Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

pehar_11

Citat: Čelični  u Prosinac 05, 2022, 20:51:55To su već pripremili tabelu da se ne muče sa display-ima ?
Puca šole tablu ali je ne okreće, samo stoji na jednoj strani.

Ima li se planova za nabavku novih displeja? Neznam tko je objavio, ali jedan od zglobnih Mercedesa je dobio novi displej, a na starijim busevima su prijeko potrebni novi jer su stari nepostojeći, ili neispravni. A da ne govorim da na 831 fali bočni već par mjeseci (navodno krepao, nema novog?).

NP-549

Odavno je po jamstvu došao drugi. Treba ga montirat

pehar_11

Bočna verzija na 2 (iako je veza na 18B) i 7.

rzri05

Još samo treba da se na Novatronicima počnu prikazivati linije sa vezama, novi MANovi na 2 voze sa isprintanim A4 papirom za oznaku veze trenutno

tramvajac 92

Mislim da bi bilo bolje da se udari razmak pa da ovako izgleda:
G. Vežica - centar -
Pehlin (20, 21)

Inače mi se sviđa da piše veza na displayu.  thumbs

pehar_11

Meni čak i dobro izlgeda, samo da piše "18/18B".

rzri05

731 jučer sa unutarnjim displejima koji ne mogu učitati podatke. Iskreno mislim da ni ne fali to ikome, ti displeji na kraju više prikazuju reklame i članke iz Novog lista nego što informiraju putnike o trasi i stajalištima autobusa (i to točno, a ne veza na liniju 2B, 8B sa 2 na Srdočima i slično).

NP-549

Ovo je više za temu "Reklame i improvizacije...". Zna se ča je displej

Boki651

Kad smo već off, vrlo loša najava stanica na tim ekranima, ne znaš da li je bus na stajalištu ili tek treba ići na njega, jer je sve označeno strelicama, umjesto da je aktualna stanica označena točkom npr.

pehar_11

Citat: Boki651  u Prosinac 21, 2022, 17:45:32Kad smo već off, vrlo loša najava stanica na tim ekranima, ne znaš da li je bus na stajalištu ili tek treba ići na njega, jer je sve označeno strelicama, umjesto da je aktualna stanica označena točkom npr.
Da se mene pita, ja bi sve to poskido. Beskorisno je i uvijek se vrti isto.

Čelični

Citat: rzri05  u Prosinac 21, 2022, 16:17:58731 jučer sa unutarnjim displejima koji ne mogu učitati podatke. Iskreno mislim da ni ne fali to ikome, ti displeji na kraju više prikazuju reklame i članke iz Novog lista nego što informiraju putnike o trasi i stajalištima autobusa (i to točno, a ne veza na liniju 2B, 8B sa 2 na Srdočima i slično).
Misliš tu kad spominješ linije 2B i 8B na hipotetski moguće nove linije ?
Inače što se tiče unutarnjih displeja slažem se sa svime što si naveo.

pehar_11

Citat: Čelični  u Prosinac 21, 2022, 21:09:53Misliš tu kad spominješ linije 2B i 8B na hipotetski moguće nove linije ?
Pretpostavljam da je na displeju pisalo da je moguć transfer na 2B i 8B, jelda?

Čelični

Da, ali ja još nisam čuo za te linije (2B i 8B) niti ih ima na web stranicama Autotroleja. Naravno ne pobijam da je to pisalo na displeju, pisalo je !

rzri05

Citat: Čelični  u Prosinac 21, 2022, 21:09:53Misliš tu kad spominješ linije 2B i 8B na hipotetski moguće nove linije ?
U svakom slučaju ne postoje te linije trenutno, to se ne bi trebalo prikazivati na tim ekranima.

Citat: pehar_11  u Prosinac 21, 2022, 21:17:38Pretpostavljam da je na displeju pisalo da je moguć transfer na 2B i 8B, jelda?
Tako je, mislim da je i prikazivalo i vezu na 2A po cijeloj trasi. To još i ima smisla kad dođe do Zameta, ali zapadno od Zameta i na istoku nema smisla.

pehar_11

Mene puno više nervira kada vidim "Jelačićev T." na Novatronic prednjim i bočnim displejima. Pa valjda stanu ta prokleta 2 slova da to na nešto liči. I zanima me kada će se srediti "Riva/riva" i "Centar-centar" varijante. Vjerujem da je to još u "testnoj" fazi, kako je NP rekao... Ima još posla sa tim displejima.