Linije

Autor lussin, Srpanj 20, 2014, 14:45:54

XDonald

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/neslanovac--brda-i-ravne-njive-na-nogama-zbog-promjene-trase-i-smanjenog-proja-polazaka-prometove-trice/193217?fbclid=IwAR1bEfStHrJugunzp9gdFG3bv3caXkQBeaZYH1qAMoHt2WjONZqfdHZP7-Y

Neslanovac, Brda i Ravne njive na nogama zbog promjene trase i smanjenog broja polazaka Prometove trice

Odradili su razgovore s Prometom i Gradom, a u ponedjeljak ih čeka još jedna s direktorom te gradske tvrtke

Predsjednici Vijeća gradskih kotareva Neslanovac, Brda i Ravne njive reagirali su zbog promjene trase kretanja autobusne linije broj 3 i smanjenog broja polazaka.

'Dosta je prebacivanja loptice s jednih na druge! Želimo znati tko i zašto donosi nerazumne odluke bez konzultacija s građanima ili čelnicima kotareva. Ignoriranje građana tri kotara, Neslanovac, Brda i Ravne njive, od strane Grada Splita i gradske tvrtke Promet se i dalje nastavlja kada je u pitanju izmjena trase autobusne linije broj 3, izmještanje autobusne stanice u Sarajevskoj ulici, te ukidanja trećine dnevnih polazaka', poručuju Ante Popović, Lucija Veštić i Ivana Runjić.

Podsjećaju kako je od 20. prosinca 2023. gradska tvrtka Promet stavila u funkciji autobusnu liniju broj 3 kao kružnu s polaznom i završnom postajom na Brniku i uvela novu liniji 3A. 

'Tako su ova tri kotara izgubila polaznu/završnu postaju i sigurnost pravovremenog dolaska na svoja radna mjesta, škole i fakultete. Nakon toga zatražili smo sastanak s gradonačelnikom Puljkom i direktorom Prometa Sapunarom koji nisu niti odgovorili na naš zahtjev. U međuvremenu smo u Prometu odradili sastanak sa zamjenikom direktora Antom Zovkom koji nas je uputio da se obratimo Gradu Splitu jer Promet izravno dobiva naloge kad su u pitanju ovakve izmjene. Kako ne bi došlo do nesporazuma obratili smo se voditelju Upravnog odjela za komunalne poslove Damiru Babiću koji je rekao da Vijeća kotara donesu Odluke s prijedlogom nove trase kretanja, te će oni dati nalog Prometu', navode dalje. 

Vijeća su, dodaju, odmah reagirala i krajem prosinca 2023. po savjetu Damira Babića i Ante Zovka donijeli Odluku, ali se još ništa nije promijenilo.

'Novi udar na građane ova tri kotara se dogodio proteklih 10ak dana kada su ukinuti polasci autobusne linije broj 9 koju su koristili naši sugrađani. Svi smo svjesni situacije kako Prometu nedostaje vozača pa tako i gradonačelnik, ali se onda postavlja pitanje zašto je Grad Split dozvolio Prometu ovakve promjene ako ne mogu zadovoljiti osnovne uvjete kako bi na kvalitetan način pružili uslugu građanima', ističu i dodaju kako su ponovno zatražili hitan sastanak s Puljkom i Ivoševićem, ali su ih ponovno uputili na direktora Sapunara. 

'U ponedjeljak ćemo odraditi sastanak s direktorom Prometa koji će dobiti priliku da objasni ovakve amaterske i neprofesionalne poteze Prometa, kao i da objasni od koga dolaze navedeni naputci, te kroje li linije navedenih kotareva oni koji se nikada nisu ni provozali navedenim trasama? Želimo znati tko i zašto donosi nerazumne odluke bez konzultacija s čelnicima kotareva, dok se pojedinim kotarevima i mjesnim odborima udovoljilo njihovim zahtjevima za novim linijama ili većem broju polazaka', kažu i zaključuju kako će biti prisiljeni na daljnje korake ako se ne nađe rješenje. 

Paško

Ovih tjedan nije bilo (navedenih) izostanaka, osim ovih linija koja su pojačanja. Izgleda da su redukcije pomogle.

https://www.promet-split.hr/obavijesti/obavijest-o-neprometovanju-92

Citat:U srijedu 31.01.2024. g. zbog nedostatka voznog osoblja primorani smo dodatno reducirati vozni red, te neće prometovati sljedeći polasci na dolje navedenim linijama.

LINIJA  BR. 30:

Split – Mutogras: 13:25 i 19:35 sati

LINJA BR. 38:   

Split – K. Stari: 12:00, 12:55, 13:40 i 14:00sati

K. Stari – Split: 12:50, 14:40 sati

https://www.promet-split.hr/obavijesti/obavijest-o-neprometovanju-93

Citat:U četvrtak 01.02.2024. g. zbog nedostatka voznog osoblja primorani smo dodatno reducirati vozni red, te neće prometovati sljedeći polasci na dolje navedenim linijama.

LINIJA  BR. 30:

Split – Mutogras: 12:15, 13:25 i 19:35 sati

Mutogras - Split: 13:00 sati

LINJA BR. 38:   

Split – K. Stari: 12:00, 13:40 i 14:00 sati

K. Stari – Split: 12:50, 14:40 sati
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

#722
Minjat ce tricu kroz Brda. Nesto slicno ko sta su s osmicon iskemijali, kruzenje oko Trstenika.

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/obavijest-iz-prometa-mijenja-se-trasa-linije-broj-3/194288?fbclid=IwAR3IbIMGF5TNZUVGqx8uL8yRi4HlF2CdmTLP4HnYQRdg2i_srt-4NAk-C7A

OBAVIJEST IZ PROMETA Mijenja se trasa linije broj 3

Vozi na relaciji Brnik-Brda-Brnik

Iz Prometa obavještavaju kako se od četvrtka mijenja trasa autobusne linije broj tri. Izmjena je napravljena u dogovoru s gradskim kotarevima Ravne Njive, Brda i Neslanovac.

Pri polasku s Brnika, preko Lovrinca i Zbora narodne garde linija prometuje ulicama: Domovinskog rata-Sarajevska-114. brigade-Hercegovačka-Sarajevska-Mostarska-Put Brda-Hercegovačka i dalje svojom uobičajenom trasom do odredišta na Brniku.

'Ovom izmjenom trase ukida se novoformirano stajalište na početku Sarajevske ulice, a sva ostala stajališta na predmetnoj trasi se koriste', dodali su iz Prometa.


Paško

Svašta bih rekao na ovo. Očito je ovo "kružna" linija zato što kruži okolo besmisleno.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

https://www.promet-split.hr/obavijesti/obavijest-za-putnike-na-linijama-br6-br9-i-br38

Citat:IZMJENA VOZNOG REDA NA LINIJAMA BR.6, BR.9 I BR.38
9. veljače 2024.

Od ponedjeljka, 12.02.2024. dolazi do izmjena u voznom redu na liniji br.6 Kila – Hnk – Kila, br.9 Ravne njive - Trajektna luka - Ravne njive i br.38 Split – K. Stari – Zračna luka.

Novi izmijenjeni vozni red možete pogledati OVDJE.

Devetki se vraćaju jutarnji polasci, dakle ima nešto više vozača nego prošli mjesec. Šesticu nisam baš pratio, koji su polasci vraćeni?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Članak od nekidan: https://slobodnadalmacija.hr/split/splitski-putnici-odahnuli-od-danas-se-u-ludim-urama-nece-vise-guzvati-promet-vraca-vozni-red-ovih-linija-na-staro-1363417

Citat:Splitski putnici odahnuli; od danas se u ludim urama neće više gužvati, 'Promet' vraća vozni red ovih linija na 'staro'
PIŠE BOŽIDAR LONČAR
12. veljače 2024. - 21:09

Kako su javili iz gradske tvrtke "Promet" od ponedjeljka 12. veljače na snazi je novi/stari vozni red na linijima broj šest, devet i 38. Zapravo je riječ o povratku linija koje su bile reducirane zbog manjka vozača posljednjih mjesec dana.

U prošlosti je, kao što znamo, do smanjenja linija došlo zbog korone i neadekvatnih autobusa koji su se proslavili posljednjih mjeseci "mandata" po zapaljenju usred vožnje. Tada je zapošljavanje u "Prometu" bilo ekvivalent zapošljavanju u bilo kojoj državnoj, gradskoj ili županijskoj javnoj ustanovi. Sigurna i dobra plaća, godišnji, bolovanja i zaštićena radna prava.

Situacija se od tada promijenila. Do redukcije voznog reda došlo je zbog manjka vozača o čemu smo u više navrata pisali. S početkom godine nove 2024. smanjen je broj vožnji, osim na već spomenutim trima linijama i "sedmice", "osmice", "petnaestice", "sedamnaestice", "jedanaestice" kao i međugradskih linija od Japirka, Ninčevića i Mutograsa.

Iz Prometa su nam tada otkrili brojke: u gradskoj firmi je krajem godine radilo 329 vozača od kojih je njih 23 bilo na bolovanju, kazao je njihov sindikalni povjerenik Hrvoje Mlikota, a tvrtki je nedostajalo minimalno 10 do 15 vozača početkom godine. Tvrtka je 3. listopada, 19. prosinca i 16. siječnja raspisala natječaj za 20 vozača bez radnog iskustva, a neslužbeno, na posljednji natječaj se javilo više od 20 zainteresiranih.

Dok se čekaju nova zaposlenja temeljem natječaja koje je blagoslovio Ivica Puljak, u "Prometu" je došlo do uzdaha zadovoljstva ovog ponedjeljka kada su vraćene linije. Vozač s kojim smo razgovarali nam kaže kako misli da su linije vraćene zbog par novih zaposlenja i preraspodjele ljudi iz jedne u drugu smjenu. Njegovo se radno vrijeme i broj linija nije mijenjao.

Tako da linija broj šest ponovno prometuje u 11.15 i 18.15 nakon što je promijenila vozni red 16. siječnja. Popularna "devetka" je dva puta mijenjala vozni red. Prvo su 16. siječnja ukinuti polasci u  6.40, 7.40, 8.45, 10, 11, 12 i 13. Potom su 21. siječnja polasci u 7.20 zamijenili polaske u 7.15 i 7. 25 te u 8.30 umjesto u 8.20 i u 8.45.

Promet je sada vratio sve spomenute linije. Vratili su i prometovanje od 8 do 12 tri puta dnevno dok jedino u devet sati "devetka" prometuje dva puta u satu. Ponovno će "devetka" voziti u 13.15 i 15. 15, a ne u 13.20 i 15.20 dok u 14.20 neće prometovati nego u 14 i 14.30 bez linije u "i kvarat".

Liniji broj 38 je vraćen polazak iz Splita za Zračnu Luku u 13:40 dok ukinuta linija iz Kaštel Starog u 14:40 zamijenjena je linijom u 14:45 što je Promet ukinuo prije skoro mjesec dana.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

https://www.promet-split.hr/obavijesti/studentska-linija-5

Citat:Studentska linija
20. veljače 2024.

Od srijede, 21.02.2024.g. dolazi do izmjene trase prometovanja studentske linije na način da u polasku s Kampusa (autobusno stajalište ispod nadvožnjaka u Ulici Matice Hrvatske) prometuje preko Kopilice, i to kako slijedi dolje navedenim prometnicama:

Spinut – Kampus: Spinut – Matoševa – Domovinskog rata – Vukovarska – Bruna Bušića – Matice Hrvatske (Kampus – autobusno stajalište ispod nadvožnjaka);

Kampus – Kopilica - Spinut: Matice Hrvatske (Kampus) – Velebitska – Solinska – Dom. rata  –Put Stinica - Kopilica - Put Stinica – Dom. rata - Hrvatske mornarice – Kaštelanska – Spinut.

Studentska linija pri polasku s Kampusa koristiti će i novo uspostavljeno autobusno stajalište koje se nalazi sa sjeverne strane zgrade Sveučilišnog centra za stručne studije u Kopilici.

Pravo na korištenje ove linije imaju isključivo studenti uz predočenje ,,iksice" ili pokazne karte.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

https://www.promet-split.hr/obavijesti/obavijest-putnicima-s-podrucja-trogira

Citat:Obavijest putnicima s područja Trogira
23. veljače 2024.

Od ponedjeljka, 26. veljače 2024., od 11 sati, pa do završetka radova na rekonstrukciji županijske ceste ŽC 6133, tj. Ulice kardinala Alojzija Stepinca, za sav promet se zatvara dionica od ribarnice do raskrižja za Ulicu Put kapelice.

Shodno tome, obavještavamo putnike na autobusnim linijama br.45, 48, 49, 50, 51 i 52 koje prometuju sa autobusnog kolodvora u Trogiru da će koristi obilazni pravac trogirskom zaobilaznicom odnosno:

Autobusni kolodvor Trogir - Kneza Trpimira (ŽC 6133)  - preko rotora spojnom cestom (D 126) na Trogirsku cestu (D8) – Put Vlaške (ŽC 6133) – Ulica Hrvatskih žrtava (ŽC 6132), i dalje svojom uobičajenom trasom do svojih odredišta.

Navedene autobusne linije koje prometuju u smjeru prema gradu Trogiru koristiti će kao i do sada privremeno izmijenjeni pravac kretanja, odnosno dolaskom u Seget Donji prometovati će obilaznim pravcem, odnosno županijskom cestom ŽC 6133, tj. Ulica Put Vlaške, obilaznica D8 i spojna cesta D126 za novi trogirski most i dalje do autobusnog kolodvora u Trogiru.

Autobusna linija broj 51

iz smjera Ljubitovice pri polascima u 4:45, 6:50, 11:35 i 13:05 sati, prometujući Ulicom Put Vlaške, a dolaskom u Seget Donji skretat će desno na križanju u Ulicu Hrvatskih žrtava ŽC 6132 i dalje prometujući navedenom prometnicom spaja se na D8 i spojnom cestom D126 za novi trogirski most do autobusnog kolodvora u Trogiru, pri polascima u 15:10, 17:00 i 21:35 sati, AUTOBUS PROMETUJE BEZ SVRAĆANJA U SEGET DONJI.
iz smjera Trogira pri polascima u 14:05, 15:30, 20:30 i 22:15 sati, prometuje sa kolodvora Trogir - Kneza Trpimira (ŽC 6133)  - preko rotora spojnom cestom (D 126) na Trogirsku cestu (D8) - Hrvatskih žrtava ŽC 6132 - Put Vlaške i dalje uobičajenom trasom do odredišta, pri polascima u 5:55, 10:30 I 12:00 sati, AUTOBUS PROMETUJE BEZ SVRAĆANJA U SEGET DONJI.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Nekoliko novosti iz prigrada:

https://www.promet-split.hr/obavijesti/izmjestanje-autobusnog-stajalista-u-kastel-sucurcu

Citat:Izmještanje autobusnog stajališta u Kaštel Sućurcu
5. ožujka 2024.

Od srijede, 06.03.2024. zbog izvođenja radova na cesti dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu, pa do završetka istih,  autobusno stajalište u smjeru prema Trogiru "KAŠTEL SUĆURAC LUČICA 1" bit će izmješteno 200-tak metara zapadno od postojećeg stajališta.

Navedeno stajalište koriste autobusi na liniji br.2A, 37 i 38 (smjer prema Trogiru).

https://www.promet-split.hr/obavijesti/obavijest-za-putnike-na-liniji-br5a-dracevac-solin-hnk-solin-dracevac

Citat:Obavijest za putnike na liniji br.5A Dračevac - Solin - Hnk - Solin - Dračevac
8. ožujka 2024.

Od ponedjeljka, 11.03.2024. zbog izvođenja radova na sjevernom kolničkom traku u Ulici dr. Franje Tuđmana (u dužini od 150 m), te u Ulici kralja Zvonimira (u dužini od 40 m) u gradu Solinu, biti će uspostavljena privremena jednosmjerna regulacija prometa.

Zbog navedenog, autobus na liniji br.5A iz smjera Dračevca prometovat će sa mosta dr. Franje Tuđmana desno u Ulicu kralja Zvonimira (gdje će biti uspostavljeno privremeno autobusno stajalište), te dalje Ulicom Stjepana Radića nastavlja prometovati svojom uobičajenom trasom.

Iz smjera Splita linija prometuje svojom uobičajenom trasom bez izmjena, a navedeni način prometovanja vrijedit će do završetka radova.

https://www.promet-split.hr/obavijesti/obavijest-za-putnike-sa-podrucja-strinja-1

Citat:Obavijest za putnike na liniji br.2 Split - Zračna luka / Zračna luka - Split
11. ožujka 2024.

Obavještavamo cijenjene putnike da je zbog završetka radova na silaznoj rampi sa D8 prema Kaštel Sućurcu, ponovno omogućeno prometovanje autobusa na liniji br.2 u naselje Strinje, i to iz oba smjera.

https://www.promet-split.hr/obavijesti/obavijest-za-putnike-na-liniji-br71-i-br73

Citat:Obavijest za putnike na liniji br.71 i br.73
11. ožujka 2024.

Obavještavaju se putnici koji koriste linije br. 71 i br.73 da će se ubuduće  presjedanje pri dolje navedenim polascima vršiti u zoni "Prisike 0" na novo označenom autobusnom stajalištu (kod bivšeg restorana Svilaja).
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

https://www.promet-split.hr/obavijesti/djelomicna-izmjena-trase-linije-br-1-zbog-radova-u-ulici-don-frane-bulica-u-solinu

Citat:Djelomična izmjena trase linije br. 1 zbog radova u Ulici don Frane Bulića u Solinu
23. travnja 2024.

Od četvrtka, 25.04.2024.g. zbog radova na projektu poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Solin, zatvara se za promet dionica javne lokalne ceste LC 67065, Ulica don Frane Bulića u Solinu, od križanja sa Kaštelanskom do Ulice Solinske mladeži.

Na navedenoj dionici biti će onemogućeno prometovanje autobusa na liniji br.1 (Bunje – HNK – Bunje) do početno - završnog stajališta u Bunjama.

Zbog toga će autobusi na liniji br.1 do završetka gore navedenih radova kao okretište koristiti lokaciju gdje je privremeno izgrađeno (samo za vrijeme radova) autobusno okretište kod hotela Salona Palace, a lokacija koja će se koristiti za ukrcaj i iskrcaj putnika je autobusno stajalište u Ulici don Frane Bulića naziva "Starine Salona 2".

Gore navedenom dionicom (koja će biti zatvorena za prometovanje autobusima) biti će omogućeno prometovanje kombi vozilom koji će polaziti s Bunja 10 minuta ranije u odnosu na polaske koji su navedeni u voznom redu linije br. 1, a prometovat će do privremenog okretišta kod hotela Salona Palace i obratno, gdje će putnicima sa područja Bunja (i ostalim koji se nalaze u zoni radova) biti omogućeno presjedanje (u polasku i dolasku) tj. korištenje autobusa na liniji br.1 koji će prometovati po uobičajenom voznom redu.

Posao za gar. br. 100?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/nevjerojatno-jutros-su-djeca-kasnila-u-skolu-zbog-jednog-automobila-/202237

Citat:NEVJEROJATNO Jutros su djeca kasnila u školu zbog jednog automobila

Čak dva autobusa na istoj liniji nisu prometovala
Zbog automobila parkiranog na okretištu u Mutograsu, linija broj 30 jutros nije mogla krenuti prema Splitu. Autobus je propustio dva polaska iz Podstrane, u 6.45 i 6.55 sati.   

Zbog neodgovornog pojedinca jutros su školarci uzalud čekali autobus, a iz Prometa su se ispričali zbog kašnjenja.

-Ispričavamo se svim putnicima zbog nastale situacije zbog koje im je uskraćena očekivana usluga. Nepropisno parkiranje već duže vrijeme ozbiljno narušava redovitost naših usluga, a vozačima dodatno stavlja teret na već dovoljno odgovoran posao. Naši vozači trebaju energiju i koncentraciju koju će usmjeriti sigurnoj i kvalitetnoj vožnji, a ne suočavanju s bezobzirnim kršiteljima prometnih propisa. Još jednom molimo sve vozače da poštuju pravila i ne ometaju funkcionalnost javnog prijevoza - poručio je Hrvoje Mlikota, glasnogovornik Prometa.

Dodao je kako jutros nisu krenuli ključni polasci namijenjeni najmlađim korisnicima, za koje posebno povećavaju broj vožnji kako bi osigurali njihov siguran i pravovremen dolazak u školu. Nažalost, nađu se ovakvi neodgovorni vozači koji ignoriraju znakove zabrane i poremete red vožnje javnog gradskog prijevoznika.

Na mjesto događaja pozvana je prometna policija koja bi trebala kazniti vozača, a o problemu je obaviještena i Općina Podstrana.

Gabrijela Radanović | 30. 04. 2024. | 09:32h
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Sada vozača nema ni vikendom.

https://www.promet-split.hr/obavijesti/linija-br-11-13

Citat:OBAVIJEST O PRIVREMENOM ODSTUPANJU OD VOZNOG REDA - SUBOTA
24. svibnja 2024.

U subotu 25.05.2024. neće prometovati sljedeći polasci

Linija br. 1:

11:30 do HNK, 13:00, 14:30, 16:00, 17:30

Linija br. 3:

6:00, 8:30, 11:00, 12:00 do Brda, 14:30, 17:00, 17:45, 20:00, 22:30

Linija br. 3A:

7:15, 9:45, 12:15, 13:15, 15:45, 18:15, 18:45, 21:15, 23:45

Linija br. 8:

Žnjan - Zvončac 11:50, 13:20, 14:50, 16:20, 17:20, 18:50, 20:20, 21:50

Zvončac - Žnjan 12:30, 14:00, 15:30, 17:00, 18:00, 19:30, 21:00, 22:30

Linija br. 9:

22:05

Linija br. 11:

Ravne njive - Spinut 7:20, 9:00, 10:55, 11:30, 12:40, 13:10, 14:50, 16:40

Spinut - Ravne njive 8:15, 10:05, 11:45, 12:25, 12:40, 13:55, 15:40

Linija br. 15:

8:45, 10:10, 11:20, 12:30, 13:35, 14:55

Linija br. 16:

8:15, 9:45, 10:45 do HNK, 11:15, 12:45, 13:45, 14:15, 15:45, 15:15, 16:45

Linija br. 18:

16:20 do HNK, 17:40, 19:00, 20:20

Linija br. 27:

Split - Žrnovnica 10:20, 12:40, 14:30, 16:20

Žrnovnica - Split 11:40, 13:30, 15:30

https://www.promet-split.hr/obavijesti/linija-br-11-14

Citat:OBAVIJEST O PRIVREMENOM ODSTUPANJU OD VOZNOG REDA - NEDJELJA
24. svibnja 2024.

U nedjelju 26.05.2024. neće prometovati sljedeći polasci

Linija br. 3:

12:30, 14:00, 15:00, 16:30, 17:30, 19:00, 19:45, 20:00, 22:15, 22:30

Linija br. 3A:

11:15 do Brda, 12:45 do Brda, 13:45, 15:15, 16:15, 17:45, 18:30 do Brda, 18:45, 21:00, 21:15, 23:30, 23:45

Linija br. 8:

Žnjan - Zvončac 12:00, 13:30, 15:00, 16:30, 17:15, 18:45, 20:15, 21:45

Zvončac - Žnjan 12:40, 14:10, 15:40, 17:10, 17:55, 19:25, 20:55, 22:25

Linija br. 9:

18:00, 19:00, 20:30, 21:30

Linija br. 15:

12:55 do traj. luke, 14:15, 15:35, 16:55, 18:15, 19:35

Linija br. 18:

11:30, 13:00, 13:30 do HNK, 14:30, 15:00, 16:00, 16:30, 18:00, 19:00, 20:30

https://www.promet-split.hr/obavijesti/linija-br-11-15

Citat:OBAVIJEST O PRIVREMENOM ODSTUPANJU OD VOZNOG REDA - PONEDJELJAK
24. svibnja 2024.

U ponedjeljak, 27.05.2024. neće prometovati sljedeći polasci

Linija br. 8:

Žnjan - Zvončac 17:50, 19:20, 20;50, 22:10

Zvončac - Žnjan 17:00, 18:30, 20:00, 21:30, 22:40

Linija br. 11:

Ravne njive - Spinut 13:35, 15:10, 17:15, 19:10,

Spinut - Ravne njive 14:20, 16:30, 18:20, 20:05,

Linija br. 16:

17:45, 19:15, 21:15, 22:15

Linija br. 38:

Split - Resnik 13:40
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

https://www.promet-split.hr/obavijesti/obavijest-o-privremenom-odstupanju-od-voznog-reda-utorak-28052024

Citat:OBAVIJEST O PRIVREMENOM ODSTUPANJU OD VOZNOG REDA UTORAK, 28.05.2024.
27. svibnja 2024.

OBAVIJEST O PRIVREMENOM ODSTUPANJU OD VOZNOG REDA  UTORAK, 28.05.2024.

Linija br.3 : Brnik - Brda - Brnik 17:15,19:45 i 22:15

Linija br.3a : Brnik - Poljička - Brnik  05:30, 06:40, 08:00, 09:20,10:40 ,12:00,18:30 i 21:00

Linija br.11 : Spinut - Ravne Njive 08:15,10:05, 11:45, 13:30 ,14:20, 16:30,18:20 i 20:05

                        Ravne Njive - Spinut  07:20, 09:00 ,10:55, 12:40, 15:10,17:15 i 19:10

Linija br.15 : Duilovo - Tr.luka - Duilovo  15:20 ,16:40,18:00,19:20 i 20:40

Linija br.16 : Ninčevići-HNK- Ninčevići  10:15,11:45,13:15 i 14:45

Linija br.37 : Split - Trogir  14:30,17:30 i 20:30

                        Trogir - Split  16:00,19:00 i 22:05

Linija br.38 : Split - Zračna luka  13:40
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Sutra još i gore.
https://www.promet-split.hr/obavijesti/obavijest-o-privremenom-odstupanju-od-voznog-reda-srijeda-29052024-1

Citat:OBAVIJEST O PRIVREMENOM ODSTUPANJU OD VOZNOG REDA SRIJEDA, 29.05.2024.
28. svibnja 2024.

OBAVIJEST O PRIVREMENOM ODSTUPANJU OD VOZNOG REDA  SRIJEDA, 29.05.2024.

Linija br.3 : Brnik - Brda - Brnik 17:15,19:45 i 22:15

Linija br.3a : Brnik - Poljička - Brnik  05:30, 06:40, 08:00, 09:20, 10:40, 12:00, 18:30 i 21:00

Linija br.8 : Zvončac - Žnjan 17:00, 18:30, 20:00, 21:30 i 22:40

Linija br.8 : Žnjan - Zvončac 17:50, 19:20, 20:50 i 22:10

Linija br.11 : Spinut - Ravne Njive 07:30, 09:30,14:20, 16:30,18:20 i 20:05

                        Ravne Njive - Spinut  06:50, 08:25, 15:10,17:15 i 19:10

Linija br.15 : Duilovo - Tr.luka - Duilovo  09:40, 11:00, 12:20, 13:40 i 15:00

Linija br.16 : Ninčevići-HNK- Ninčevići  10:15,11:45,13:15,14:45 i 16:15

Linija br,30: Split - Mutogras 19:35

Linija br.38 : Split - Zračna luka  12:00, 13:40 i 14:00

                        Zračna luka - Split 12:50
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

pehar_11

Prvo Rijeka, onda Split. Ko je sljedećći?
Vrijeme je novac.