Potočki Promet/Vip Company - razno

Autor ivog, Studeni 27, 2007, 21:54:33

zagorec

da ni meni se ne sviđa možda da ofarbaju crno oko farova ali bolja je originalna

MB 0404 eurostar

da to i onaj gornji rub di piše neoplan ali i to je opet krpanje stare čarape

martin

Neznam svak ima svoj ukus al po meni je ovo ruzno neznam zasto ljudi kvare izgled kad mu originalna maska famozno stoji   :(
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

NP-549

Naravno da je ružno, al je jeftino.  Pitaj boga koliko košta "originalna" maska i koliko bi vremena izgubio dok ju nađe na nekom otpadu, a ova turska zamjenska je za tjedan dana bila na mjestu.  Kao što na svakog Mercedesa (a i na svašta ostalo) stavljaju maske od Tourisma 1,  tako i na svakog Neoplana stavljaju ovu sa 3 mala fara. Valjda misle da mu stoji lijepo ko  prošloj seriji Citylinera

MB 0404 eurostar

to stoji ali bus im izgleda koda ima brnjicu, a dobro si zaključi da misle da mu to dobro stoji jer prije na njuškalu je bila samo slika zboka i odiza a sada ga odjednom slika odispred.

NP-549

STEFI- GRAF

Al je gadan ipak original je original ma ja bi stavija originalnu masku i farove ma koliko koštala da koštala jer ovo nesliči  na ništa.

Tomek

Nije teško naći original, kod svakog ko ugrađuje ove nove farove i masku se može naći, npr. u Herc toursu ima jedno 4-5 originala koji su skinuti jer su ugrađivani ova novija maska. Samo što svi misle da je ovako bus moderniji, a zapravo je promašaj.

zlikowszky

Maska sama po sebi i ne bi bila toliko ružna da nije previsoka. Jednostavno za broj prevelika. Da je niža kako treba, meknimo, do ruba bočnih prozora, već bi bilo bolje. Ovak izgleda zbilja bezveze
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

kfistric

Potočki sutra vozi SŠ Krapinu na izlet u Varaždinsko kazalište pa ako će netko biti u mogućnosti da poslika, bit će 4-5 buseva. U 7:30 kreču iz Krapine a oko 1:25 se vračaju. :)

Nalc

Noge prodan, jučer (il danas) se vrača s posljednje ture i ide pa pa.... A o zamjeni malo kasnije  :)
A Sprinter vozi za Magdalenu (specijalna bolnica u Krapinskim Toplicama), zato je svaki dan u Zagrebu.

zlikowszky

Citat: ROAD  u Travanj 13, 2013, 16:37:23

Koristim ROAD-ovu sliku da se vratim na našu raspravu o masci nekoliko stranica ranije. Ili su nas čitali ili ipak imaju dobro oko za sklad, pa su obojali u crno gornji rub maske. Sad izgleda puno bolje. Onak, praf!
Samo da još udare "P" u natpisu na lijevom boku i dovrše ostale grafike. Jel bio udaren?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

volvobus

da imao je malu nezgodu pa su ga malo ,,pomladili,, inače je na prodaju več duže vrijeme