Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

Shole

I to je nešto.  Obično krene u Opatiju (a i dođe tamo-vidio ga na Biviju) sa 14 MAVRINCI.  Interesantno kako nikad niko nije prijavio da je ušao u krivi autobus zato jer je on imao pitajbogašto napisano na displeju. Čim vide da on vozi svi znaju kamo ide i kad ide iako čovjek vozi svaki krug drugu liniju. Nemora ništa pisat, može čak i krivo pisat, al niko se neće zeznut.  Jedan, jedini i neponovljivi, naš Marić

zvone16

Hah :) ja imam naviku ako vidim da je krivi da napomenem soleta ko danas vozio 589 u 13h za Hreljin i soletu je ostala zabunom tabela od 27 pa sam napomenuo i covjek je uredno stavio drugu.
ZvoneXp

Klanaman

Citat: Shole  u Ožujak 17, 2011, 19:44:32
I to je nešto.  Obično krene u Opatiju (a i dođe tamo-vidio ga na Biviju) sa 14 MAVRINCI.  Interesantno kako nikad niko nije prijavio da je ušao u krivi autobus zato jer je on imao pitajbogašto napisano na displeju. Čim vide da on vozi svi znaju kamo ide i kad ide iako čovjek vozi svaki krug drugu liniju. Nemora ništa pisat, može čak i krivo pisat, al niko se neće zeznut.  Jedan, jedini i neponovljivi, naš Marić
Ma taj je vozač legenda. Dva puta sam se s njim vozio i mogu reći da je po meni to najsmireniji vozač u Troleju. Nikad se ne žuri, ne uzrujava se. Jednostavno ima svoj tempo i baš ga briga za sve. Flegma je.

mivano

Na 620 riknuo display. Na prednjem "20 Rijeka", bočni resetiran. Vozi se s pločama na prednjem staklu.

little-perfect-fairy

Jucer na 1ici posebne ploče!

S jedne strane ručno rađena..

A s druge strane još bolja... Tri ploče za jednu svrhu! ;))

Berlingo

Cudne su ove igre s displejima i zeljama. Evo prodje subota i netko ode u garazu s povremenim prijevozom. Mislim na dvojku naravno. A jeste li kad vidjeli da na toj liniji ode u garazu s 35 Sveti Petar? Ja jesam. Kako nikom ne padne na pamet sifra 249, osim mojem cjenjenom kolegi koji me s njom jednom pozdravio?

Berlingo

Ja sigurno ne pratim situaciju kao vi neki i nisam svaki dan u svome gradu. Ali meni 711 definitivno nije jasan. Naprijed displej uredno radi. Ali zasto je imao danas onu kocku s brojem 2 na vjetrobranu? Iza je mrak, nista ne pokazuje, ali s boka mi opet nije jasan. Cemu 2 puta 2? Ispricavam se unaprijed za slabo pracenje teme!

little-perfect-fairy

Ni meni isto! To je jedini bus, kojeg sam ja vidjela, da ima na bocnoj strani display sa 2x napisanim broj linije. Npr. 5 (u posebnom prozoru/prostoru) i onda opet: 5 Jelacicev trg - drenova (u drugom prozoru/prostoru).. Neznam da ste me skuzili ali nadam se da sam bila dovoljno jasna! Tko ima objasnjenje uvijek je dobrodosao! :D

1A

To je namijenjeno broju linije, a desni, širi prostor, opisu linije.

2     Srdoči - centar - Trsat... To bi se trebalo koristiti na svakom novom Citaru, a ne da to bude rijetkost i čuđenje.

tramvajac 92

Da ali nije potrebno da se dva puta pojavljuje broj linije.
2     Srdoči - centar - Trsat
a ne
2    2 Srdoči - centar - Trsat
@ little-perfect-fairy  jesi mislila ovo kako sam napisao?

1A

Citat: tramvajac 92  u Travanj 05, 2011, 13:14:26
Da ali nije potrebno da se dva puta pojavljuje broj linije.
2     Srdoči - centar - Trsat
a ne
2    2 Srdoči - centar - Trsat
@ little-perfect-fairy  jesi mislila ovo kako sam napisao?

Pa da, na to sam mislio. Kažem za što je to namijenjeno ako ima pokoji bistrić koji nije shvatio.  ;D

little-perfect-fairy

@ tramvajac 92 : da. Je li jos tko to primjetio? Ali samo na 711!

Shole

Ovo je vjerovatno krivo memorirano jer je ubačeno greškom od Lion's Classica ili Conecta koji nemaju mali bočni displej nego broj piše u sklopu većeg.  Kod Citara postoji posebno mali za liniju i kod njih se relacija memorira bez broja, dok se ovaj mali vodi isto kao zadnji displej.  Npr. na šifru 900 na njega se nacrta autobusić isto ko na zadnjem displeju, što kod ostalih autobusa nije slučaj

MB Citaro

709 ima problema sa prednjim displayem

MAKI

i 708 isto tako neki dan mu je pisalo 2 Srdoč a danas 2 Trsati bogami puknuo sam od smijeha
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni