OSIJEK-MOSTAR-OSIJEK

Autor PINTER, Srpanj 03, 2008, 23:32:50

mate

Da...jezero je Busko...nedaleko od Tomislavgrada... :),al nadam se da ti nitko nece zamjerit zbog toga...
Slike su perfektne...a vjerujem da je i janjetina bila takva?? 8)

lerotai

zaboravio sam reci ... slike su ti super ;)
no sikiriki

PINTER

Ma ja sam stvarno kreten. Čuo sam ( muško ) jezero. A evo baš danas sam pričao sa jednim policajcem iz Livna kako mi se sviđa taj kraj od Šuice -Livna do Tomislavgrada  i pomenem i Muško jezero.A ekipa u busu pala sa sijedala.......
Nisam uspio fotkati one " divlje " konje na - Borovoj glavi - . Kakva je priča o tim konjima ? Od kada su oni tamo i jesu li to stvarno divlji konji tj.Hercegovači Mustanzi ???
I nisam jeo janjetinu na lešo nego teletinu ! Sory izgleda da sam malo maka?!

Danas sam stigao iz Mostara i kaže mi prometnik da nevozim više i od sutar se vračam na Viroviticu. A baš sam zavolio onaj kraj.

Evo vam samo jedna fotka jednog starog čovjeka koji sijedi na izlazu iz Bugojna i to cijeli dan. On tamo pravi metle od nekakvog granja. Svaki puta kada smo prolazili on je pozdravljao naš autobus. Onda smo i mi usporavali kada bi naišli na to mijesto i pozdravljali ga svaki puta drugačijim imenom a on se nije naljuti nego je samo pozdravljao.  evo ovako : Đeeee siiii   Mate ša imaaa !!!! Pa onda đe si Jusufe i Đe si radoslave a on je uvijek odzdravljao i blago se nasmijao.
Menu su to velike stvari. Nikada nisam bio zasljepljen blještavilom i velikim stvarima. Ovakvi mali ljudi su za mene uvijek bili nadahnuće i inspiracija za  kvalitetniji hod po žici života!
Pozdravljam vas prijatelji!!!
I oprostite za Muško jezero.

mate

Sto se tice jezera...ma to je samo razlika u jednom slovu... :D
A,sad si opet u Slavoniji...a nikad se ne zna kad te se moze poslati dole (IM ili Mostar)...
a ja se nadam da ces koji put dobit i onu OS - SB... ;)

lerotai

Citat: PINTER  u Srpanj 17, 2008, 21:43:53
"...A evo baš danas sam pričao sa jednim policajcem iz Livna kako mi se sviđa taj kraj od Šuice -Livna do Tomislavgrada  i...."

ovaj mi se dio tvog komentara najvise svida ;)

PS: za one sto neznaju ... ja sam rodom i tomislava ;)
no sikiriki