Tipovi autobusa na linijama 2015. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor Dreamwalker, Siječanj 12, 2015, 18:45:03

tramvajac 92

Isuse i Marijo  ::|
Od toliko prigradskih linija oni ga daju na 203!

leonardo123

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 06, 2015, 10:24:57
Isuse i Marijo  ::|
Od toliko prigradskih linija oni ga daju na 203!
Da, nisam se ni nadao da ce danas biti kod mene. Znalo se dogoditi da bude koji puta, ali uzasno rijetko!

822DoDo

Nek kod mene redovito voze Cityji. Ne bih se uopce bunio da sve Cityje stave u grad a Conecte stave na krajnji istok. Najudobnija voznja do Dubca mi je voznja u Conectu i Classicu (i Regiu ali on je zadnji put vozio 274 daavnih dana)
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

leonardo123

Hahaha, danas je stvarno lud dan na 203. Prvo je neocekivano dosao Conecto i zamijenjen je sad oko 6 i stigao je: skolski gbr.629!

822DoDo

Eto ZET-ove pameti...bas bih volio upoznati ljude koji dopustaju takve buseve na tim linijama...kao i neki dan 630 na 223!

smogovci.bbb2

Možda stvarno nemaju drugih buseva
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

822DoDo

Ma vraga nemaju...ljetni je vozni red, ako sad nema buseva kad ce ih bit? A i mogli su zamijenit Conecta za nekog Cityja koji vozi recimo 271/272....nesposobnost koja me vec stvarno pocela zivcirati

Shole

Pa dobro, desi se da je tehnička ispravnost = 0 (nula), niš strašno,  ali onda nabrzinu zavrtiš da idu busevi na otprilike "prigodne" linije.  Kao što paziš na solo/zglob, tako možeš vodit računa i na grad/prigrad.

tramvajac 92

Hahahaha. Ako na 273 vozi niskopodnjak (a Lužan je bliže Zelini nego Dupcu), onda ne vidim razlog zašto na 203 ide bus sa stepenicama. Kako rješiti problem nedostatka? Zamjeniš buseve već prije izlaza ujuro. Na 107 je u 13:45 išao solo bus, pa se oko 18 mogao zamjeniti bus, u 17:35 ide za garažu.

leonardo123

Zelite sliku mozda od Classica za 203?

tramvajac 92

Slikaj ako možeš.  ;)
Kad god nešto neobčno vidiš stavi tu, inače puni slike iz zagreba.

leonardo123

Fala na savjetu! Trebam jos uciti, ipak sam (vjerojatno) najmladi na forumu!

822DoDo

Pa bezveze je stvarno da voze prigradski busevi 203, 223, 214, 237 i takve neke linije a prigrad niskopodni...meni je osobno puno ugodnija voznja od Lakteca do Dubca u Conectu nego u bilo kojem novijem niskopodnom busu...da ne spominjem kad su vozili O405...imao si osjecaj da ce se jadan motor razletit kolko su ga stiskali po ravnicama...i u Citelisu mi je bila dosta ugodna voznja ali su se svi rascukali pa mislim da bi tesko sad izdrzao u njemu 35min voznje...svaka cast vozacima koji provedu cijelu smjenu u njemu na nekoj losijoj cesti...bilo bi lijepo kad bi kupovali smisleno buseve za linije (pricalo se vec tu o tome pa necu dubiti)...uglavnom...sramota...leonardo uzivaj u Classicu dok je tu

Ivan

Ma stara priča, ima sad ljeti dovoljno gradskih autobusa za gradske linije, kako ne bi bilo... Nema drugog razloga osim nebrige, isto kako i solo ponekad završi na 115, 172 ili 212 dok zglobni redovito kruže prazni na linijama na kojima nisu potrebni.