Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

NP-549

To bi bio valjda ovaj

kico101

109 ( opet ) ima problema sa displayem. "rmica" i dolje plastična tabela ( od renomastera  ;D ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

A na  Masteru 102 na Kozali kemijskom na papiru 4A

ikar

Citat: kico101  u Srpanj 30, 2010, 19:35:42
109 ( opet ) ima problema sa displayem. "rmica" i dolje plastična tabela ( od renomastera  ;D ).

I to nova tabela 1B Tower Centar-Vežica-Strmica

MAKI

Jucer vidio 599 display mu radi ali dolje je još uvijek tabla  zna li netko o čemu se radi
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Ruske

tabla je dolje jer se po noci ne vidi lijeva trecina displaya, tj nije osvjetljena

na 702 pise 6 P   ezica

Dino

hehe ja sam isto tako nasao kasno navecer 2 doči :)

mivano

bilo bi lijepo kada bi iz 592 izvadili onaj stari display - ako ga već nemaju namjeru popravljat, a nemaju

Shole

A šta ti smeta?  Ionako ne radi i poljepljen je sa bijelim naljepnicama.  A ima displej i u 602, al za njega nisi znao pa ti on ne smeta

mivano

Citat: Shole  u Kolovoz 04, 2010, 21:03:56
A šta ti smeta?  Ionako ne radi i poljepljen je sa bijelim naljepnicama.  A ima displej i u 602, al za njega nisi znao pa ti on ne smeta
znao sam i za 602, ali mislim da je tamo stražnji skinut da se može stavit ploča; ma ne smeta mi, ali ide jučer 592 na 7, a otraga se ne vidi broj linije
ma nije to ništa bitno al' eto zapelo mi za oko ( btw.: podcjenjuješ me katkad  ;D)

SaNjIn

malo starija slika i slabije kvalitete al nek se nađe..prvi put sam vidio takav natpis pa sam i sliko

i na 688 ne radi stražnji displej a prednjeg nisam vidio..

Shole

Raritet u svakom slučaju, mora se priznat.  Dok nije bila uprogramirana linija 23 Rijeka-Matulji onda sam znao viđat subotu rano ujutro 639 kako ide iz Rijeke za Matulji sa displejem 33 Matulji.   JOš jednom sve pohvale, s obzirom da je linija 33 službeno ukinuta

SaNjIn

Citat: Shole  u Kolovoz 11, 2010, 00:19:24
Raritet u svakom slučaju, mora se priznat.  Dok nije bila uprogramirana linija 23 Rijeka-Matulji onda sam znao viđat subotu rano ujutro 639 kako ide iz Rijeke za Matulji sa displejem 33 Matulji.   JOš jednom sve pohvale, s obzirom da je linija 33 službeno ukinuta
;D zahvaljujem  ;D

Bari

Citat: MAKI  u Srpanj 31, 2010, 08:04:36
Jucer vidio 599 display mu radi ali dolje je još uvijek tabla  zna li netko o čemu se radi

Ne radi mu baš displej

KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

ma to je bilo jos od prije kad su mu ga popravili i opet se pokvario
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida