Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

Berlingo

Pa fora je 708. Veceras sam ga gledao. Mozda ga voze svi koji imaju prezime Srdoc. I da, iza mu radi displej uredno, ali nema nikakvu rasvjetu.

Berlingo

Ako sam ja dobro vidio, mislim da je bocni displej na 711 sredjen! Svaka cast na pracenju foruma ako ja nisam zaribao GB. Inace, zao mi je i vozaca i suvozaca. Gledali i gledali ali u krivom smjeru. Pozdravljam ih!

Berlingo

Vidim nitko ne komentira nista, no 711 danas na dvojci. Tocno, bocni displej je sredjen!

MB Citaro

Danas ujutro 603 na liniji 21 a iza tabela 8

MB Citaro

Danas ujutro 585 na liniji 1 sa brojem napisanim na A4 papiru

Shole

a ima tih bisera kolko oćeš u zadnje vrijeme.  Jučer pak vidio kod Kazališta 412, a naprijed na nekom jadnom papiriću (valda krafna bila prije tog zamotana u njega) sa kemijskom napisano samo MEDVEJA.  Baš lijep bus i još ljepša za turiste u kampu Medveja.  Trebalo bi njega takvog stavit u Jacinu reklamu o Hrvatskoj kao turističkoj zemlji

Berlingo

586 vidjen na dvojci u nedjelju. Isao u garazu koju minutu iza 14 iza Srdoca. Sad mi se neda traziti tocno vrijeme. Zanimljivo je kako je vozio bez ikakve tabelice. Bila bi dobra i ona s markerom napisana, ali ovaj stvarno nije imao nista. Cudno.

ikar

Ništa čudno, vozači u 90% slučajeva niti ne uzimaju tabelu Garažu. (Možda je niti nema  :)evil

Berlingo

;D
A gdje je onda bila ona markerom napisana? Evo imam par tabelica doma, imam marker, neka to bude moj poklon Troleju za vracanje 2A na pravu trasu!

MB Citaro

Jutros ko 7h 697 na liniji 20 za Rijeku išao sa pogašenim displayem i vozio putnike

ikar

To je linija u 6:52 s Marčelja u Rijeku. Bus ide prazan gore. Ili je vozač zaboravio promjeniti displej (Svima se dogodi...) ili je "pao" displej!

shef

Pao mu je displej, vozio se ja jučer 22:10 Šoići-Rijeka, displej uredno 10 Rijeka, ali se vidi samo iz blizine, odnosno nema osvjetljenja.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Si siguran da nije 29-ka. Oni voze 19:45 Tribalj od 11.1.

MB Citaro

Nije mu "pao" display jer šofer koji ga kasnije vozi sve mu je normalno radilo, znači zaborav, ali i po ulasku prometnika u autobus i dalje je držao prazan display

NP-549

Popodne je bio neki "18 RumpelštirskiHaznfefer" tako da je vjerovatno ipak u defektu.