartu spasi Promet