Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

Bocko

710- prednji displej "5 Dr " i više slova nema, displej u banani a nema ni pomoćne tabele dolje.

NP-549

U firmi samo dva elektroničara s tim da rade i bažadrenja tahografa i za Čistoću......

Displeji su očito postali zadnja rupa na svirali.  Nije problem stavit tablu naprijed na staklo,  al na novim busevima nemaš kamo,  a i putnici su navikli da piše i s boka kamo bus ide

Boki651

Dok su 7 i 7a išli u Ćićarijsku, jedan krug se vozio do Sv. Križa, drugi krug do G.Vežice pa su vozači u "kockicama" uvijek morali imati i dodatnu vježbu okretanja tabela i brojeva i na prednjem staklu, te na bočnom i zadnjem.

Kad već pišem u temi, jučer sam po prvi put primjetio display s natpisom 11 Viškovo škola.

MB Citaro

Citat: Boki651  u Travanj 20, 2016, 14:52:59
Dok su 7 i 7a išli u Ćićarijsku, jedan krug se vozio do Sv. Križa, drugi krug do G.Vežice pa su vozači u "kockicama" uvijek morali imati i dodatnu vježbu okretanja tabela i brojeva i na prednjem staklu, te na bočnom i zadnjem.

Kad već pišem u temi, jučer sam po prvi put primjetio display s natpisom 11 Viškovo škola.

Da i ta linija 11 ide Viškovo-Saršoni- Brnčići-Viškovo

mivano

U jednom Citaru sam prošli mjesec vidio "originalan" držač tabela. Odlomljenu granu od smokve.

Jednom sam u 618 sam vidio na bočnom displeju "Rijeka - Lokva". Bez "Drenova". Koja je šifra za to? To nitko živ ne koristi, a očito postoji.

Bocko

Prije sat vremena opet viđen 710 i sada preko cijelog ekrana piše "5 Drenova".

mivano

U 693 prednji displej "guta" zadnje slovo destinacije.

Boki651

Citat: mivano  u Travanj 20, 2016, 17:05:20
U jednom Citaru sam prošli mjesec vidio "originalan" držač tabela. Odlomljenu granu od smokve.

Ja ciglu i dasku i to ne tako davno u jednom SU-u, uz objašnjenje vozača da hladno oružje nije na odmet

mivano

Iz 687 izvađen prednji display. Vozi se s pločama na staklu.

MB Citaro

Ne znam da li je bilo na forumu već, danas vidio display sa natpisom 18 Viškovo

Filemona

to su ona 2 posebna polaska što idu do Vozišća. Doduše nisam siguran je li i prije pisalo Viškovo

Shole

Onda vjerovatno postoji i šifra za  21 KASTAV

Filemona

Pred tjedan dana sam na Kontu navečer vidio tri plinaša da idu u garažu. Prvi nije imao uključen display, na drugom je pisalo "BRIDGE", a na trećem - "SRETNA NOVA 2016." rofl

Bocko

Danas na nekom Citaru 1g na petici piše "5 Drodododo"

mivano

U 719 popravljen display. Za svaki slučaj je ostao kartonski "držač tabela" uz staklo.